nagy gond a reggeli hideg is? miért rossz a fûtés?

nem is az a szar benne. (ha lemezelt oldalú) hanem ha járdára merõlegesen vagy 45fokban parkolsz. na onnan kitolatni, az kb orosz rulett.nekem azert kellene az automata valto, mert a bal terdem mar nagyon kivan. egy-ket dugoban araszolas 1-ben, es be is dagad. nagyon kemeny a kuplung a caddyben. hatrafele eselytelen kilatni belole, a tukorbol meg nem tudom jol megitelni a tavolsagokat [meg nem tolattam bele semmibe kemenyebben, de ez csak ido kerdese].
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
NE ÍGY! NE ÍGY!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
RAUH-Welt
B E G R I F F
ez kb a legolcsóbb használható darab, csak ez itt van bp-en. a másik 2-3 amit kinéztem, 1,1-1,3 között van és mind vidéki. de van még mindig egy-két elvetemült ember, aki 1,7-ért akar ilyet eladni.durván lementek az árak... másfél milla volt alig 1-2 éve egy ilyen.
meg kell nézni, és kiderül.
Ez jó, tam
RAUH-Welt
B E G R I F F
nem lehet, hogy orosz az technika inkább?gondolom, átérzem, nem csinálnám.
Ellenben:
És indított már el valaki be nem röffenõ motoros olasz autót úgy, hogy egy jól irányzott ütéssel megpaskolta a LÁMPÁJÁT?
:love: scudo