Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
összetettbe ki nyert?

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
Huu emberek! ilyen jó 1 osztályon még nem voltam, pedig hat éve járok rallyra. A baktai szakasz végén álltunk lefelé a szerpentin kanyarkombinációjában. kb 1000 ember lehetett ott, nagy volt a hangulat. Az esõ, meg a felhordott salak megtette a hatását, 12 autó esett be az árokba, és számtalan kereszt emelte a hangulatot.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás

Jean-Joseph mit alakított?

Jelenleg a 20.! /hehe már 19!
Tegnap elõrébb volt valamivel...

Posted Image

eredméynek online!

www.rallylive.hu

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
eger rally eredményét lehet már tudni?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ohh ladaert 72
osz meg subival azt hittem direkt szivatnak ilyen koltsegekkel
/sok cegnel tilto listan van a marka/

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 hozzászólás
ilyen áterõs próbálkozásoknál, hatásos lehet egy telefon, vagy levél, hogyazondja: OK, renben van,juttassák el hozzám a papírokat, mindent részletesen, tételesen, cakli-pakli, átfaxolom az ügyvédemnek/jogászomnak átnézi, aztám majd õ intézi.
Ha õk maguk tisztában vannak a simlisséggel, nem fogják tovább ragozni a dolgot.
Kolléganõm járt már így, többféle céggel, (volt közte telefonos is ilyen-olyan tartozással) neki bevált módszere ez.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Nálunk muti volt a Zisga üzembentartója. Biztosítótól utolsó csekk vmi 72k/évrõl jött, az addigi 36k/év helyett. Kiderült, a tulajdonos alapján próbálkoztak plusz bevételre szert tenni. Tulajjal õk nem állták szerzõdésben, szóval enyhén érdekes.

Néha megesik, hogy simán át akarnak qrni a palánkon.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
jaaa
elozo biztimet online kotottem
kaptam level, csekk
level nem ment vissza de csekket fizettem
/akkor ugy remlett, hogy a csekk befizetesevel mar el a dolog/

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
akkor mégis kell az üzembentartói dolog, valahogy éreztem.
így a tuti, rajtam ne kaszáljon az állam :-)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

tehát ha átiratom az autót - saját nevemre - akkor is tudok kötni anyám nevére biztosítást rá ezek szerint? akkor nem is kell foglalkoznom az üzembentartói dologgal?

a szerzõdõ üzembentartó vagy tulajdonos lehet. ha anyád üzembantartó, te peidg tulajdonos, ugyanúgy mehet az õ nevére. de számold át mind2 lehetõséggel, hogy ugyanannyi e a biztosítási díj, mert abban nem vagyok biztos.

egyébként, ha betelefonálsz vmelyik komolyabb biztosítóhoz (allianz, uniqua, generali), õk biztos tudni fogják.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

nem vagyok hajlandó 4-6szor annyit fizetni, mint egy 4x + éves ember.

A statisztika áldozatai vagyunk.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Van, de tök fölöslegesen olvasnád, mert úgysem értenéd... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
unikás ember tört már engem - 1 hét alatt adott az egyesért 80 ropit.

tehát ha átiratom az autót - saját nevemre - akkor is tudok kötni anyám nevére biztosítást rá ezek szerint? akkor nem is kell foglalkoznom az üzembentartói dologgal?

van errõl vmi szakirodalom vajon? :-)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
igen, én is megnéztem a saját nevemre és elég horribilis összeg lenne. most uniqua-nál van a kocsi, apám nevére ez jön ki az egyik legolcsóbbra. én pedig üzembentartó vagyok, mert így számolhatom el a benzint, biztosítási díj szempontjából pedig mindegy.
ha saját nevemre kötném, én se adnék ki annyival többet. csak egyszerûen piszkálja a csõrömet az a módszer, hogy a fiatalokat, kezdõ joggsisokat (akinél nagyobb a kockázat, más biztosítóknál nem véletlenül kerül annyival többe) a kedvezõ árral rákényszerítik a gagyi biztosítókra, pedig a legtöbb kárt õk okozzák. de mivel olyan keveset fizetnek, nem csodálkozom, hogy mi is másfél év után kaptuk meg a pénzünket...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ugyan ez. Unicánál volt eddig a kocsi, csak nem az én nevemen... 3000-rel fizettem többet egy normális biztosítónak.
Fasza is volt, de el akartam kezdeni az én nevemre gyûjtögetni. Az majdnem 200 lett volna. Akkor inkább olcsóbban kezdem gyûjteni.
Mégha fos is.
Sajnálom, de számít...
Valamibõl fönt kell tartani a milliomoscsemete látszatot! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ennek utánajárok, köszi.

Kötelezõ: semmi luxus nincs benne, amit okozok, elismerem, a többit meccselje le, aki.

Pontokat gyûjteni idõben kell - de ezért nem fogok én 260 ezret fizetni egy rendes bizotsítónál évente... :)

A doboz a mávnál van, ha ez a lehetõség megszünik, és "menni kell", akkor jön a posta, vagy a köbe. De tuti valami filléres, egyszerüen csak a korom, és bejelentett lakhelyem miatt nem vagyok hajlandó 4-6szor annyit fizetni, mint egy 4x + éves ember.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

l
én nevemre 256e, de anyáméra 58e...
fura különbség, de már tudom ki lesz az üzembentartó :-)

az üzembentartó és a biztosítás szerzõdõje nem kell, hogy ugyan az legyen. elég ha anyád a tulajdonos és a szerzõdõ, te pedig lehetsz üzembentartó.

olcsó jános biztosításokkal meg lehet szívni. több olyan esetet tudok, ahol a károkozó elismerte felelõsségét, de a biztosító azt állította, hogy nekik õ nem az ügyfelük. persze ha megvan a befizetést igazoló szelvény elõbb utóbb a biztosító kénytelen engedni, de senkinek se hiányzik a herce-hurca.

nekünk másfél év után fizette ki a tir a kárunkat, amit az ügyfelük okozott. persze tudom, hogy az senkit nem érdekel (ami elég gáz), hogy ha vkinek kárt okozott,akkor annak kifizetik e a kárát vagy nem. csak sajnos az a gond, hogy egy jobb biztosító jóval drágább, fõleg fiatalok esetében van baromi nagy különbség

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na majd utánajárok... Thx!

De egy kétliteres turbós családi kombit el tudnék viselni. :P

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Nalátod :)

Doboz jó, szeretem, de ez mégiscsak jobb, dodzsem érzés.

Volvo:
kérdezd Demo-t.

2.0 T, de többet õ fog tudni mondani.. fõleg a szervízekrõl... akik motorkód alapján nem tudják milyen tömítés kell a karterhoz... :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jah, Opel és jah, hogy úúúgy... :D

V70-es Volvokról mi a vélemény?!
Inkább benzin, vagy inkább dízel?
Egyéb...?!
Szervízigény?
Fenntartási költségek?!
Stb?