Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Én a xenont is ezért tettem az autóba :P

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Meg a kivagyiság... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
nah végre valami jó hir :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
De a riszpekted meglesz a haverjaid elött!!!

:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
A válasz:
nyílván!

:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
a pitsába akkor :(

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

én mindig driftelek a csuszos uton... /beláthato helyen, és nulla forgalomba/
akkor én vageszolok ?

leírtad a kulcstényezõket, és ezzel egybõl meg is adtad a választ a kérdésedre.;)

rbalint: az lesz, végülis 2 perc volt kivenni, berakni se lehet több...milyen kocsid lesz?

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
dave, esetleg szedd ki az akksit és vidd be a házba. nem egy ördöngõsség visszarakni. és gyorsabb, mint töltögetni.

holnaptól, ha minden jól megy, autótulajdonos leszek :)

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
én mindig driftelek a csuszos uton... /beláthato helyen, és nulla forgalomba/
akkor én vageszolok ?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
kösz a tanácsokat.:)

Töltöm holnap estig, aztán akkor tudok vele menni egy kört, ha beindítja a kocsit...Utána úgysem fogok kocsival járni jó darabig, itt Budaörsön elég jó a tömegközlekedés (2 busz van, azok jönnek 10 percenként..;)), suliba felesleges kocsival menni, meg amúgyse engednének...szóval fog az még kint állni, és akkor mondjuk vasárnap reggel majd rámérek, hogy olyan 11.5-12V van-e benne...

H.Zoli: köszönöm, igyekszem majd óvatosan vezetni.:) - bár még szokni kell a forgalmat, szóval csak este fogok menni, meg hétvégén reggel...Mondjuk nekem szerencsére nem olyanok a barátaim, hogy vageszolni kell és driftelni a csúszós úton - jó, van egy srác, aki szokott játszani kint az erdõ szélén náluk, de ma pl. õ se mert kocsival jönni...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Covini C6W

Toyota IQ
http://www.vezess.hu...sajoknak/16804/

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Baromi szépre meg tudnám csinálni a cliot...
De abból a pénzbõl tudok venni egy nagyobbat, kényelmesebbet, biztonságosabbat, erõsebbet. ennyi.

vettem hozzá elektromos ablakot, centrált (gyárit, olcsóér) de pl. csak a beszerelése 18ropi lenne. Meg rá kellett jöjjek, hogy kicsi. A 16v-ben ugye kagyló ülés gyárilag, abban elférek. Ebben pont a térdem vonalában van a kormány, és néha térdelem... mint a PX-nél anno :D
Nem életveszélyes, de na.

Lesz, még cliom. (de minimum 1,8 8v)

rühellem, amikor a teherautó mögött 70el gondolkodnom kell, hogy merhetek-e elõzni.

Amúgy ja... Olyan ez mint a bringa volt. Késõn csöppentem bele, de akkor nagyon :D

Hát, szereld be magad! :)

Ingyen van.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jaja, tudom mirõl beszélsz!
Mostanában nem kell sokat gondolkoznom... :D
Aztán ha visszaülök a Partnerbe, mindig csodálkozom, hogy nem megy! :P

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

LL, most lett jogsid, most lett autód és máris cserélsz?
Jól nyomod...

Baromi szépre meg tudnám csinálni a cliot...
De abból a pénzbõl tudok venni egy nagyobbat, kényelmesebbet, biztonságosabbat, erõsebbet. ennyi.

vettem hozzá elektromos ablakot, centrált (gyárit, olcsóér) de pl. csak a beszerelése 18ropi lenne. Meg rá kellett jöjjek, hogy kicsi. A 16v-ben ugye kagyló ülés gyárilag, abban elférek. Ebben pont a térdem vonalában van a kormány, és néha térdelem... mint a PX-nél anno :D
Nem életveszélyes, de na.

Lesz, még cliom. (de minimum 1,8 8v)

rühellem, amikor a teherautó mögött 70el gondolkodnom kell, hogy merhetek-e elõzni.

Amúgy ja... Olyan ez mint a bringa volt. Késõn csöppentem bele, de akkor nagyon :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
LL, most lett jogsid, most lett autód és máris cserélsz?
Jól nyomod...

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Az lehet, hogy leszívta a riasztó meg a hideg nem tett jót neki? 2 hétig állt kint beindítás nélkül, amikor mínuszok voltak...

Szerintem ez gondozásmentes, van rajta a két saru, egy fogantyú meg egy ilyen öntesztelõ LED-es valami, ami most egyáltalán nem tud világítani...de sehol nem lehet beletölteni semmit, pedig erre én is gondoltam, hogy hátha...

Most tettük rá a töltõre, holnap késõ délután megnézzük, mire jutunk...remélem, holnap este már vezethetek...:(

edit: ez EXIDE Excell típusú, állapotjelzõs. nem tudom, mióta van meg, de akkor ilyet veszünk, ha meghalt ez...

Hát, ha két hétig csak kint állt a fagyban és még riasztó is szopogatta, akkor valószínûleg csak lemerült.
Az jó akksi, gondozásmentes, kár lenne érte.
Ha a nagy feszültségeséstõl nem deformálódtak el a cellák (nem valószínû), akkor holnap vezethetsz.
Óvatosan ilyen úton friss jogsival!:)
Ma sokan gondolták magukat spílernek és mégis törtek-zúztak.

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 posts
Már nem emlékszem a pontos számokra, -rég tanultam- de egy savas autóaksi a hideg idõben (-20 ) a kapacitásának csak kb. 30%-át képes leadni, ez természetes jelenség. Sima feszmérõvel sokat nem fogsz megtudni az állapotáról, csak a pillanatnyi töltöttségét. Mindenképp töltsétek fel, és ha van idõ tesztelni, akkor töltés után tedd ki hidegre, és ha mondjuk 2 nap mulva is megvan benne 11,5 v akkor valszeg jó lesz, de ha leesett 10V környékére, akkor esélyes hogy az egyik cella zárlatos. Ha nincs idõ a pepecsre, akkor tedd be a kocsiba, és használd, de számolj vele hogy esetleg egyik reggelre nem fog inditani.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
exedi zsir

ha sokat allt kint hasznalatlanul akkor csak toltsetek nyugodtan
tel elott amugy is ajanlatos egy jo feltoltes

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

minek drukkoljunk? ugyis tudjuk h Cliod lesz mindig is :D

nem nyert ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

Esélyes, hogy lecserélem a Cliot.. picit lehet drukkolni..

minek drukkoljunk? ugyis tudjuk h Cliod lesz mindig is :D