Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Szép nagy papucsok! Kéne rá egy peresebb szett gumi :P

Mennyivel egyszerûbb gyárilag jó, erõs autót venni... :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ja neeeeem, annyira azért nem. :)
De ez jobban illik hozzá! ;)

Ha összeáll, és talán jövõ héten jobb idõ lesz, akkor az egszet átpolíroztatom, na akkor lesz kép sok!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nem volt annyira gaz az a hatso lampa. azt hittem valami lexus optik szar volt rajta
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Lor, boccs, de kimentem fotózni és sajnos nem találtam, mert nem hoztam még el a mûhelybõl, ahol szereltük, holnap elugrom érte és teszek föl rendeset! ;)

De azért ezen látszik, amikor a mélygarázsban bütyköltünk, csak se fény nem volt, se rendes fénygép.

Ilyen volt (és ez az a felni):

Feltöltött kép
Feltöltött kép

És ilyen lett:

Feltöltött kép

Talán hétvégére kész lesz az eleje is... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
9. percet LL nek ajánlom :):)

Mennyi pénzt hoztak volna ott egy trafival :D
"Minden hülyeség" by Tomidny

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Ma szereltem fel Thule rendszert B6 Passat Variantra. Teccik:D meg tudnám szokni. 200-nál csak a tartónak van hangja:D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Kokk: csak gumi kellene, már van két készlet alufelnim. Az egyik Octavia RS, azon van most a téli gumi, de valszeg erre fogom felrakatni a nyárit. A másikkal meg megkóstoltam egy járdát, úgyhogy a bal elsõt meg kell nézetni, hogy mûködik-e még. Ha igen, akkor megmarad az télire.

--Trifo

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Oks, délután csinálok és adok linket! ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
kokk tolj man rola fotot

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Csak gumi kell?
Van egy eladó magnézium-ötvözetes gyári 5 küllõs szettem, ugyan ilyen adatokkal rendelkezõ dunlop sportmax gumikkal... ;)

Octavia is 5x100-as, szal fasza lenne hozzá!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Hali!

Jön a nyár, megy a régi abroncs. Most meg szakértsetek már össze nekem egy újat a pléhdobozra légyszi.

Erre gondoltam elsõ körben:
http://www.startgumi...emium_contact_2

Méret: 205/55 R16
A jármû pedig egy kombi Octavia.

--Trifo

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Ez olyan, mint a lexus? Azok is jók, 2 nullázás után 2 km-el :P Egész jól mennek, legalábbis ezt mesélik :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

2 swift tulaj van az utcánkban, mindketten újonnan vették, és mindkettõjüknek azt mondták, hogy nem kell bejáratni, mert ezeket bejáratják a futószalagon...

:D Ááááá bazzeg. Az ilyeneknek szívlapát. Kereken 7km van egy új Suzukiban, amikor kigurul a gyártócsarnokból. Ha visszajavítós, akkor 11km. Ebben benne van 2x padlógázas teszt is, de ez nem bejáratás!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Gyóóóóvan, tudom rallije. De most asszem utcai használatról van szó, és hulladék négykerekûekrõl :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
azért ezen a "bal láb szigorúan kuplung" , ezzel vitatkoznék ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
:P Bal láb sziguróan kuplung. A jobbláb meg fék& gáz, egyszerre. Volt karbis autóm, megszoktam... :P

Váltó naja. Súlyos 100-akat dobnak ki rá :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Nekem sincs már semmi bajom vele, mondjuk egy sokat futott használt automata sanszos hogy sokba fog kerülni.
Jó, hozzáértõ szerelõ meg nem sok van. 2-3 haver szívott már sokszázezret vele. Az egyiknek a passátjában csak 130K volt és mégis cumi.
A szerelõk megnyugtatták, hogy nem egyedi és tényleg tele voltak wv-vel és audival, alig akartak új meló vállalni.

Ja és azóta megtanultam bal lábbal fékezni is. A wartburgom mindig leállt télen amíg be nem melegedett, kénytelen voltam bal lábbal fékezni.:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Én szeretem. Ha nem lenne macerásabb, mint a kézi, akkor... :) Na meg ahhoz már nagy autó is illik.

Elfogadnék egy 150lovas új sharant pl, dízelben. :love:

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts

Nincs ilyen, de jó nagy baromság automatán oktatni. Nem az usában lakunk.
Így kb nem tanul meg autót kezelni-vezetni.
Ne tudja majd megosztani a figyelmét a váltókezelés, pedálnyomkodás és forgalomfigyelés között, mert az ótómatán csak a kormányt kellett tekerni és a gázt nyomni.
Tanuljon kéziváltóssal és utána az automata már gyerekjáték.

Tam! Elõször vicces. Elindultam vele, automatikusan váltani akartam, bal lábbal ki akartam nyomni a kuplungot, de ott egy bazi széles fékpedál volt. Majdnem kiestem a szélvédõn.:D
Utána két napig úgy mentem, hogy erõszakkal a bal oldalon tartottam a lábamat, szinte az ajtózsebben, mire felfogta az agyam, hogy ebben az autóban nem kell azzal a lábbal rugdosni semmit.:)

Szintúgy, ugyan ez volt nálam is, csak én lefejeltem a kormányt, mert érzékeny volt a fék :):)
"Minden hülyeség" by Tomidny