Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
gondolom az a 19km valami atlag amibe beleszamolnak olyan ertekeket is aminek semmi ertelme es kapunk egy ilyen ertelmetlen szamot. statisztika

ja amugy van egy imprezajuk is. blob-eye. ez pedig "csak" a butitott evo 8 FQ260, ami tulajdonkeppen egy evo7 csak a 8-as orrkupjat kapta meg. de ugyanugy 5sebesseges, kisebb szarny, kisebb kerek, 260loeros motor.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

Igen.. benzinpénz... azért én furcsálom, hogy gyalogos járõrt nem látni.
sehol.

én ma is láttam többet is

az a 19 km meg kamu
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Igen.. benzinpénz... azért én furcsálom, hogy gyalogos járõrt nem látni.
sehol.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

essex police nem sz@rozik

Ott van pénz ilyen elfogókra is, itt meg benzinre sincs lóvé. Valami napi 19 km-rõl magyaráztak a napokban a járõröknél. Megáll az eszem.
Ha meg véletlen van benya, akkor az egyhatos octaviával meg wagon-r-el kocognak a rosszfiúk után.Már sírni sem bírok rajta annyira magyar.:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
essex police nem sz@rozik
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Már akik egy kis csigával is virgonckodhatnak... enyémben nincs, és némi optimalizálásra gondoltam (117le/160nm@130le/17xnm) de az enyém sagem chippes ami mûgyantába van ágyazva frankón és persze nem it tudják azzal írni amivel a többi ecut; úgyhogy marad a gyári...

A szívósokat meg a tudat nyugtatja hogy ami nincs az nem romolhat el :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Azt még egyszer megveszem!
Jó lenne az astra helyett az audi mellé... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
És érdemes is vadászni arra az 1.8-as Octaviára. Nekem mondjuk vadászat nélkül sikerült, de azóta boldog ember vagyok.

Hétvégén Bánkúton voltunk, és oda bizony szerpentin visz fel :D

--Trifo

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

És kijön megint hogy a Liana a legjobb autó? 1,3as 5ajtós teljesítmény 10 csillag, otthon szerelem 10* és társai? :)

Ha beírod amúgy hogy octavia, kombi, 2,3 milláig, abs, 1700 ccm minimum és benzines összesen 1 találatot kapsz, egy 4×4es kombit!

Kombit kixelve sem javul sokat, RS-ek jelennek meg és csókolom.

Ne add fel - 7 hónapig vadásztam a jelenlegi autóm (Oct I kombi) után annó.
Végül egy régi (3 hete aktualitását vesztett) Bazár hirdetésre jelentkeztem próbacseresznye alapon...
"In idem flumen bis non descendimus"

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

http://www.hahu.hu/veteli-tanacsado
van egy ilyen is, igaz kevés típussal foglalkozik, de elég korrektül leírja.

pl:http://www.hahu.hu/v.../citroen-xantia

végítélet: "Jön, megy, visz, hoz, siklik, ringat, nemigen hagy ott az út szélén sem, kedvelni fogod, beleszeretni soha -nincs meg ehhez a kisugárzása, presztízse vagy vagánysága, ez van."
és tökre igaz.

Jah, általában korrekt, bár pár típusnál (egészen) mást írnak mint másutt...
Az eltérõknél a régebbi/több emberre építõ infót inkább a mérvadó... Sok saját meg közös fórumot igyekeztem áttúrni a tipushibák miatt ill hogy mire kell figyelni, általában ezeknél 90-95%ban ugyanazok jöttek elõ.

Mint bárhol, itt is több ember/több oldal véleménye a mérvadó, sosem az elsõ amibe belefutunk, ami több helyütt írnak az már tuti...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

peceró, te ilyen szakújságíró tag vagy?

