Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
:D:D valahogy mindennel kapcs. jó téma...szerintem ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en meg emlekszem a kutyaszar! topikodra :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

valószínû, hogy azt az autóst sem zavarná annyira, hogy vakít a másik xenonja, ha neki is az lenne

hát a világ biza így mûködik. ha egy kutyatartó egy másik paraszt kutyatartó kutyájának a szarába lép, az tök rendben van.

akinek meg nem teccik, hogy más kutyájának szarába lép (vagy a gyereke lesz tiszta szar, mert a fûre mert menni), az meg állatgyûlölõ, ha szóvá teszi.
ne ezt csak úgy az irigység témára...

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
ez a suzuki splash lehúzás is fura volt kicsit. nagynénikémnek van egy opel agilája, mert: 1. épp elég nagy, hogy a városban furikázzon vele. 2. épp elég erõs, mert õ nem schumacher. 3. épp elég nagy a csomagtartója, hogy a heti bevásárlás beleférjen. 4. épp elég volt ahhoz, hogy 4en elmenjünk vele a mátrába 1hétre. 5. sokkal fordulékonyabb, mint egy swift/corsa/akármi.
és igen, ha új autót vesz, akkor az is opel lesz, az is agila lesz. egy dolog fog változni. az újban lesz klíma. és azért vesz oplet, mert ott van ismerõs, és mégsem egy "szar suzuki".
a többihez meg annyit, hogy ilyen autók is kellenek, mert ezekért lehet LELKESEDNI, ezeket lehet CSODÁLNI, és hasonlók. az escalade kivétel. az tényleg egy fos.
és az irigység különben is egy nagyon csúnya dolog. szarjon sünt az ilyen:D
a xenon, hát igen. azért van hogy láss. terepjárónál magasan van a lámpa, vakít, de egy rendes lámpa is vakítana. ezen még dolgozni kell. de valószínû, hogy azt az autóst sem zavarná annyira, hogy vakít a másik xenonja, ha neki is az lenne

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en csak azt nem tudom hogy a Morgan hogy kerul a kepbe, mar 40eve valtozatlan formaban csinaljak.

bar az Escalade is velunk van mar par generacio ota, es tavaly se volt jobb vagy rosszabb mint iden.

az X6-tal pedig nekem csak annyi bajom van, hogy rusnya mint allat. ami viszont szubjektiv.

ugyhogy egyetertek a csavonak nagyon savanyu lehet a szolo :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

http://www.origo.hu/...nebb-autok.html

Tök igaza van, de az gáz, hogy süt, hogy rühelli a "hatásvadász lufi"-kat, kereshetett volna még 1-2 kisebb fost is. Így most csak szimplán "irigy", azt el van intézve :D

Az egyik komment jogos volt:
"Fejmagasságban van a rohadék xenonja, vakít, mint a disznó..."
.

Olyan igazi jövök bazmeg, itt röfögök, világítok hanemteccik húzzáinnen, lenyomlaka g**ibeee :D
Az, hogy a többi autósnak mi rossz, az ilyen kocsiknál és fõleg a tulajaiknál semmit nem számít - ez alapmentalitás, szemlélet (tapasztalat, 100-ból 2 db tiszteletre méltó kivétel- gondolom most ez a 2 kivétel fog pár oldalt megtölteni felháborodva :D)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

Atyavilág! Ezt a baromságot.
Gondolom 486-oson írta, mert szövegszerkesztõ azon is fut.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Ilyen az, amikor szétszalad a ménes:
Feltöltött kép
Feltöltött kép

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Corvett nekem sem.
Alapból nem szeretem a cabrio-kat.
De ha már mindenképp "tetejetlen" autó, akkor 4 üléses, hogy a bringát paraszt módon be lehessen vágni a hátsóülésre... ;)

Ahogy anno Shaun Palmer is hordozta a régi Caddy convertible hátsó fehér bõr ülésén a bringáját?:D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nem szeretem a fölösleges autókat, de valahogy bejönnek a "nagyok". Nem csak divatból. Vagy bringát teszek bele, vagy sok bort, vagy egy csomó más cuccot, szal kell. De akkor sem a barom koncepció.
Viszont egy ilyen V12-es Q7-est meghajtnék. :D
Hihetetlen f@szság, de akkor is.

