Jelentkezz be Regisztrálj
Autók - hírek, vágyak és a többi
Posted 2008. July 22. - 21:21
Posted 2008. July 22. - 21:18
Nekem van egy Skoda Felicia PickUp 1.9D-m.
Keveset eszik, városban aláz, 50 ezerbõl komplett generál. Igaz munkadíj ugye nincs benne, mert az én munkám megfizethetetlen.
Posted 2008. July 22. - 21:15
pite, ez 155 le és 360nm nyomaték. a nissan meg 170. csak az renyó motor. és 5 személy elvileg, de a hátsó ülést kiszedtem, hogy Zorba elférjen:)
Posted 2008. July 22. - 21:13
nem értek hozzá sajnos, így annyival letudtam a dolgot, hogy én vagyok a balfasz...Vagy csak szimplán elõtöltést kéne állítani, illetve nyitást mérni.
1,5 hónapos az autó, (céges) 3500 km körül járok, már tépem az arcom a 2000. km óta, hogy vigyük már vissza átnézetni meg olajcserélni, de "nem fontos az"...
sajnálom, hogy így állnak hozzá...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. July 22. - 21:11
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. July 22. - 21:11
tolatóradar gyári felszerelés a rangerben
. lomha? hát nem.
emberi belsõnek nem jó?
Szép ez a belsõtér csak õõ rossz helyen van a kormány meg a mûszerfal..
Posted 2008. July 22. - 21:09
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2008. July 22. - 21:04
Emberi belsejû pickup? Hm... talán nissannál/forndál de nem olcsók, feelingje van de nem tok bele tolatóradart rakni, úgy meg izgulok vele városban, és a 2,5 gázolaj egység is... q lomha... (nissan pickup)
tolatóradar gyári felszerelés a rangerben
emberi belsõnek nem jó?
Posted 2008. July 22. - 21:04
akkor nem egyedi az esetem, hogy a transitot nekem is sikerül néha lefullasztani. alapból 2,5 tonna, megrakva simán van 3 tonna felett, ehhez társul a 2,4 tdci 100LE motor... ha elmarad a kis gáz a kuplung felengedés mellett, akkor könnyen megadja magát...
Bezzeg a frontosak chippel
Gyõrben alázott egy; 3 sávos út, baloldalt vmi müzlisdobozból szabadult ázsiai optikai tuningos saccra 1,3-1,6os autó beáll nagy svunggal a pirosnál, nagy kipufogó, nagy zene. Kicsit irritálnak az ilyenek; mondom azért ne legyen könnyû dolga, nézzük 3 személlyel mennyi az annyi
Lefullasánál amin meglepõdtem a 2.0 d4d, az tûnt csak fel hogy mitõl megy olyan nehezen a kormány
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2008. July 22. - 21:03
Még jó, hogy nem az országúton!Faternak 2.0 -es dizel uj Mondeoja van. Utaztam vele mar parszor, egyetlen baja, hogy varosban konnyen lefullad.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2008. July 22. - 20:59
Toyotából meg volt Carina-e 1.6 16szelepes, az volt a legjobb kocsink ami eddig volt. Semmi probléma, megbízható, normál fogyasztás, egész jól is ment. Csak kinõttük és egy Ford Galaxy 1.9Tdi lett helyette ami már szerencsére nincs meg
Posted 2008. July 22. - 20:58
Gondolkoztam ma reggel hgoy elõveszem a telefont és a siralmas 1 percet felevszem de mondom qcif felbontásban úgysem élveztes...
3 toyós ismerõsöm szerinte ezek a mai toyoták nem azok a toyoták. Persze nem rosszak, de õk csalódottak (mindháromnak volt még japó toyotája).
