Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
ott a többi video. fun :D

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Mi a sz@r ez?:D
"Ride today, heal tomorrow"

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Tõlünk nem messze van egy cég, akik tesztelnek különbözõ ilyen átalakítókat. Az õ ajánlásukra néhány ismerõsöm elkezdett 2 benya : 1 E85 arányban járni. Ezt tavaly márciusban volt. Azóta is hibátlanul futnak az autók.
Én nem vagyok otthon a kémiában, de valami olyasmit magyarázott nekem a srác, hogy akkor kell az átalakító, ha át akarsz szokni teljesen az E85-re. Meg hát a téli indítás.
De a lényeg, hogy 2:1 aránynál nincs semmi változás, indul télen is. A fogyasztás az tényleg kb. 10%-kal magasabb.
Az egyik haver a volvojába kezdett ilyen arányban tankolni, azt mondja, hogy neki érezhetõen jobbat is lép az anyahajó.

Az átalakítás nélkül 50% benzin+50% E85 megoldást alkalmazza valaki?

[highlight] The bike way of life [/highlight]

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

ha ezt nekem szántad akkor közlöm kízárólag benzines autó érdekel nem megyek sokat minden elérhetõ távolságban van, ráadásul garázsom sincs

lornak ment

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
YouTube - Mercedes-Benz.tv: New TV Commercial 'Sorry'

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Az átalakítás nélkül 50% benzin+50% E85 megoldást alkalmazza valaki?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 hozzászólás
A gázos témához annyit, hogy vannak gyári megoldások, pl a merci csinált e meg talán b klasse-t benzin-gáz üzemre, illetve subarut is lehet kapni gyári kivitelben
Weltgrößter Allrad-PKW-Hersteller
fanatiX mtbc

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

viszont benzinesbõl van esélyed jót is találni...

ha ezt nekem szántad akkor közlöm kízárólag benzines autó érdekel nem megyek sokat minden elérhetõ távolságban van, ráadásul garázsom sincs
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
V. Oltimer Expo, 2011. április 15-17.
Április 14-én nulladik nap a Velodrom Millenárison!

Még mindig vannak eddig be nem mutatott oldtimereink! A veterán újdonság nem ellentmondásos kifejezés, errõl bárki meggyõzõdhet, aki ellátogat majd a Vasúttörténeti Parkba. Idén már egy nulladik nappal is jelentkezünk egy igazán különleges helyszínen, a zuglói Velodromban, vagy másik nevén: a Millenárison, ahol a korhû megjelenés jegyében várunk mindenkit!

Ami még nem volt! Nulladik nap, hogy a hang, a látvány és a benzingõz együttese alapjáratot adjon az Oldtimer Expo további élvezetéhez! Budapest szívében, Zuglóban (az Olimpiai Központ területén, a Szabó József u. 3. szám alatt) húzódik meg 100 éves múltjával a Velodrom Millenáris. Tökéletesen illik egy olyan rendezvényhez, amelyben fontos a korhû öltözék, ezért azok, akik eljönnek, nem csak egy látványosságnak lehetnek szemtanúi, hanem egy idõutazásnak is! Április 14-én, 12 és 14 óra között a kerékpárversenyekhez épült pályán fõleg háború elõtti, kis súlyú autókkal, motorokkal és 50-es, 60-as évekbeli klasszikusokkal mutatkoznak be hazai és külföldrõl érkezõ tulajdonosok.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

áfa visszaigénylést tud csinálni számlával, magánszemélyes adásvételivel meg nem.

nincs esetleg ismerõsöd kereskedésben?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

én azt nem értem ezekben a gázos kocsikban, h miért nem lehet azt +csinálni, h a benzin tartály helyére építik be a gáztartályt

Mert a gáztartályok ideális formája nem egyezik a benzintartályok ezerféle alakjával.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

csak arra gondoltam, hogy pl tolen anno haver vette a szamitogepet meg monitort
nem szamla volt hanem adasveteli
cegbe vitte o is
igaz nem tudom mire jo az a papir

áfa visszaigénylést tud csinálni számlával, magánszemélyes adásvételivel meg nem.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
én azt nem értem ezekben a gázos kocsikban, h miért nem lehet azt +csinálni, h a benzin tartály helyére építik be a gáztartályt. benzin úgy is csak az indításhoz kell, abból bõven elég lenne egy 10 literes tartály. az pedig simán elférne a pótkerék helyén úgy, h még 1 mankókeréknek is lenne hely. az én céges autómban van egy 40 literes gáz és asszem 50 literes benzin tartály. ebbõl a gáz a pótkerék helyén van => pótkerék nincs. benzinbõl havi szinten használok 10-15 litert, gázból + 350-et...

szóval na.

amúgy 30ezrenként kell szervizelni a gázrendszert. szal nem sok vizet zavar.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
csak arra gondoltam, hogy pl tolen anno haver vette a szamitogepet meg monitort
nem szamla volt hanem adasveteli
cegbe vitte o is
igaz nem tudom mire jo az a papir

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

etolaj kell baszki.

trigg ti nem tudtok szamlat irni?
az nem jo nekik?

nincs már cég, eladtam tavaly. már nem is cégnéven volt az autó, hanem faterén.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
etolaj kell baszki.

trigg ti nem tudtok szamlat irni?
az nem jo nekik?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
zscs: csak hogy legyen egy ellenpélda is. én meg tuti h gázzal nem szaroznék. (drága átalakítás, csomi tartó helyveszteség, tartály idõszakos vizsgálata->nyomáspróba)
ellenben az etanol hátrányaival is tisztába kell lenni. többletfogyasztás mellett ide sorolandó a téli hideg idõszak nehezebb indítása. de ez megoldható ha télen jársz hagyományos 95-össel.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
Kartársak

hahu hirdihez víszonyitáson kívûl, hogy tudom belõni, mennyiért piacképes egy használt lom ? (hahu-n egy darab van az az évjárat, de elég eltérõ felszereltség)

köszi

ja. és bonyolítja a helyzetet hogy tgk, -amit ált cégre vesznek- nekünk meg magán, szal nem tudunk számlát adni.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
Super Glue Corporation | Pro-Seal//Maintenance & Repair | Instant Gas Tank and Radiator Repair ezt használja,eddig bevált

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
kb 1mm atmero lehet
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F