Jelentkezz be Regisztrálj

Autók - hírek, vágyak és a többi
Posted 2009. February 03. - 19:58

Posted 2009. February 03. - 19:56

Tam nem az a fórumos fajta...tam, nincs angliában valami totalcar féle oldal? fórum? ott felteszed a kérdést, és tuti néhány szakértõ megmondja a frankót. mint itt is

Tam: akkor az kell neked... Mindig a legérdektelenebb haszonjármûvek a legjobbak munka szempontból

Bár a riszpekted nem lesz meg

Posted 2009. February 03. - 19:55

semmibe nem tartjak a vauxhallt. nem azert nem nem jo, csak azert mert unalmas es presztizstelen
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. February 03. - 19:55

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2009. February 03. - 19:53

Posted 2009. February 03. - 19:50

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. February 03. - 19:30

Posted 2009. February 03. - 19:25

Mellesleg mintha picit túl lenne spirázva a dolog.... Mennyi is az autó? Bagó, nem?.
Ha a kasztni nem törött(nagyon), ha a motor még jár, ha a kipufogó nem a földön van, akkor nagy gond nincs egy beniznesnél.
Minden cserélhetõ, javítható. Cserébe lesz egy megbízható autód.
Posted 2009. February 03. - 19:19

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. February 03. - 19:17

Mást itt mondani nem nagyon fog tudni senki.
Esetleg a céged szervíze... de ez általában márkaszervíz, ahova én pl be nem teszem a pici max riszpektû kerekeimet

Itt meg max rosszabbnál rosszabb tanácsokat kapsz olyanoktól, akik pont sok autót vettek már London környékén :-)
Mellesleg anno - zOrg linkelt egy tök jó kis autóvásárlásos dokumentumot.
Posted 2009. February 03. - 19:12

amugy korbe tudom nezni en az autot hogy rozsdas/illesztesek passzolnak e meg ha vissza van e gyurkodve a legzsak a muszerfalba asszem feltunne

csak a motorban nem latok semmit meg ami nem olyan amilyennek lennie kellene. ezt nem lehet elolvasni a neten meg a tippek/trukkok szekcioban a szakforumon. ezert mondtam h nem kerek intenziv szereloi tanfolyamot 8 mondatban.
azt nyilvan en is tudom hogy ha tiltakozik a vizsgalat ellen, akkor valami sunyisag van
csak nem tudom hogy itt hogy szokas ezt csinalni
nem tudom hogy hol van a legkozelebbi szerviz, [ha tobb autot akarok megnezni, akkor nyilvan minden eladohoz kozel keresni kell egyet] nemtom foglalkoznak-e ilyesmivel, es ha igen mennyit kell ra varni es mennyit kernek erte.
ez a bajom
biztositast szamolni nem nagyon fogsz tudni
moneysupermarket.com [tul sok adat kell amit nem fogsz tudni megadni]
vagy egyeb ilyen osszehasonlitgatos oldalak
comparethemarket.co.uk
confused.com
csomagot koszcsi
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. February 03. - 19:03

Mert Kölyöknek F van

Itthon kétszer voltam autót átnézetni - mindkétszer ingyen csinálták.
Bár állítólag a hivatalos verzió - amit alá is írnak - olyan 8e körül van. Itthon.
Ha rendes szervízt találsz, megmondják, veheted-e vagy nem...

Mellesleg kereskedés ki ki szokta adni /saját pilótával kimentek egy közeli - kívánt, vagy már elõre lezsírozott szervízbe. (megintcsak itthon!)
De ha bemész, elmondják..

Van vmi kinti bizt. számolós oldal? Belinkelsz egyet?
U.I.: ma elment a csomagod!
Posted 2009. February 03. - 18:12

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2009. February 03. - 16:36

De tényleg az van és nagyon olcsó hozzá minden, én 130e km-rel vettem, most 185e van benne és a legextrémebb dolog a lengéscsillapító volt, amit cserélni kellett rajta.
Az sem volt túl drága.

Detto.
Megnézetés nélkül 1000%, hogy bele sem mennék, és inkább magánszemélytõl.
Bár ha ott akkora retek van, mint azt monja a TV, akkor szívás, mert mire odaérsz a szerelõhöz, tiszta rittyó lesz és nem lesz világos, ha fossa az olajat.
Ennek ellenére menj el!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. February 03. - 16:27

van privat eladotol valo astra meg van kereskedotol. a privat meg talan belemegy hogy menjunk szervizbe nezelodni, de a kereskedo biztosan nem
meg akkor beszeljek elore a szervizzel, tejeljek neki, aztan kiderul hogy szar az auto es csak bukom a zsozsot
szerintem azért érdemes megfontolni, többet bukhatsz egy rossz autóval, mint egy fölösleges átnézetésen.
én úgy tudom, hogy kereskedõtõl is el lehet vinni az autót megnézetni. neki érdeke, hogy eladja az autót és ha te csak az után vagy hajlandó megvenni, hogy megnézetted, akkor csak belemegy. ha meg nem, legalább tudod, hogy tõle nem érdemes kocsit venni.
én ha tehetném magánszemélytõl vennék kocsit, kisebb az esély az óra visszatekerésre.
Posted 2009. February 03. - 16:19

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2009. February 03. - 16:01

meg akkor beszeljek elore a szervizzel, tejeljek neki, aztan kiderul hogy szar az auto es csak bukom a zsozsot
van 8szelepes 1.6 is. jobb lenne mert olcsobb ra a biztositas. van veluk baj?
nem kerek onjelolt mekkmesterektol autoszereles-oktatast, nem kerek latokor-szelesitest, ha valamit szeretnek azt majd megkerdezem. attol akitol akarom.
igen MC Pite ez nagyreszt neked szolt.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. February 03. - 15:34

Posted 2009. February 03. - 12:34

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. February 03. - 11:13

Új Renault reklámot figyelitek? Nem veszed meg, b.zi vagy.
Tam, vásárlás elõtt menjetek el egy szervizbe, nemsokért átnézi szerelõ- jó esetben téged is odaengednek.
Race, no Rest!