Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szerinted?

sugok: 4G63

kerdes: feltenne valaki ilyen gumit az autojara? mondjuk egy S4 audira

Feltöltött kép

az a neve, hogy Linglong L688 :D

en speciel sz*rra rohogtem a neven magam, de amugy jokat irnak rola, es olcso.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
tam: minek a blokkját láthatjuk az avatarodon?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Ezzel igy nem teljesen értek egyet.
Ha én gazdag lennék.......
A 30 éves ladákat azért békén hagynám azokat legalább bárhol meglehet javítani egy pár darabos szerszám készlettel meg egy kis affinitással ha netán valami baja lenne,ami ugye a rendszeres karbantartástól is erõsen függ.

igazad van, sot most gondolom arcsiba No.1 is nagyon orul, hogy a belejukrohano ladat majd konnyu lesz megszerelni. :wtf:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Mindenki ezt a kamuértéket, meg kamatot, meg értékvesztést nézi az új kocsinál. Amikor bemész egy szalonba akkor nagy részben SZOLGÁLTATÁST veszel, nem kocsit. Ezt meg kéne jegyezni. (autómentés 24h, csereautó, garancia, alkatrészekre szavatosság, ....... )

Amúgy meg Niva az isten. :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

Nem ezt kérdõjelezem meg. testközelbõl éltem át ilyen dolgo(ka)t

de egy nyilvános fórumon tán nem kéne?

biztos már régebben volt és elévült :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

egész sokan élnek belõle egész jól

Nem ezt kérdõjelezem meg. testközelbõl éltem át ilyen dolgo(ka)t

de egy nyilvános fórumon tán nem kéne?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

khhm. ezt lehet nem kéne hangoztatni nem?
Nekem is van olyan ismerõsöm, akinek az ismerõse, ismer olyan embert aki csinált már ilyet. de nem reklámozom bazz :D

egész sokan élnek belõle egész jól

igaz a kötelezõ díjba belekalkulálják szal szerencsére a biztosító nem jár rosszul
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Az meg hogy valaki rutintalan béna a vezetésben az megint nem új régi vagy modern autó fügvénye,a mami szerintem bármilyen autóval ugyan úgy neki rongyolt vólna a másiknak.

Azért megnézném 100 ról 0-ra a Ladát, meg mondjuk csak egy új CORSA-t. De hogy súlyban partiban legyen, akkor egy ASTRA-t. Meglepõdnél. Az új kocsin legalább addig márkás gumi van, amíg le nem kopik, és SangTsunt vesz rá a paréj a tuskóban a 200 ft-os párizsi mellé:(

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

nekem aznap ujra kész volt a golv
3 szor kaptam 1.6 millát

khhm. ezt lehet nem kéne hangoztatni nem?
Nekem is van olyan ismerõsöm, akinek az ismerõse, ismer olyan embert aki csinált már ilyet. de nem reklámozom bazz :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

szoval senki ne vegyen uj autot hitelre, es mindenki jarjon ezer eves lomokkal? :)

en inkabb az ilyen 30eves ladakat vonnam ki a forgalombol.

valamelyik nap is ultem a tesco parkoloban, epp ebedeltem, es szembe egy ures helyre probalt beallni egy 70 eves mammer valami rozsdakupaccal. perszehogy nem sikerult neki, ovatosan, szepen lassan vegighuzta az ott allo furgon lokharitojat. jo, mondjuk az is valami utott-kopott vas volt, szoval nem volt kulonosebben eszreveheto a 100 horpadas mellett a 101edik. amikor mami eszrevette hogy karcolt a parkolo, akkor visszatolatott, es elhuzott a picsbe [gondolom megrongyolni egy masik verdat]

aztan elgondolkoztam, hogy ezt ugyanigy megcsinalhatta volna az 5 hellyel arrebb allo Jaguar XKR-rel is, mert neki aztan tokmindegy volt. ha mindenkinek jo autoja volna, talan mindenki jobban figyelne ra. es ha ez azt jelentene, hogy kevesebb ember vezet, mert kevesebben tudjak megfizetni a szebb, ujabb autokat az se baj, legalabb kevesebb dugo is lenne.

Ezzel igy nem teljesen értek egyet.
Ha én gazdag lennék.......
A 30 éves ladákat azért békén hagynám azokat legalább bárhol meglehet javítani egy pár darabos szerszám készlettel meg egy kis affinitással ha netán valami baja lenne,ami ugye a rendszeres karbantartástól is erõsen függ.
A mai számitógépes meg mitudom én milyen szelep vezérlés meg befecskendezés világában egyszer csak kiírja a kijelzõre hogy ez meg az a hiba oszt annyi,lehet várni a sárga anygyalt.
Az meg hogy valaki rutintalan béna a vezetésben az megint nem új régi vagy modern autó fügvénye,a mami szerintem bármilyen autóval ugyan úgy neki rongyolt vólna a másiknak.
Ugyan nekem nincs autóm(TREKm van :D) és valószínü még jó ideig nem is lessz,de Lada 2107-es 1600-os motorral és 5 sebességes vólt nekünk is és hibátlan szerkezet vólt sosem hagyott cserben.
A vólt munka társamnak 26 éves 1300-as zsiguli-ja van és olyan állapotban mintha most hozták volna a gyárból ami bármikor pöcre indult és még sorolhatnám.

