.jpg/800px-%C5%A0koda_Felicia_Fun_(flickr).jpg)
nem értek hozzá sajnos, így annyival letudtam a dolgot, hogy én vagyok a balfasz...Vagy csak szimplán elõtöltést kéne állítani, illetve nyitást mérni.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
tolatóradar gyári felszerelés a rangerben
. lomha? hát nem.
emberi belsõnek nem jó?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Emberi belsejû pickup? Hm... talán nissannál/forndál de nem olcsók, feelingje van de nem tok bele tolatóradart rakni, úgy meg izgulok vele városban, és a 2,5 gázolaj egység is... q lomha... (nissan pickup)
akkor nem egyedi az esetem, hogy a transitot nekem is sikerül néha lefullasztani. alapból 2,5 tonna, megrakva simán van 3 tonna felett, ehhez társul a 2,4 tdci 100LE motor... ha elmarad a kis gáz a kuplung felengedés mellett, akkor könnyen megadja magát...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Még jó, hogy nem az országúton!Faternak 2.0 -es dizel uj Mondeoja van. Utaztam vele mar parszor, egyetlen baja, hogy varosban konnyen lefullad.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Vagy csak szimplán elõtöltést kéne állítani, illetve nyitást mérni.akkor nem egyedi az esetem, hogy a transitot nekem is sikerül néha lefullasztani. alapból 2,5 tonna, megrakva simán van 3 tonna felett, ehhez társul a 2,4 tdci 100LE motor... ha elmarad a kis gáz a kuplung felengedés mellett, akkor könnyen megadja magát...
akkor nem egyedi az esetem, hogy a transitot nekem is sikerül néha lefullasztani. alapból 2,5 tonna, megrakva simán van 3 tonna felett, ehhez társul a 2,4 tdci 100LE motor... ha elmarad a kis gáz a kuplung felengedés mellett, akkor könnyen megadja magát...Faternak 2.0 -es dizel uj Mondeoja van. Utaztam vele mar parszor, egyetlen baja, hogy varosban konnyen lefullad. Figyelni kell ra, hiaba dizel, mert a lendkerek tul van meretezve vagy mi...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
mondjuk toyo szalon&szervízes srácok is mentek mindennel, csak toyotával nem:)
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
Kinyomtatom, bekereteztetem ezt a topicot
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Akkor már tudom miért néztek mini-t :-)
mondjuk toyo szalon&szervízes srácok is mentek mindennel, csak toyotával nem:)
nem gáz, mert felállsz vele a padkára. legyen az akármekkora
és én szoktam elegáns ruhában járni az én pikápommal. filing na.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!