:D:D:D:D az nem hiányozna a népnek:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a nepiteletben en mindig csak a 3-nal kevesebb csillagot adokat olvasom el. az nem erdekel ha valaki omleng rola, a tobbseg azt irja le ilyen mezesmazos hangnemben hogy mennyire szereti mert szep a szine vagy mert hangosan szol a radio. van aki meg ilyen buta rimeket is ir bele. kreten.

jo persze a negativ velemenyek kozott is vannak barmok, de ha azt akarom kiszurni hogy X tulajbol hany szazaleknak volt problemaja, es jellemzoen mi az a problema [lasd adagolo elektronika a isuzu motoros astraknal] akkor az egy relativ elfogadhato kepet tud adni.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
http://www.hahu.hu/veteli-tanacsado
van egy ilyen is, igaz kevés típussal foglalkozik, de elég korrektül leírja.

pl:http://www.hahu.hu/v.../citroen-xantia

végítélet: "Jön, megy, visz, hoz, siklik, ringat, nemigen hagy ott az út szélén sem, kedvelni fogod, beleszeretni soha -nincs meg ehhez a kisugárzása, presztízse vagy vagánysága, ez van."
és tökre igaz.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
peceró, te ilyen szakújságíró tag vagy?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

1. Kia Rio, 2. Kia Cee'd...
Márkák közül top10ben 1 európai szerepel. Utolsó 10 helyeken meg francia-olasz párharc.
http://totalcar.hu/m...t/nepitelet40k/

Hülyék az emberek, nem tudják mi a jó. Igaz?

Idézet a cikkbõl

Tényleg mindent elhiszünk, amit sokáig mondogatnak?

:D

Egyetértek, de a kommentek nagyjánál le lehet szûrni hgoy tényelgesen normálisan használta vagy fikázni/ömlengeni akar...

Egyébként ne keverjük össze az elégedettséget a megbízhatósággal, 2 külön paraméter, ha egyenesen arányosak is általában!
2005ös listát jobabn szeretem nézegetni, ott több autó volt a saját kategóriájában - persze az enyém is a helyén volt még :) link

Utóbbi 2 évben szeretnek olyan kavarásokat csinálni hogy ihajj....

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
népítéletet összességében én sem tartom hitelesnek, inkább van köztük olyan iromány ami ér valamit. sokan a szomszéd/haver kocsijáról írnak ítéletet amivel ment 10km-t. vagy egyszerûen csak azért, hogy fikázhasson vagy dicsérhessen egy márkát. a statisztikai adadokban meg ezek is benne vannak...
kicsit jobban kéne moderálni.

pl ennek semmi értelme nincs:

http://totalcar.hu/n...et&cat_id=32867

de az összes márkánál vannak ilyenek.

akkor már inkább ennek hiszek:

http://www.autovalas...tat.php?azon=31

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Korábbi listáknál kiegyensúlyozottabb, de persze itt is van pár érdekes tétel (pl albea).
Nálunk befér a legrosszabb tízbe ami tavaly vagy tavalyelött vevõelégedettségben briteknél a top 10be fér? Nem a vw-re gondoltam, 1 konkrét típusra. (ADAC megbízhatóság 2.
J.D. Power vevõelégedettség 7. (80,3%); amire gondoltam stat azt most hamarjában nem találom)

Szal arra hogy az ember tipushibákat vadászzon jó, de kb ennyi amire használható szvsz - erre mondjuk jól :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
probléma az, hogy az uj autók tulajai 6 hónap után olyan népitéletet irnak, hogy minden tökéletes. igy könnyû az élen végezni. majd mi lezs 3 év mulva? na az az igazi kérdés.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
1. Kia Rio, 2. Kia Cee'd...
Márkák közül top10ben 1 európai szerepel. Utolsó 10 helyeken meg francia-olasz párharc.
http://totalcar.hu/m...t/nepitelet40k/

Hülyék az emberek, nem tudják mi a jó. Igaz?
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Van új Népítélet statisztika, 40000 vélemény után!

És kijön megint hogy a Liana a legjobb autó? 1,3as 5ajtós teljesítmény 10 csillag, otthon szerelem 10* és társai? :)

Ha beírod amúgy hogy octavia, kombi, 2,3 milláig, abs, 1700 ccm minimum és benzines összesen 1 találatot kapsz, egy 4×4es kombit!

Kombit kixelve sem javul sokat, RS-ek jelennek meg és csókolom.