sugok: 4G63
kerdes: feltenne valaki ilyen gumit az autojara? mondjuk egy S4 audira

az a neve, hogy Linglong L688

en speciel sz*rra rohogtem a neven magam, de amugy jokat irnak rola, es olcso.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ezzel igy nem teljesen értek egyet.
Ha én gazdag lennék.......
A 30 éves ladákat azért békén hagynám azokat legalább bárhol meglehet javítani egy pár darabos szerszám készlettel meg egy kis affinitással ha netán valami baja lenne,ami ugye a rendszeres karbantartástól is erõsen függ.
RAUH-Welt
B E G R I F F
biztos már régebben volt és elévültNem ezt kérdõjelezem meg. testközelbõl éltem át ilyen dolgo(ka)t
de egy nyilvános fórumon tán nem kéne?
egész sokan élnek belõle egész jól
egész sokan élnek belõle egész jólkhhm. ezt lehet nem kéne hangoztatni nem?
Nekem is van olyan ismerõsöm, akinek az ismerõse, ismer olyan embert aki csinált már ilyet. de nem reklámozom bazz
Azért megnézném 100 ról 0-ra a Ladát, meg mondjuk csak egy új CORSA-t. De hogy súlyban partiban legyen, akkor egy ASTRA-t. Meglepõdnél. Az új kocsin legalább addig márkás gumi van, amíg le nem kopik, és SangTsunt vesz rá a paréj a tuskóban a 200 ft-os párizsi melléAz meg hogy valaki rutintalan béna a vezetésben az megint nem új régi vagy modern autó fügvénye,a mami szerintem bármilyen autóval ugyan úgy neki rongyolt vólna a másiknak.
nekem aznap ujra kész volt a golv
3 szor kaptam 1.6 millát
szoval senki ne vegyen uj autot hitelre, es mindenki jarjon ezer eves lomokkal?
![]()
en inkabb az ilyen 30eves ladakat vonnam ki a forgalombol.
valamelyik nap is ultem a tesco parkoloban, epp ebedeltem, es szembe egy ures helyre probalt beallni egy 70 eves mammer valami rozsdakupaccal. perszehogy nem sikerult neki, ovatosan, szepen lassan vegighuzta az ott allo furgon lokharitojat. jo, mondjuk az is valami utott-kopott vas volt, szoval nem volt kulonosebben eszreveheto a 100 horpadas mellett a 101edik. amikor mami eszrevette hogy karcolt a parkolo, akkor visszatolatott, es elhuzott a picsbe [gondolom megrongyolni egy masik verdat]
aztan elgondolkoztam, hogy ezt ugyanigy megcsinalhatta volna az 5 hellyel arrebb allo Jaguar XKR-rel is, mert neki aztan tokmindegy volt. ha mindenkinek jo autoja volna, talan mindenki jobban figyelne ra. es ha ez azt jelentene, hogy kevesebb ember vezet, mert kevesebben tudjak megfizetni a szebb, ujabb autokat az se baj, legalabb kevesebb dugo is lenne.
meg kellett volna hagyni a félmillás opelt, tökös, oszt csá.
a fene se köhögné hitelbe egy új autó kamuértéket évekig, aztán meg csak az is egy eladhatatlan fémkupac
nagyo nem lóghatott keze lába, ha annyiért beszámolták
RAUH-Welt
B E G R I F F
...tõlem aztán lehet bármelyiket szídni
Én is ezt tettem. Nem az autó a hibás.
ezt nem hiszitek el....
http://videa.hu/vide...KIV9zNhqQvCQ4ri
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
a szervízben mondták hogy ekkora összegû kárnál inkább gazdasági totálkárra veszik, meg lehet csináltatni, de az már nem a régi....
Na majd írok ha elment a kárszakértõ. Köszi a hozzászólásokat.