Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Egy Opel Vectra 2.0 16V 100 lovas dízelt találtam elérhetõ áron. Mit tudtok mellette/ellene felhozni? Mennyit eszik egy ilyen? Szolídan, úrvezetõ üzemmódban közlekedek, többnyire távolsági utakon.
http://www.hasznalta...pel_vectra_2000
Hozzátenném, hogy nagyon tetszik, úgyhogy csak finoman.:)

ilyen motor volt az astrámban. 6.5 l fölé nem tudtam vinni a fogyasztást, erõs is, kultúrált is.

de:
a motor tipushibája, hogy az adagoló 150.000 km körül beadja a kulcsot. az kb. 300ezer Ft. ismerõs zafirájában 200.000 km alatt hármomszor játszotta ezt el.

ha már opel dízel, akkor vedd az 1.7est. az ugyan gyengébb, de megbízhatóbb.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
az igazat? 130e km... :) kicsit édeskevésnek hangzik egy 8 éves autónál.

amúgy tetszetõs, valóban.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Egy Opel Vectra 2.0 16V 100 lovas dízelt találtam elérhetõ áron. Mit tudtok mellette/ellene felhozni? Mennyit eszik egy ilyen? Szolídan, úrvezetõ üzemmódban közlekedek, többnyire távolsági utakon.
http://www.hasznalta...pel_vectra_2000
Hozzátenném, hogy nagyon tetszik, úgyhogy csak finoman.:)

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás
Bocs hogy egyenként linkelem, de bogarászom a jutubot, és belefutottam ebbe:
Érdemes megnézni mivel csatázik:chin: Amugy befejeztem ez volt az uccsó.:)

edit: lehet hogy fake, csak sim?

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás

Akkor nektek ezt érdemes megnézni, meg a hozzám hasonló VW buzinak ;)
Kadett C vs. Golf 1 GTI (Teil1)
Kadett C vs. Golf 1 GTI (Teil2)

Itt találtam ezt:
kis nosztalgia 90-es évek legelején kamionos haverom hozott egy csomó német tunningújságot, és abban voltak hasonló átalakitott gépek.
Onnan tervezgettem mit hogyan fogok átalakitani, de aztán igazán komolyan nem lett belõle semmi, mert kellett a pénz másra: egy mocsok szemét Porsche 924-et vettem helyette kint, de nagyon megbántam:mad:
Amugy a c-kadett nagyon jó képlékeny alany szinte bármilyen átalakitásra, nagyobb motor, másik váltó, keményebb alacsonyabb felfüggesztés, stb.
Egy barátom épitett egy City verzióba ascona 2.0 motort váltóval, duplaweberrel, gyorsulásira. Kategoriájában egész jó volt, bár nem kirívó, nem lett egy dragpolski.:)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ma kevésen múlott az életem... dombóvár elõtt kb. 2 km egyenes, sötét. messzire két lámpa szembe, elõzés 140-150 körül, aztán kiderült, hogy a barom vagy helyzetjelzõvel jött szembe, vagy annyira szar volt a lámpája. jó dolog az abs:)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Akkor nektek ezt érdemes megnézni, meg a hozzám hasonló VW buzinak ;)
Kadett C vs. Golf 1 GTI (Teil1)
Kadett C vs. Golf 1 GTI (Teil2)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás

Tesó, ilyen nekem is volt! Azóta tértem meg a hátsókerékhajtás mellett. Az valami isten kocsi volt. Kicsit sportos, minden kézre esik, kár, hogy nem jutott pénz kipofozni.

Akivel idáig beszéltem és volt ilyenje, a mai napig visszasírja.
Amugy szoktam filozni hogy veszek egyet és felújítom, csak nemsok türelmem van, és ehhez pedig az kellene.;)

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás

Jah és mia kiráááááály sanyi?
Hát a lancia...:D

Egyébként a mesterem, akivel együtt szögelem a versenykocsit, sokat mesél arról a korszakról amikor a Ferjánc Lancia-zot.
hogy is mondjam, a gyárnak k*rva sok pénzbe került, hogy ilyen legenda legyen ez a "szar". A szar idézet, szerintem is nagy király.
Bár ahogy elmondta, hogy gyári szerszám volt arra, ha beragadt a váltó 3-ikban, ahelyet, hogy a váltóban javítottak volna, hogy ne akadjon be:)
Azt meséli: 1 gyors-egy futómû komplett....

