RAUH-Welt
B E G R I F F
valószínû, hogy azt az autóst sem zavarná annyira, hogy vakít a másik xenonja, ha neki is az lenne
RAUH-Welt
B E G R I F F
Atyavilág! Ezt a baromságot.
Corvett nekem sem.
Alapból nem szeretem a cabrio-kat.
De ha már mindenképp "tetejetlen" autó, akkor 4 üléses, hogy a bringát paraszt módon be lehessen vágni a hátsóülésre...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A Hyundai nem is olyan csúnya, hiszen a Corsáról másolták. De van olyan autós mûsor is ahol Turán Frici tesztel.
http://garazs.tv/
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]
ha ennyi az egész, akkor nem sokat. csak akkor van gáz,ha azt játszod el, mint az elõzõ tulaj szomszédom kocsiján, aztán parajelenségek fordulnak elõ.Hát, motor-computer-biztosítéktábla közötti madzagok az érdekesek.. De amúgy rájöttem, hogy eddigi motor baloldala - jobboldali biztosítéktábla helyett motor bal oldala - bal oldali biztosítéktábla okánál fogva igazából hosszúak a drótok, nem rövidek... Így maximum párat kéne csak átszabni.
Kiváncsi vagyok menyni melót utasított vissza az összes elektromos.