Jelentkezz be Regisztrálj

Autók - hírek, vágyak és a többi
Írta 2008. június 08. - 20:07

http://jalopnik.com/...-end-334405.php
nem vagyok bmw fan, az x3 meg x5 egy hányás, de ez......... hm, nagyon kéne.
meg ilyet:
http://www.ford.hu/n...uga/-/-/-/-/-/-
mondjuk én így vagyok a siófok-m7et, meg a komló-szeged, meg komló-gyõr útvonallal. csukott szemmel is
Írta 2008. június 08. - 20:06

Próbáld ki!

Na ja, de az egyenes a legrövidebb út. Szal ha elkanyarodsz valamerre, akkor "hosszabb utad van megállni". Hm?!
Játszd le a dolgot bringával. Te sem mennél egyenesen. Mindegy mit csinálsz, de próbálkozol és még mindig ott van a _hátha_...
De ettõl még lehet, hogy egy köcsög.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. június 08. - 20:02

Csak feltételezés volt.
Azért nem biztos, hogy "így választott"...
Azért driftelt be majdnem ajtóval elõre az egy sávval arrébb levõ ferráriba inkább?

egyszerûen egyenesen elkaphatta volna a németet...

Ehelyett....
11kor már nem para, a 6os út meg csak érdnél lassul be, folyamatosan építkeznek, most épp egy újabb körforgalmat tesznek le rá....
Írta 2008. június 08. - 19:57

Írta 2008. június 08. - 19:55

De a 6-os gyorsabb. Mióta Szekszárdtól kész az M6-ig a 6-os.
Bár idõszakfüggõ.
Mert ha pont 8-9 fele érsz föl reggel, vagy 4-5 fele délután, akkor lehet, hogy az M7-es, mert ezekben az idõszakokban Érdnél eléggé be tud állni.
Ennek ellenére még belláskor is sokszor az M6-os felõl a jobb, mert olyankor az M7-es is beáll...

És én pofánb@sztam volna. Azt hiszem.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. június 08. - 19:52

pestre mi gyorsabb innen tõlünk? siófok aztán m7, vagy a 6os utána m6? meddig ér az most?
Írta 2008. június 08. - 19:51

Azért nem biztos, hogy "így választott"...

De veszélyezteti. Ha most Kubica nyer, akkor átveszi a vezetést.

Jó lesz ez így! Érzem.
De az is kemény, hogy most mi az elsõ 6 sorrendje.

Írta 2008. június 08. - 19:47

amúgy balra falat is foghatott volna :chin:
így viszont ha már neki nem jó, ne legyen jó a ferrárinak se.... ennyit a fair-playrõl a bennszülött által... :chin:
így nem megy el a pontversenyben

Csak ezt gerinctelenségnek hívják, és az ilyen emberek nem valóak versenysportba...
Írta 2008. június 08. - 19:41

De ja. Az elején szimpatikus volt, hogy jött a "semmibõl" és mindjárt bemutatott a nagyoknak, de amit tavaly Alonsoval mûveltek, azóta egyikkel sem szimpatizálok.
Raikönent sajnálom.
Viszont Kubicának nagy sansza lett!

Mondjuk Hamilton, meg Kubica jóban vannak nagyon. Szerinted volt még annyi ideje, hogy eldöntse, hogy Raikönennek, vagy Kubicának menjen neki?! :wtf:

Írta 2008. június 08. - 19:37

Csak egyszer, mikor alszik, a komplett F1 csapat fog odamenni, és a szájába lépnek...

de szép is lenne.....
Írta 2008. június 08. - 19:36

Az ok, hogy fiatal, de van rutinja.
Mégis csak gokarttal (hogy kell ez írni?!) kezde. És nem tegnap.
Ááá... Balf...
Írta 2008. június 08. - 19:34

Jaja, már rég ki kellett volna zárni azt a közveszélyes idiótát F1-bõl

Írta 2008. június 08. - 19:31

Max nem dobozdt, hanem kivehetõ üléssorost.
Nekem valahogy nagyon nem tetszik a roomster tök külöbözõ ablak-kompozíciója. És nem is olcsó.
Úgyhogy nem tudom mennyit fogsz rögtön keresni...
BASZKI MIT CSINÁLT HAMILTON!!!!
VÁÁÁÁBÖÖÖPICCCS!
Írta 2008. június 08. - 19:26

csak úgy írtam, mostanában errõl álmodok:) a fiatnak van még egy hasonló kocsija amit tetszik, csak az tolóajtós.ezzel mire akarsz kilyukadni?
ha egyszer én is belépek a havonta keresõ polgárok közé, akkor tuti valami ilyesmit veszek
olyan jó kis versenyre járós kocsika lenne belõle
Írta 2008. június 08. - 19:17

Írta 2008. június 08. - 19:12

http://www.origo.hu/...925roomster.jpg
sõt 3 is elfér benne,csak ki kell szedni az elsõ kereket
Írta 2008. június 08. - 15:08

nem.....mindent mérnek, csak elvi alapon 65-tõl szokták csak szankcionálni....ettõl simán kaphatsz csekket 58-ról is.nekem az adta a kiindulópontot, hogy rendõrismerõs szerint 65 tõl mérnek. de akkor átértékelem magamban a dolgokat...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. június 08. - 14:22

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]
Írta 2008. június 08. - 14:19

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. június 08. - 14:16

de a megengedett sebesség az 50. arra meg nem érdemes játszani, hogy eddig meg eddig nem kell fizetni. majd meglesi az izzókészletet, meg megnéznik, hogy balkezesnek balkezes ollo van e az elsõsegélydobozában. rendeben be van e kötve a 130akárhány centis 40kilos gyerek...
zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]