Jelentkezz be Regisztrálj
Autók - hírek, vágyak és a többi
Írta 2011. február 23. - 21:16
Írta 2011. február 23. - 20:57
Írta 2011. február 22. - 23:47
Én nem vagyok otthon a kémiában, de valami olyasmit magyarázott nekem a srác, hogy akkor kell az átalakító, ha át akarsz szokni teljesen az E85-re. Meg hát a téli indítás.
De a lényeg, hogy 2:1 aránynál nincs semmi változás, indul télen is. A fogyasztás az tényleg kb. 10%-kal magasabb.
Az egyik haver a volvojába kezdett ilyen arányban tankolni, azt mondja, hogy neki érezhetõen jobbat is lép az anyahajó.
Az átalakítás nélkül 50% benzin+50% E85 megoldást alkalmazza valaki?
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Írta 2011. február 22. - 19:51
ha ezt nekem szántad akkor közlöm kízárólag benzines autó érdekel nem megyek sokat minden elérhetõ távolságban van, ráadásul garázsom sincs
lornak ment
Írta 2011. február 22. - 19:43
Írta 2011. február 22. - 19:41
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2011. február 22. - 19:09
Weltgrößter Allrad-PKW-Hersteller
Írta 2011. február 22. - 17:42
viszont benzinesbõl van esélyed jót is találni...
ha ezt nekem szántad akkor közlöm kízárólag benzines autó érdekel nem megyek sokat minden elérhetõ távolságban van, ráadásul garázsom sincs
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. február 22. - 10:59
Április 14-én nulladik nap a Velodrom Millenárison!
Még mindig vannak eddig be nem mutatott oldtimereink! A veterán újdonság nem ellentmondásos kifejezés, errõl bárki meggyõzõdhet, aki ellátogat majd a Vasúttörténeti Parkba. Idén már egy nulladik nappal is jelentkezünk egy igazán különleges helyszínen, a zuglói Velodromban, vagy másik nevén: a Millenárison, ahol a korhû megjelenés jegyében várunk mindenkit!
Ami még nem volt! Nulladik nap, hogy a hang, a látvány és a benzingõz együttese alapjáratot adjon az Oldtimer Expo további élvezetéhez! Budapest szívében, Zuglóban (az Olimpiai Központ területén, a Szabó József u. 3. szám alatt) húzódik meg 100 éves múltjával a Velodrom Millenáris. Tökéletesen illik egy olyan rendezvényhez, amelyben fontos a korhû öltözék, ezért azok, akik eljönnek, nem csak egy látványosságnak lehetnek szemtanúi, hanem egy idõutazásnak is! Április 14-én, 12 és 14 óra között a kerékpárversenyekhez épült pályán fõleg háború elõtti, kis súlyú autókkal, motorokkal és 50-es, 60-as évekbeli klasszikusokkal mutatkoznak be hazai és külföldrõl érkezõ tulajdonosok.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2011. február 22. - 01:15
áfa visszaigénylést tud csinálni számlával, magánszemélyes adásvételivel meg nem.
nincs esetleg ismerõsöd kereskedésben?
Írta 2011. február 22. - 00:34
Mert a gáztartályok ideális formája nem egyezik a benzintartályok ezerféle alakjával.én azt nem értem ezekben a gázos kocsikban, h miért nem lehet azt +csinálni, h a benzin tartály helyére építik be a gáztartályt
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2011. február 21. - 23:52
csak arra gondoltam, hogy pl tolen anno haver vette a szamitogepet meg monitort
nem szamla volt hanem adasveteli
cegbe vitte o is
igaz nem tudom mire jo az a papir
áfa visszaigénylést tud csinálni számlával, magánszemélyes adásvételivel meg nem.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. február 21. - 23:50
szóval na.
amúgy 30ezrenként kell szervizelni a gázrendszert. szal nem sok vizet zavar.
Írta 2011. február 21. - 23:42
nem szamla volt hanem adasveteli
cegbe vitte o is
igaz nem tudom mire jo az a papir
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2011. február 21. - 23:17
etolaj kell baszki.
trigg ti nem tudtok szamlat irni?
az nem jo nekik?
nincs már cég, eladtam tavaly. már nem is cégnéven volt az autó, hanem faterén.
Írta 2011. február 21. - 23:15
trigg ti nem tudtok szamlat irni?
az nem jo nekik?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2011. február 21. - 23:00
ellenben az etanol hátrányaival is tisztába kell lenni. többletfogyasztás mellett ide sorolandó a téli hideg idõszak nehezebb indítása. de ez megoldható ha télen jársz hagyományos 95-össel.
Írta 2011. február 21. - 22:49
hahu hirdihez víszonyitáson kívûl, hogy tudom belõni, mennyiért piacképes egy használt lom ? (hahu-n egy darab van az az évjárat, de elég eltérõ felszereltség)
köszi
ja. és bonyolítja a helyzetet hogy tgk, -amit ált cégre vesznek- nekünk meg magán, szal nem tudunk számlát adni.
Írta 2011. február 21. - 22:30
Írta 2011. február 21. - 22:22
RAUH-Welt
B E G R I F F