Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
"lehet öreg, de ez legalább ki van fizetve"

aha, csak itthon NINCS fizetése az embereknek - míg kint futja a rezsi mellett a havi törlesztõre is...

Itt maximum még több házat, autót árvereznének egy ilyen húzás után el.

Vannabí in dójcsland.

Kint ez mûködhet lelkiismeret furdallás nélkül is, itthon mégnagyobb adósságspirálba kerülnének akik ilyen autóval mászkálnak. :(

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
szal mégis pörög a piac,,,

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

A német állam e heti törvénye. Ha valaki 9 évesnél öregebb kocsit autóbontóba viszz, 2500 Eurót kap az államtól, ha új vagy éves kocsit vásárol.

Nemtudom ez mennyire segit a BMW-n meg a Mercin, akik 2-3 napot dolgoznak hetente. (VW is)

Bocsi, hogy idézem magam. A törvény hétfön született, ma pénteken rekord számorkól nyilatkozik a német autókereskedelem.

8000 töl 15000 Eus autók ( új, vagy max. 1 évesek, euró 4-es normával)
röpülmek át a "polcon". A törvény 2009 év végéig érvényes.

Lehet a Szuzi Mo- is belendül majd.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Elég komoly csattanó az a két link a végén...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Na ez beteg :D

Posted Image

Renault clio/R19 F7P motor
"nem sima 1.8 hanem 2.0 turbo, 0.6 barnal 220 lo merve, de altalaban 1 baron ment, R21-es valtoval."

Na de az semmi :D
ebben van:

http://i301.photobuc...oleee/file2.jpg
http://i301.photobuc...Yoleee/file.jpg
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás

úgy kellett, hülye mûmájerek

http://ajanlo.kapu.h...8ba7ba87f965875

ó hogy ezek mekkora hülyék, pusztuljon a férgese!

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ezen énis vigyorgok:
citroen 1.4i,75Le, végig mögöttem, aztán szerpentin és sehol sincsenek, mert a kanyarodáshoz már túl hülyék...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Rühellem az ilyenek én is.
Most jövök Komlóról.
Hosszú egyenes, jön a seggemre, idegesít.
Bánom, hogy nem az Audival mentem...
Aztán jön a nagy-nagy 3 sávos szerpentin. :)
De akkor már sehol sincs a hülyegyerek...
(Pedig 1.9 szívó D.)
Aztán megint egyenes és egyszer csak beér, mert ott már megint nagyon "tud" sietni...

Pöcsköszörûk.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

ez nagyon jo :)

igazi "kruzing" emberek, spoilert rakunk a saxo VTS-re spinner disztarcsa a Seicento sportingon es tarsai. de nem baj, ok szoktak a leggyakrabban beleborulni az arokba szombat este. legalab fogynak. nem fogok ertuk konnyet ejteni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Világos ami off/féloff :D
Triple B, találtam olyat amibe mégjobb moci van 1,8 117/160, 20 centivel rövidebb de nagyobb az utastér, igazi 5 személyes és nagyobb a kufferje és jobban bõvíthetõ csendesebb, kényelmesebb,egyterûbb és hoki francia :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
A (nyugi-nyugi) kell fehérrel írni?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Gyere, vedd meg! :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Hasonló okoból+fûtés miatt maradtam benyásnál. A modern dízel drága, a régi nem olyan jó > eléggé leegyszerüsítve. Használtam 1,8as benzines meg a kétezres dízelt is pic-ben, egyértelmû gyõztes nincs (chippelés nélkül :D) vezetési élményben. Persze kivételek vannak, amibe kapható 1,4Hdi/TDCI/stb abba azt venném, elég igénytelen és elég keveset eszik, de teljesen jól viszi amibe belerakják, néha kis olajat melléöntök üzemanyagnak és csoki; egyéb drágáb lendkerék, váltgeós turbó fap semmi nincs; nagyjából modern dízel annak hátrányai nélkül (nagyjából).
Igaz, pár gyártónak olyan benzinesei vannak hogy abból sírva vennék benyásat - ha számít az is mi van a motortérben... De kiváltóhszhez vissza fóka1bõl én 1,6 benyát venném inkább.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Henger, azért a 110es simán pariba van általában egy kétezres benzinessel, ha nem lenne hangos és büdös egyértelmû királynak kiáltalám ki :).

Meg ha nem lenne benne spéciturbó, spéciolaj (amit gyakrabban cserélünk), spéci adagoló, részecskeszûrõ, stb.
Többek között ezért nem tervezek dízel autót venni. A régi kamrások lassan kipusztulnak, a CR-ekbõl meg nem kérek. Menni mennek, de ennek ára van, nem is kicsi.
A 110 lovas tdci még a Cmaxot is egész jól mozgatja. Kipróbáltam :)
Nem vagyok a dízel ellensége, de ha lehet választani, akkor benzines kell.
Ami nincs, az nem romlik el.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Érdekes... ilyet nem hallottam. Igaz, PSA-n belül bõségesebb visszejlzésem picekrõl/berlingóról van azok meg eleve nem nyûgös fajták. A töltõlevegõhûtõ a változógeósturbó és a részekcskeszûrõ más; illetve a kettõs tömegû lendkereket a 110es szokta megkapni a kisebbik nem - ez mindegyik gyártónál zsákutcának bizonyult így simára cserélik vissza, és áltlaában kuplunggal együtt megy. Amúgy meg gondolom tudod hogy hány márkában teljesít szolgálatot legjobb tudomásom szerint gond nélkül, legyen féljapán, japán, angol, félangol, félnémet, német autó.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Lötyi bele ált 120-150 körül keleltt ismiknek szal nem vészesek a részecskeszûrõsök... már a plusz 20 ló megéri nemhogy a kevesebb korom... szvsz :prosze:

spec a szervízesem (csak puggal és citroennel foglakoznak, és kb mindent tudnak) mondta hogy mindent csak azt ne. már nem emléxem a gondokra vele de azt mondta rengetg szopás van velük (nyilván nem 10-bõl 10-el tehát ismerõsõdnek ettõl még mûködhet gond nélkül)
amúgy pont a részecsszûrõ vonzott az a 20 lóerõ pont nem hiányzik...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Lötyi bele ált 120-150 körül keleltt ismiknek szal nem vészesek a részecskeszûrõsök... már a plusz 20 ló megéri nemhogy a kevesebb korom... szvsz :prosze:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Henger, azért a 110es simán pariba van általában egy kétezres benzinessel, ha nem lenne hangos és büdös egyértelmû királynak kiáltalám ki :). Meg ha nem lenne szívás ennek a kéttömegû lendkerekével is mint más modern dízelnél - bár úgy tudom már õk is simával szerelik.

én is olyannal venném az új berlingót ha a részecskeszûrõvel nem csak szívás lenne (pedig a környezetvédõ lelkemnek evidens lenne), így marad a 92-es.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
A többit nem ismerem, olyannal nem foglalkozunk, csak Ford mocikkal.