És bizony, aki kicsit is élvezi az életet, nem csak zombi mód a melóig használ egy autót, annál máris játszik az élvezeti faktor, ami könnyen a teljes racionalitás vesztésig vezethet. Fõleg ha pénz is párosul mellé...
Nem egyszerû a képlet.

Corvett nekem sem.
Alapból nem szeretem a cabrio-kat.
De ha már mindenképp "tetejetlen" autó, akkor 4 üléses, hogy a bringát paraszt módon be lehessen vágni a hátsóülésre... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
zsír a cikk.

Corvette nem köll :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

A Hyundai nem is olyan csúnya, hiszen a Corsáról másolták. De van olyan autós mûsor is ahol Turán Frici tesztel.
http://garazs.tv/

Ez valami Mondeo méretû Hyundai volt...nem volt csúnya, csak olyan semmilyen. A Karottáék és elfogult japóbuzik, de legalább van stílusuk. Mondjuk a V8fórumon annyira nem kedvelik õket. De én a korvett teszten jót röhögtem: http://totalcar.hu/t...k/corvette06ca/
ez tényleg ilyen. Mindenért csipog. Az enyém is. Csak pont azért nem, hogy égve maradt a lámpa:D

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
A Hyundai nem is olyan csúnya, hiszen a Corsáról másolták. De van olyan autós mûsor is ahol Turán Frici tesztel.
http://garazs.tv/

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
a Balázzsal az nagyon különös helyzet hogy a retekklubbos autós mûsorokban olyan dolgokat tud mondani és úgy hogy, pofán tudnám verni egy szívlapáttal, viszont a sport1-en a beszélgetõs mûsorokban pl :gp ott teljesen értelmesen tud beszélgetni, kérdezni a rallysoktól, crossosoktól stb., ezek szerint személyiségi zavara van amit a csatornák okoznak nála :D

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Legalább a nevét odaírhatta volna a szerzõje ehhez a szarhoz. Még mennyi autót lehetne felsorolni, hogy felesleges, és pazarló...de úgy látszik a következõ néhány év eldönti a kérdéseket. Legalább annyira felesleges a Q7/Escalade páros az autózáshoz, mint a Patek Philipe/Omega az idõ ismeretéhez.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Ma sikerült hosszú idõ után két autós mûsort nézni a tévében. Az egyiket az M1-en a másik meg a GyulaiBalázs féle retekklub. Aki részrehajlással vádolja a bringás újságokat, az nézze meg ezeket a szarokat. M1-en valami új Hyundai középkategória:"klasszikus formák, a feltünést kerülõ cégvezetõknek, meg tradicionális kialakítás..blabla" Ja, hogy egy ocsmány mindenkocsibólegykicsit semmiformájú távolkeleti szar? Jaj ezt nem mondhatom, mert nem lesz zsebbe lóvé:(
A Balázs meg szintén egy gyász! Már a pofa is tenyérbemászó. De a Legacy dieselboxer kéne. Csak nem annyiért.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
igaz az hogy a dízel autok lassaban melegítik fel az utasteret, mint a benzinesek? nem volt még dízellel dolgom sosem. vectra/signum kategoriáju autoban nincs fûtõszál hogy hamar meleg levegõt fújjon?

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

Hát, motor-computer-biztosítéktábla közötti madzagok az érdekesek.. De amúgy rájöttem, hogy eddigi motor baloldala - jobboldali biztosítéktábla helyett motor bal oldala - bal oldali biztosítéktábla okánál fogva igazából hosszúak a drótok, nem rövidek... Így maximum párat kéne csak átszabni.
Kiváncsi vagyok menyni melót utasított vissza az összes elektromos.

ha ennyi az egész, akkor nem sokat. csak akkor van gáz,ha azt játszod el, mint az elõzõ tulaj szomszédom kocsiján, aztán parajelenségek fordulnak elõ.
kedvencem a fékezésre refi volt... és ezt 3 hónap használat után kezdte :D

(privátra válaszolnál?)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Hát, motor-computer-biztosítéktábla közötti madzagok az érdekesek.. De amúgy rájöttem, hogy eddigi motor baloldala - jobboldali biztosítéktábla helyett motor bal oldala - bal oldali biztosítéktábla okánál fogva igazából hosszúak a drótok, nem rövidek... Így maximum párat kéne csak átszabni.
Kiváncsi vagyok menyni melót utasított vissza az összes elektromos.