Igazság...
Nekem rally verziohoz nem volt szerencsém, de pár aproságot javitottam utcai változaton. Volt egy cimborámnak egy EVO3 "sebességsárga":) törötten vette, és még hiányos volt mikor gurultam vele pár próbakört. Nagyon nagy élmény volt a 80-100 lóhoz szokott lábamnak:D
Ami megmaradt emléknek az a müszerfal a sok kis narancsszinü mutatós analóg müszerrel, nagyon teccett...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Fiat Brava 3.2 es Alfa Romeo motorral :)
http://www.fiatbravo.hu/taglista/?id=1

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Meg hamár elkezdtem itt pofázni akkor mutatok még egy régi "szerelmet" :)
http://www.autoholic...ld/--12706.html

Tesó, ilyen nekem is volt! Azóta tértem meg a hátsókerékhajtás mellett. Az valami isten kocsi volt. Kicsit sportos, minden kézre esik, kár, hogy nem jutott pénz kipofozni.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Jah és mia kiráááááály sanyi?
Hát a lancia...:D

Egyébként a mesterem, akivel együtt szögelem a versenykocsit, sokat mesél arról a korszakról amikor a Ferjánc Lancia-zot.
hogy is mondjam, a gyárnak k*rva sok pénzbe került, hogy ilyen legenda legyen ez a "szar". A szar idézet, szerintem is nagy király.
Bár ahogy elmondta, hogy gyári szerszám volt arra, ha beragadt a váltó 3-ikban, ahelyet, hogy a váltóban javítottak volna, hogy ne akadjon be:)
Azt meséli: 1 gyors-egy futómû komplett....

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás
Meg hamár elkezdtem itt pofázni akkor mutatok még egy régi "szerelmet" :)
http://www.autoholic...ld/--12706.html
Ilyenem is volt kb 2 évet hajtottam, higgyétek el hogy az egyik legjobb kocsim volt, 1,2 liter kb 50 ló, hozzá kapott keményebb-rövidebb rugókat 7,5x13 alukat 205/60 gumikat, mindehez forgalmi szerint valami 670kg:scared:
A végsebesség kb 150, de azt szinte minden kanyarban tudta országuton. Volt pár érdekes sztori gyorsabb kocsi egyenesben megelõzött, de kanyarban visszakapta, de ez már történelem, lehiggadtam, alig vezetek 100-al:)

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás

Ha már olasz, akkor nálam õ a nagy kedvenc:
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Bármilyen Infiniti-bõl többet láttam, mint ebbõl...

Párat volt szerencsém tapizni, egyet ki is tudtam próbálni, nagyon érdekes tapasztalat volt:)
Igazság szerint amik bekerültek az országba azok szinte mind törött-széthajtott példányok voltak, de kinn olaszban láttam szalonban újat, mikor már pár éve nem is gyártották csak preszizsbõl a kereskedõ ott tartott egyet, no az volt egy látvány feketében EVO3 nagypúpos beige alcantara belsõ....nyálcsogatás:)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Tehát az olasz autónál a lelke van azt jelenti, hogy hol elindul, hol nem? :D Szóval nõi lélek.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Ha már olasz, akkor nálam õ a nagy kedvenc:
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Bármilyen Infiniti-bõl többet láttam, mint ebbõl...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nekem volt ilyen Matchbox-ban. Imádtam. Egyszer kinnt maradt az udvaron, jött valami Szaharából ideimportált vihar, beszórta homokkal, és teljesen autentikus rallyautóvá vált :)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás

haver is hasonló érveket sorolt fel az olasz autók mellett. a japánokra azt mondta, hogy lelketlenek... :)

Ha már olasz akkor itt egy régi kedvencem, volt ilyenem, csak 4 ajtósban 2db is, nagyon szerettem, csak már nem bírtam a rozsdával. http://blog.gtroc.co...131_mirafi.html
Az hogy hasonlit egy ladára nem jelent semmit, vezetni egész más dimenzió;)

edit: persze nekem nem abarth volt.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

imádom...a lelküket...hogy nem bánhatsz úgy velük mint egy fócvágennel...ha ütöd vágod,,,egy ócska francia ku**va lesz,ha vigyázol rá 100évig franciázhattok:))))

:rolleyes:

haver is hasonló érveket sorolt fel az olasz autók mellett. a japánokra azt mondta, hogy lelketlenek... :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Amugy itt Miskolcon

Hzoli: itt a kutya elásva :-)

Jaaa, hogy ott!
Tényleg ott van a kutya elásva.:)

1.4 8 szelep '94 es citroen zx csak városban 6.5-7 literrel elfutkozok