A többivel viszont egyet értek.

De nem vitatkozni akarok csak a véleményemet ill néhány példát akartam írni.
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Arcsiba: check privi!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

meg kellett volna hagyni a félmillás opelt, tökös, oszt csá.
a fene se köhögné hitelbe egy új autó kamuértéket évekig, aztán meg csak az is egy eladhatatlan fémkupac
nagyo nem lóghatott keze lába, ha annyiért beszámolták

szoval senki ne vegyen uj autot hitelre, es mindenki jarjon ezer eves lomokkal? :)

nem kamuerteket fizetsz, az auto erteket fizeted ki, csak nem egyszerre. plusz annak a dijat hogy nincs annyid egyben [gyk kamat]. persze mire odaersz hogy tied lesz a verda nem a banke, mar nem fog annyit erni, node kozben evekig te hasznaltad nem a bank.

en inkabb az ilyen 30eves ladakat vonnam ki a forgalombol.

valamelyik nap is ultem a tesco parkoloban, epp ebedeltem, es szembe egy ures helyre probalt beallni egy 70 eves mammer valami rozsdakupaccal. perszehogy nem sikerult neki, ovatosan, szepen lassan vegighuzta az ott allo furgon lokharitojat. jo, mondjuk az is valami utott-kopott vas volt, szoval nem volt kulonosebben eszreveheto a 100 horpadas mellett a 101edik. amikor mami eszrevette hogy karcolt a parkolo, akkor visszatolatott, es elhuzott a picsbe [gondolom megrongyolni egy masik verdat]

aztan elgondolkoztam, hogy ezt ugyanigy megcsinalhatta volna az 5 hellyel arrebb allo Jaguar XKR-rel is, mert neki aztan tokmindegy volt. ha mindenkinek jo autoja volna, talan mindenki jobban figyelne ra. es ha ez azt jelentene, hogy kevesebb ember vezet, mert kevesebben tudjak megfizetni a szebb, ujabb autokat az se baj, legalabb kevesebb dugo is lenne.

RAUH-Welt
B E G R I F F

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
meg kellett volna hagyni a félmillás opelt, tökös, oszt csá.
a fene se köhögné hitelbe egy új autó kamuértéket évekig, aztán meg csak az is egy eladhatatlan fémkupac
nagyo nem lóghatott keze lába, ha annyiért beszámolták

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

...tõlem aztán lehet bármelyiket szídni :)
Én is ezt tettem. Nem az autó a hibás.

csak kár h ez totál ellentmond annak ami az aláírásodban van :o

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
hát ez nagyon dúrva, meg akarták várni a rendõrök még vkivel frontálisan ütközik, le kellett volna szorítani, ezek meg csak asszisztáltak a hullámvasúthoz, döbbenet. Erre tanítják a magyar rendõröket, vagy felfüggesztették volna õket ha megtörik a suzukit?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

ezt nem hiszitek el....

http://videa.hu/vide...KIV9zNhqQvCQ4ri

Ez kész...ennek golyó kellene! De a zsaruknak is, hogy nem lökték ki a picsbe.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
de miért nem élünk mi is egy olyan országban ahol a rendõr már rég kilökhette volna az útról, anélkül hogy falukon keresztül autókáznak, simán elüthetett volna eközben egy gyalogos tatát, mamát, akárkit...amúgy meg LOL :D

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
ezt nem hiszitek el....

http://videa.hu/vide...KIV9zNhqQvCQ4ri

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

a szervízben mondták hogy ekkora összegû kárnál inkább gazdasági totálkárra veszik, meg lehet csináltatni, de az már nem a régi....

Na majd írok ha elment a kárszakértõ. Köszi a hozzászólásokat.

Hatni kell a szakértõre, hogy okosan legyen a szakértés:)
Minden esetre szar a rendszer. A casonak annyit kellene fizetnie, hogy vehess egy ugyanilyet, és leverni a károkozón. De nézd a jobbik oldalát. Mi lett volna, ha nincsen Casco-tok?

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
thommey, ezt mind értem, de akkor minek a casco, ha 0%-ban vétlenek vagyunk és nem fizetik ki a tényleges okozott kárt? Ez lenne a magyar törvény, mindjárt dobok egy hátast, ezzel sokak életét meg lehet keseríteni, veszek egy skoda 120l és nekimegyek mindenkinek? Szóval ezt nem értem, a másik meg vesz még egy ladát 30-ért mûszakival.