...
Nekem is lehet szabályozni a mûszerfalvilágítást; a sötétbõl (szerk: nappal ugye alig látom ha süt a nap) tudok még lentebb venni... (digit mûszerfal). Sõt, night mode-om is van.
Általában teljes kikapcsolás kevésen van mert éjszaka veszéles lenne, jah.
Amúgy persze, elgé a sjaát myo xp-mbe nézni az is vakít. Aztán tedd le egy kissámlira/hokedlira fél méter magasra, állítsd vízszintesbe. Menj el 2-3-x métert és nézd meg onnan is vakít-e az olyan ami nem szórt fénnyel rendelkezik. Gyáriakban is elsõsorban 30-35°os láthatóságû ledeket használnak direkt, pölö Saabokban a fényszóró búra tetején van (magasan) mégse vakít.
Ha szemedbe világít(hat) persze hogy vakít, nem is mondom hogy lehetetlen úgy beszerleni, de nehéz, és balfaxnak kell lenni hogy direkt/faxságból 90-120as ledet használjon fel vki hozzá.
Jah, egyébként már csak azon egyszerû oknál fogva is ajánlottabb a 30-35°os mert jóval nagyobb felületen bocsájt ki fényt azonos beépítési méret mellett. (Mint a flat antennák wifinél ha úgy ismerõsebb.)
120°os:

----------------------------------------------------------------------------
rocsipeti : http://forum.bikemag...postcount=12696
----------------------------------------------------------------------------
Elõször fentre akartam de oda túl melós/nem tudom berakni.
Led elleneseknek: Menetjelzõfény izzósban is vasn ofkorsz, ettõl változik valami? :chin:
Persze csak ekrekben csinálnak a fritzek így sok autónál kapásból kiesik...