Jelentkezz be Regisztrálj

Autók - hírek, vágyak és a többi
Írta 2009. március 18. - 11:04

volt két hely, ahol nekibaszták az ajtót a kocsimnak, eltüntette.
Írta 2009. március 18. - 07:53

Azért Pécsen is van pár jó szakember.
Bóka Ferirõl hallottál már?
Az ország tulsó csücskébõl hozzák hozzá a verdákat fújni, annyira jól nyomja...
Csak õ már nem szívesen szarakodik polírozással, meg nem éppen olcsó.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. március 18. - 02:02

es akkor mar miert nem C20LET? az legalabb turbo
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. március 18. - 00:34

:puke:
Így má' télleg. Nekem "új" volt..

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2009. március 18. - 00:08

Race, no Rest!
Írta 2009. március 17. - 23:25

Írta 2009. március 17. - 23:12

Ez hihetetlenül gáz, és szar szöveg. Mint az összes. Ne vedd támadásnak, de hányok ezektõl már.Kis szösszenet a Méganeklubbos kollegáktól:
Nincsen Megane rs-m. Nem vagyok versenyzõ és nem hordok overált. Európa egyik legszebb és legjobb autóját vezetem, és rajtam kívül még több ezer autótulaj tudja, mire gondolok, ha azt mondom 16V. A fordulatszám mutató simán elhagyja az 6000et, és nem örülök, ha az emberek összekeverik az Renaultomat a sajátjukéval.
Büszkén gondolok a 16V-re, az RS2000-re és számos más Renault típusra. Szeretem a Elia alkatrészeket, a angel eyes, síküveges és a Projektoros lámpákat, a hátsó tárcsaféket és a Plasma számlapot. Itt élek Európa szívében. Száguldásban Mi vagyunk a császárok, és igenis a Meganeban vannak a legjobb motorok!
Renault , én igy szeretlek…!!!
Nincsen GSi Astra-m. Nem vagyok versenyzõ és nem hordok overált. Európa egyik legszebb és legjobb autóját vezetem, és rajtam kívül még több ezer autótulaj tudja, mire gondolok, ha azt mondom C20XE. A fordulatszám mutató simán elhagyja az 5000-et, és nem örülök, ha az emberek összekeverik az Opel-t a Volkswagen-nel.
Büszkén gondolok a Kadettekre, a Corsákra és számos más Opel típusra. Szeretem a Bosch alkatrészeket, a HELLA lámpát, a hátsó tárcsaféket és a digitális mûszerfalat. Itt élek Európa szívében. Száguldásban mi vagyunk a császárok, és igenis az Opel-ban vannak a legjobb motorok!
OPEL, én igy szeretlek!
:puke:
Írta 2009. március 17. - 22:31

Nincsen Megane rs-m. Nem vagyok versenyzõ és nem hordok overált. Európa egyik legszebb és legjobb autóját vezetem, és rajtam kívül még több ezer autótulaj tudja, mire gondolok, ha azt mondom 16V. A fordulatszám mutató simán elhagyja az 6000et, és nem örülök, ha az emberek összekeverik az Renaultomat a sajátjukéval.
Büszkén gondolok a 16V-re, az RS2000-re és számos más Renault típusra. Szeretem a Elia alkatrészeket, a angel eyes, síküveges és a Projektoros lámpákat, a hátsó tárcsaféket és a Plasma számlapot. Itt élek Európa szívében. Száguldásban Mi vagyunk a császárok, és igenis a Meganeban vannak a legjobb motorok!
Renault , én igy szeretlek…!!!

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2009. március 17. - 21:53

Na de mire gyúrsz vazze?
Nekem egy 1.9 dízel rémlik.
Az hogy indul 160-ról? :wtf:
Hát, ha autókázom, akkor ugye egy Smartban is elférnék (LOL), de sokszor jön a képbe vagy a bringa, vagy a bor, úgyhogy kell az a kombi!
CC nagyon szép!
Nekem meg amúgy is fehér az alap!
Kíváncsi leszek az elsõ minimal design tunningos darabokra élõben...
azt neztem hogy az S4 audi se szar. 2.7 V6 biturbo quattro es 265LE
viszont nem veszesen draga. bar azt nem akarom elkepzelni hogy mennyit eszik

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. március 17. - 21:46

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. március 17. - 21:42

Ha teljesen kiengedem belõle a levegõt, akkor is megtartja a kocsit.

Írta 2009. március 17. - 20:07

Nekem egy 1.9 dízel rémlik.
Az hogy indul 160-ról? :wtf:
Hát, ha autókázom, akkor ugye egy Smartban is elférnék (LOL), de sokszor jön a képbe vagy a bringa, vagy a bor, úgyhogy kell az a kombi!

CC nagyon szép!
Nekem meg amúgy is fehér az alap!
Kíváncsi leszek az elsõ minimal design tunningos darabokra élõben...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. március 17. - 20:03

Kombi elv bennem is ott van, de csak a mérete miatt... Szükségem semmi rá.. Ha tényelg nagy a cucc, a kombiba se fér el, ha nem, akkor meg elég a kicsi..

Kéne kombi, de szépen elindúltak felfelé a használt árak is

Hohó, tranyó, ül szépen :love:

http://i169.photobuc...CC/IMG_7360.jpg
:love: Passat CC

Írta 2009. március 17. - 20:00

Nem hiszem, hogy ennyire belemelegednék a témába ennél az autónál.
Akkor már inkább gyûjtögetés és egy S3.

Az négykerekes, ott már érdemesebb föltornászni a pacikat.

Bár elvileg vissza kéne térni a "kombi-elv"-emhez, ez csak egy kis kitérõ.
Marad az RS4. :afro:
Írta 2009. március 17. - 19:49

Utána jöhet a rendes tuning is rá, ismerõs 280 lovacskánál jár(kb, nem tudok pontos adatot) ennél a motornál

Írta 2009. március 17. - 19:48

Amúgy sztem 190 már sok.
Max 20%, ami még nem cseszi szét a motort.
Írta 2009. március 17. - 19:45

Audi A3 (8L) 1.8 T 20V 150 LE 210 Nm ----> 190 Le 290 Nm A
Ez 80e itt. www.turbomotor.hu
Nekem tavasszal ez lesz: 160 LE 330 Nm ----> 200 Le 410 Nm A
Írta 2009. március 17. - 19:43

Szép nagy papucsok! Kéne rá egy peresebb szett gumi
Mennyivel egyszerûbb gyárilag jó, erõs autót venni...
Döcög már így is épp eléggé...

Tény, hogy egyszerûbb, de ha értenék hozzá, bizots megvan az építgetés szépsége is...

kokk, valóban jobban áll neki, de ez melyik 1.8 T a 150 pacis?
Kössz szépen!

Igen, "sajnos" a 150-es.
De könnyen lehet 180-at csinálni belõle!

Megy is a dilemma, mert jó is lenne, de vajon megéri-e, mert így sem gyenge...
Írta 2009. március 17. - 19:31

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2009. március 17. - 19:29

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]