Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
http://ajanlo.kapu.h...97c9478ee647f6

berki remelem tudod, hogy bankuton 22cm ho van
no csecs

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
ilyen sebesség mérõ pécsen is van egy marékkal, nekem meg sem fordult a fejemben, hogy az trafi lehet...és nem igen láttam olyan embert, aki lassított miatta. én sem.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
akkor is hatásos lenne, ha csak egy bábut raknának ki láthatósági mellényben.:)

meg ma láttam Debrecenben szép kék Subaru Imprezát. Volt rajta sárga minta is.
Szép, nemkicsit. Kéne, nemkicsit.:D

Izomtéridõninja-geológus!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
sebességcsökkentõ áltraffipax
http://videa.hu/vide...ubb8Dr8FiJ1b0y0

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
gyertyákat szedd ki
nekem ez volt hidegen, /pár száz m-ig/ 3 henger ment csak
pucoltam elosztófejet, meg gyertyákat kiégettem a gázon-hézag!
sokat ment városban, így nem igazán volt idõ/hõ kiégni a témáknak meg ugye, szivatttó :-)
visszarakásnál kábelek sorrendjére figyelj
ált. jelzik az 1. hengert, utánna meg 1.3.4.2
persze,csak, ha 4 van :-)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Sírok.
Ez még rosszabb, mint a vonatos porsche-k...

Gyári 2,5 ültetett.
Meg 3 centis racing valami szélesítés, de Atus szerint "elég fasza, marad így". ;)

Aham, azért kérdeztem mert lejebb van szerintem /szóval úgy tûnt/ csak azért kíváncsi voltam. Majd a fékrõl mesélj!!

Nekem a gyári sportfutómû van és azért még igy is hajó érzése van... :(

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
http://overboost.hu/bamako/017s.jpg

termeszetesen sznobbord

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Trafó valószínû, nem drága. De ha halogatjátok az minden csak nem egészséges. Kábelekt is célszerû átnézni és jól csak a gyárilag odavalóval mûködik, azon ne spóroljatok. Lehet hogy gyertya is gyengélkedik, az meg megint faxság... nem értem embereket miért rontanak még tovább soxor egy már elve szar helyzeten :(. 95% hogy 10 alatt kijöttök.

mink nem értünk hozzá, de majd jól megkérdezzük a szervízben, hogy ez mi ez, meg hogy nézzék már meg, hogy van ez. (úgyis lassan kötelezõen ajánlott.... )

a trafó az mit csinál, miféle trafó az? jó kábelen semmilyen területen nem spórolunk apuval, anyunak meg mindegy, nem ért hozzá.:), viszont a gyertya az lehetséges...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Sírok.
Ez még rosszabb, mint a vonatos porsche-k...

Gyári 2,5 ültetett.
Meg 3 centis racing valami szélesítés, de Atus szerint "elég fasza, marad így". ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
http://www.blogcdn.c...876_zcuqx-l.jpg
http://www.blogcdn.c...n_martin006.jpg

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Szerencsére bejött tegnap minden magyar egység. Palik "visszacsúszott" a 12. helyre, szegény Dési lassan minden nap bûntetést kap, Szalay jön fel, Liszi a mezõny közepén kolbászol, Szaller pedig szereli Palikot és visszacsúszik a 9. helyre.

Nem tudom ki nézte tegnap az eurosporton a szakasz összefoglalót, de meredek pillanat volt, ahogy Roma satufékkel 30 centire állt meg a peremtõl, ahol pár perccel elõtte Sainz leesett. Sajnálom én is Sainzot, de nagyon nem volt szimpatikus, miközben ápolják a navigátorát - akinek látszólag komoly fájdalmai vannak - õ a kocsit nézegetni és próbálja kiszedni a kövek közül (mondom ezt az összefoglaló alapján, lehet, hogy már tudta, hogy nagy baja nincs). Ellenben Alphand rá se bagózott a kocsijára, miközben rosszul volt a navigátora. Az ok, hogy verseny, de csak az ember az elsõ.

Hajrá Gordon és a Hummer! :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
amikor belam megvette bubu majdnem kapott tolem egy t betut
en is tanulom meg kicsit a verdat es felrakom
/vagy csak siman felrakom ugyis tanulom/

http://www.langlovag...eria/2863.shtml

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

de tudom, itt mindenki tökös sofõr, és gáz a T betû. én meg azért inkább kiteszem, kerül 200 forintba a papírboltban, hát istenem...

Sztem nem gáz. Viszont csinálni is lehet, nem csak venni.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ne higgyyéé az audisnak!! ;)

pár hónapos jogsival is lehet jól vezetni! ne hidd el hogy balfasz kezdõ vagy!!akkor az is leszel!ha nincs rittya rosz autód akkor fejben dõl el sok sok szálzalékban!

fékre kíváncsi vagyok! mesélj majd ha bekopik,Attus nekem is a ferodót mondta,de tárcsából gyári került fel végül. nekem kb bekopott,a ferodó betét szerintem egy tinilányújnyival fog kevésbé mint a gyári betét,legalábbis 4en benne ülve,fullrapakolva,autópályán kellet egy nagyot fékezni 170rõl 100ra,hát nem tudom..ugy érzõdött hogy kevésbõ lassul..
na mindegy :D

ide is elmndom hogy irigylem a lóerõidet :D futómû milyen rajta?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
rbalint: grat! ;)
Mondjuk nem tudom mióta van jogid/mióta vezetsz...
Nem épp egy kezdõ autó, de fasza gép lehet.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

úgy igaz, 406, 2 liter benzin...mondjuk mondta anyu, hogy kb. 10-15 percig, amíg nem melegszik be a motor, addig a 4 hengerbõl csak 3 megy, azért olyan fura a hangja...ezt meg gondolom nem olcsóért javítanák, ha...:chin:...

Trafó valószínû, nem drága. De ha halogatjátok az minden csak nem egészséges. Kábelekt is célszerû átnézni és jól csak a gyárilag odavalóval mûködik, azon ne spóroljatok. Lehet hogy gyertya is gyengélkedik, az meg megint faxság... nem értem embereket miért rontanak még tovább soxor egy már elve szar helyzeten :(. 95% hogy 10 alatt kijöttök.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
http://www.rtve.es/m...nz/382948.shtml

Sainz esése utáni video, tényleg sajnálom õket :(

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
azért az a háromhengerezés elég érdekes dolog.. nem mondanám normálisnak.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

406 talan

úgy igaz, 406, 2 liter benzin...mondjuk mondta anyu, hogy kb. 10-15 percig, amíg nem melegszik be a motor, addig a 4 hengerbõl csak 3 megy, azért olyan fura a hangja...ezt meg gondolom nem olcsóért javítanák, ha...:chin:...

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
bberki, kép nincs addig, amíg nincsenek rajta tinicsajok, meg nincs porba ültetve, mert addig nincs max riszpektem.
egyébként 96-os passat kombi, bõrös, digitklímás, fullos. egész jó állapotú, csak egy picit volt törve. ja, 1,9 tdi, 110lovas. nyári gumival érdekes volt indulni vele. most már téli van rajta.
turbószuszogás:love1:
és vr6 fék-futómû gyárilag, mert ez az erõsebb dízel.