Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
pénteken láttam ilyet:

http://jalopnik.com/...-end-334405.php

nem vagyok bmw fan, az x3 meg x5 egy hányás, de ez......... hm, nagyon kéne.

meg ilyet:

http://www.ford.hu/n...uga/-/-/-/-/-/-

mondjuk én így vagyok a siófok-m7et, meg a komló-szeged, meg komló-gyõr útvonallal. csukott szemmel is

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mondjuk én a 6-oson már annyit mentem, hogy nagyon tudom mi mi után jön, meg hogy hol lehet elõzni... :D
Próbáld ki! ;)

Na ja, de az egyenes a legrövidebb út. Szal ha elkanyarodsz valamerre, akkor "hosszabb utad van megállni". Hm?!
Játszd le a dolgot bringával. Te sem mennél egyenesen. Mindegy mit csinálsz, de próbálkozol és még mindig ott van a _hátha_...
De ettõl még lehet, hogy egy köcsög. :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Csak feltételezés volt.
Azért nem biztos, hogy "így választott"... :P

Azért driftelt be majdnem ajtóval elõre az egy sávval arrébb levõ ferráriba inkább? ;)

egyszerûen egyenesen elkaphatta volna a németet... :) (hisz utána ment, nem baloldalt :))

Ehelyett....

11kor már nem para, a 6os út meg csak érdnél lassul be, folyamatosan építkeznek, most épp egy újabb körforgalmat tesznek le rá....

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
eddig mindig az m7esen mentem. de holnap 11kor indulok, úgyhogy lehet, megjátszom a 6ost.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Dunaújvárosig.
De a 6-os gyorsabb. Mióta Szekszárdtól kész az M6-ig a 6-os.

Bár idõszakfüggõ.
Mert ha pont 8-9 fele érsz föl reggel, vagy 4-5 fele délután, akkor lehet, hogy az M7-es, mert ezekben az idõszakokban Érdnél eléggé be tud állni.
Ennek ellenére még belláskor is sokszor az M6-os felõl a jobb, mert olyankor az M7-es is beáll... :D

És én pofánb@sztam volna. Azt hiszem. :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
naja. köcsög hami. többnek látszott tavaly. de raikkonen hogyhogy nem vágta szájba... tényleg jégember.

pestre mi gyorsabb innen tõlünk? siófok aztán m7, vagy a 6os utána m6? meddig ér az most?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Csak feltételezés volt.
Azért nem biztos, hogy "így választott"... :P

De veszélyezteti. Ha most Kubica nyer, akkor átveszi a vezetést. ;)
Jó lesz ez így! Érzem.

De az is kemény, hogy most mi az elsõ 6 sorrendje. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
na meg õ nem veszélyezteti.... legalábbis egyelõre még csak futamgyõzelem szinten... de behozzák...
amúgy balra falat is foghatott volna :chin:

így viszont ha már neki nem jó, ne legyen jó a ferrárinak se.... ennyit a fair-playrõl a bennszülött által... :chin:

így nem megy el a pontversenyben :)

Csak ezt gerinctelenségnek hívják, és az ilyen emberek nem valóak versenysportba...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Látom nem McLaren fun vagy... :D

De ja. Az elején szimpatikus volt, hogy jött a "semmibõl" és mindjárt bemutatott a nagyoknak, de amit tavaly Alonsoval mûveltek, azóta egyikkel sem szimpatizálok.

Raikönent sajnálom.
Viszont Kubicának nagy sansza lett! ;) Bírom a kis görbeorrút...

Mondjuk Hamilton, meg Kubica jóban vannak nagyon. Szerinted volt még annyi ideje, hogy eldöntse, hogy Raikönennek, vagy Kubicának menjen neki?! :wtf::P

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
biztos tud, mutatja az eredménye.

Csak egyszer, mikor alszik, a komplett F1 csapat fog odamenni, és a szájába lépnek...

:)
de szép is lenne.....

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
De valami hihetetlen!
Az ok, hogy fiatal, de van rutinja.
Mégis csak gokarttal (hogy kell ez írni?!) kezde. És nem tegnap.
Ááá... Balf...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
kezdõ fizuból autót venni hmmmmm :)

Jaja, már rég ki kellett volna zárni azt a közveszélyes idiótát F1-bõl :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Akkor már inkább egy partnert vennék.
Max nem dobozdt, hanem kivehetõ üléssorost.
Nekem valahogy nagyon nem tetszik a roomster tök külöbözõ ablak-kompozíciója. És nem is olcsó.
Úgyhogy nem tudom mennyit fogsz rögtön keresni...

BASZKI MIT CSINÁLT HAMILTON!!!!
VÁÁÁÁBÖÖÖPICCCS!

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

ezzel mire akarsz kilyukadni?

csak úgy írtam, mostanában errõl álmodok:) a fiatnak van még egy hasonló kocsija amit tetszik, csak az tolóajtós.
ha egyszer én is belépek a havonta keresõ polgárok közé, akkor tuti valami ilyesmit veszek
olyan jó kis versenyre járós kocsika lenne belõle

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ezzel mire akarsz kilyukadni?

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
mindig tudtam hogy ez lesz az én autóm:)
http://www.origo.hu/...925roomster.jpg
sõt 3 is elfér benne,csak ki kell szedni az elsõ kereket

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

nekem az adta a kiindulópontot, hogy rendõrismerõs szerint 65 tõl mérnek. de akkor átértékelem magamban a dolgokat...

nem.....mindent mérnek, csak elvi alapon 65-tõl szokták csak szankcionálni....ettõl simán kaphatsz csekket 58-ról is.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
mintha korábban lett volna ilyen, hogy méricskélnek, de konkrétan csak 64 felett büntetnek. feltéve ha nem vmi komoly pénzbeszedés volt a cél. de most igy táblázatosan megújult a dolog. de pl gyalogátkelõ helynél lassan kell majd lassítani is és akkor majd az 50 is sok lesz

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
nekem az adta a kiindulópontot, hogy rendõrismerõs szerint 65 tõl mérnek. de akkor átértékelem magamban a dolgokat...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
ezt akkor ugy is lehetne értelmezni, hogy 65al lehet menni ott ahol 50 a korlátozás.

de a megengedett sebesség az 50. arra meg nem érdemes játszani, hogy eddig meg eddig nem kell fizetni. majd meglesi az izzókészletet, meg megnéznik, hogy balkezesnek balkezes ollo van e az elsõsegélydobozában. rendeben be van e kötve a 130akárhány centis 40kilos gyerek...

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]