Persze moddolt fedcomppal (ne kelljen 3at nyomni hogy lássam az órát!), mododolt középkonzollal(iszonyat gagyi kaníi mikrohifis plexi/kijelzõ/gombok kerültek oda
Emberi belsejû pickup? Hm... talán nissannál/forndál de nem olcsók, feelingje van de nem tok bele tolatóradart rakni, úgy meg izgulok vele városban, és a 2,5 gázolaj egység is... q lomha... (nissan pickup)
albertfish, neked ahogy elnézem nagyon konkrét elképzeléseid vannak
Posted 2008. July 22. - 20:56
Vagy csak szimplán elõtöltést kéne állítani, illetve nyitást mérni.akkor nem egyedi az esetem, hogy a transitot nekem is sikerül néha lefullasztani. alapból 2,5 tonna, megrakva simán van 3 tonna felett, ehhez társul a 2,4 tdci 100LE motor... ha elmarad a kis gáz a kuplung felengedés mellett, akkor könnyen megadja magát...
Posted 2008. July 22. - 20:44
akkor nem egyedi az esetem, hogy a transitot nekem is sikerül néha lefullasztani. alapból 2,5 tonna, megrakva simán van 3 tonna felett, ehhez társul a 2,4 tdci 100LE motor... ha elmarad a kis gáz a kuplung felengedés mellett, akkor könnyen megadja magát...Faternak 2.0 -es dizel uj Mondeoja van. Utaztam vele mar parszor, egyetlen baja, hogy varosban konnyen lefullad. Figyelni kell ra, hiaba dizel, mert a lendkerek tul van meretezve vagy mi...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. July 22. - 20:36
mondjuk toyo szalon&szervízes srácok is mentek mindennel, csak toyotával nem:)
Ez hazugság:)
Nalunk Így néz ki a parkoló:
AR GTV 3.2 V6 /ebbõl a hétvégén sajnos lakás lett/
Coupe 20vTurbo+
Dedra 1.9 TD
mitsu galant
És aztán mindenkinek toyotája van
idén 4 kollega vett új Corollát vagy Aurist.
És többeknek van 4 évnél fiatalabb Toyo-ja
De én sose fogok beállni a sorba:P
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
vendég_Charon_*
Posted 2008. July 22. - 20:19
vendég_Charon_*
Kinyomtatom, bekereteztetem ezt a topicot
és odaírod filccel a végére, hogy azért mégis a Fiat Stilo a legjobb
Posted 2008. July 22. - 20:01
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2008. July 22. - 19:46
a ranger/bt50 páros egész szép belsõvel jön a magasabb felszereltségnél. ver egy-két középkategórás autót. a navara, l200 még mindig nagyon teherautós mûanyag belülrõl.
dobfék nem számít, mert így is kurva jó fék van rajta. jobb, mint az elöl-hátul tárcsás astrámon, vagy mint a céges stilon. azért azt ne feledd, hogy ez az autó 1.2 tonnát bír vinni és 3.5öt húzni. a fék is ehhez van méretezve.
laprugó: igen, büntet hátul. de mivel hosszú autó, ezért elsõ ülésen annyira nem érzed. a hátsón meg Zorba utazik
egyébként haverjaim mind úgy száltak ki egy-egy 2-3 órás út után, hogy "de kényelmes ez az autó". és az apró egyenetlenségeket meg a kurvanagy kerék elnyeli.
Posted 2008. July 22. - 19:41
Akkor már tudom miért néztek mini-t :-)
mondjuk toyo szalon&szervízes srácok is mentek mindennel, csak toyotával nem:)
Jól érzed...már ennyi nap alatt is többet láttam, mint kellene:D
Ami "olcsó" 2.1M abban semmi nincsen, ami több lenne, mint az AX-ben volt 100-ért, sõt! Ami meg 1.2-es Splash, és van benne ESP, meg függönylégzsák, meg légkondi, meg mp3, az meg 3M:(
Posted 2008. July 22. - 19:28
nem gáz, mert felállsz vele a padkára. legyen az akármekkora
és én szoktam elegáns ruhában járni az én pikápommal. filing na.
ezt add be az ügyvéd muternak
Explorer fordról nem igazán írnak 15 liter/100 alatt..anyira meg nem jön be..
platós tetszene,bár dobozt raknék inkább,meg azt lehet valami más módon áfázni,meg hasonlók? pl ha cégautó? vagy hogy megy ez?
Bár a dobfék hátul+laprugó anyira nem tetszik..de pl a mustangban nem sírnék a laprugó miatt
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!

Sign In
Create Account

Back to top