Jelentkezz be Regisztrálj

Autók - hírek, vágyak és a többi
Írta 2009. január 15. - 00:11

Írta 2009. január 15. - 00:11

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. január 15. - 00:10

Írta 2009. január 15. - 00:09

Írta 2009. január 15. - 00:06

nyílván!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. január 15. - 00:05

Írta 2009. január 15. - 00:04

én mindig driftelek a csuszos uton... /beláthato helyen, és nulla forgalomba/
akkor én vageszolok ?
leírtad a kulcstényezõket, és ezzel egybõl meg is adtad a választ a kérdésedre.

rbalint: az lesz, végülis 2 perc volt kivenni, berakni se lehet több...milyen kocsid lesz?
Írta 2009. január 15. - 00:04

holnaptól, ha minden jól megy, autótulajdonos leszek

Írta 2009. január 15. - 00:01

akkor én vageszolok ?
Írta 2009. január 14. - 23:40

Töltöm holnap estig, aztán akkor tudok vele menni egy kört, ha beindítja a kocsit...Utána úgysem fogok kocsival járni jó darabig, itt Budaörsön elég jó a tömegközlekedés (2 busz van, azok jönnek 10 percenként..

H.Zoli: köszönöm, igyekszem majd óvatosan vezetni.

Írta 2009. január 14. - 23:37

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. január 14. - 23:30

Baromi szépre meg tudnám csinálni a cliot...
De abból a pénzbõl tudok venni egy nagyobbat, kényelmesebbet, biztonságosabbat, erõsebbet. ennyi.
vettem hozzá elektromos ablakot, centrált (gyárit, olcsóér) de pl. csak a beszerelése 18ropi lenne. Meg rá kellett jöjjek, hogy kicsi. A 16v-ben ugye kagyló ülés gyárilag, abban elférek. Ebben pont a térdem vonalában van a kormány, és néha térdelem... mint a PX-nél anno
Nem életveszélyes, de na.
Lesz, még cliom. (de minimum 1,8 8v)
rühellem, amikor a teherautó mögött 70el gondolkodnom kell, hogy merhetek-e elõzni.
Amúgy ja... Olyan ez mint a bringa volt. Késõn csöppentem bele, de akkor nagyon
Hát, szereld be magad!

Ingyen van.
Írta 2009. január 14. - 23:20

Mostanában nem kell sokat gondolkoznom...

Aztán ha visszaülök a Partnerbe, mindig csodálkozom, hogy nem megy!

Írta 2009. január 14. - 23:10

LL, most lett jogsid, most lett autód és máris cserélsz?
Jól nyomod...
Baromi szépre meg tudnám csinálni a cliot...
De abból a pénzbõl tudok venni egy nagyobbat, kényelmesebbet, biztonságosabbat, erõsebbet. ennyi.
vettem hozzá elektromos ablakot, centrált (gyárit, olcsóér) de pl. csak a beszerelése 18ropi lenne. Meg rá kellett jöjjek, hogy kicsi. A 16v-ben ugye kagyló ülés gyárilag, abban elférek. Ebben pont a térdem vonalában van a kormány, és néha térdelem... mint a PX-nél anno

Nem életveszélyes, de na.
Lesz, még cliom. (de minimum 1,8 8v)
rühellem, amikor a teherautó mögött 70el gondolkodnom kell, hogy merhetek-e elõzni.
Amúgy ja... Olyan ez mint a bringa volt. Késõn csöppentem bele, de akkor nagyon

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2009. január 14. - 23:03

Jól nyomod...
Írta 2009. január 14. - 22:09

Az lehet, hogy leszívta a riasztó meg a hideg nem tett jót neki? 2 hétig állt kint beindítás nélkül, amikor mínuszok voltak...
Szerintem ez gondozásmentes, van rajta a két saru, egy fogantyú meg egy ilyen öntesztelõ LED-es valami, ami most egyáltalán nem tud világítani...de sehol nem lehet beletölteni semmit, pedig erre én is gondoltam, hogy hátha...
Most tettük rá a töltõre, holnap késõ délután megnézzük, mire jutunk...remélem, holnap este már vezethetek...
edit: ez EXIDE Excell típusú, állapotjelzõs. nem tudom, mióta van meg, de akkor ilyet veszünk, ha meghalt ez...
Hát, ha két hétig csak kint állt a fagyban és még riasztó is szopogatta, akkor valószínûleg csak lemerült.
Az jó akksi, gondozásmentes, kár lenne érte.
Ha a nagy feszültségeséstõl nem deformálódtak el a cellák (nem valószínû), akkor holnap vezethetsz.
Óvatosan ilyen úton friss jogsival!

Ma sokan gondolták magukat spílernek és mégis törtek-zúztak.
Írta 2009. január 14. - 21:41

Írta 2009. január 14. - 21:22

ha sokat allt kint hasznalatlanul akkor csak toltsetek nyugodtan
tel elott amugy is ajanlatos egy jo feltoltes
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. január 14. - 21:14

minek drukkoljunk? ugyis tudjuk h Cliod lesz mindig is
nem nyert

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2009. január 14. - 21:14

Esélyes, hogy lecserélem a Cliot.. picit lehet drukkolni..
minek drukkoljunk? ugyis tudjuk h Cliod lesz mindig is