Mennyivel egyszerûbb gyárilag jó, erõs autót venni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
RAUH-Welt
B E G R I F F
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
NE ÍGY! NE ÍGY!
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
2 swift tulaj van az utcánkban, mindketten újonnan vették, és mindkettõjüknek azt mondták, hogy nem kell bejáratni, mert ezeket bejáratják a futószalagon...
Nincs ilyen, de jó nagy baromság automatán oktatni. Nem az usában lakunk.
Így kb nem tanul meg autót kezelni-vezetni.
Ne tudja majd megosztani a figyelmét a váltókezelés, pedálnyomkodás és forgalomfigyelés között, mert az ótómatán csak a kormányt kellett tekerni és a gázt nyomni.
Tanuljon kéziváltóssal és utána az automata már gyerekjáték.
Tam! Elõször vicces. Elindultam vele, automatikusan váltani akartam, bal lábbal ki akartam nyomni a kuplungot, de ott egy bazi széles fékpedál volt. Majdnem kiestem a szélvédõn.
Utána két napig úgy mentem, hogy erõszakkal a bal oldalon tartottam a lábamat, szinte az ajtózsebben, mire felfogta az agyam, hogy ebben az autóban nem kell azzal a lábbal rugdosni semmit.