Szintén. Minél öregebb, annál kevesebbet kell fizetnem rá, annál kevésbbé félek, hogy nem lesz pénzem újraépíteni, ha töröm.
Jelentkezz be Regisztrálj

Autók - hírek, vágyak és a többi
Írta 2009. március 19. - 20:45

Szintén. Minél öregebb, annál kevesebbet kell fizetnem rá, annál kevésbbé félek, hogy nem lesz pénzem újraépíteni, ha töröm.
Írta 2009. március 19. - 20:38

Nem a hangerõ lenne a lényeg hanem a szép tiszta természetes hangzás.
Javarészt rock- gitárzenét szeretek hallgatni, hip-hop, tuc-tuc kizárva

Tudom hogy meg kellene hallgatnom élõben párat, de nincs rá lehetõségem, minden autóban amit mostanában néztem, sal vagy mnc volt...
Igazi jó hifis boltot nem tudok a közelemben. Boltok fórumain pedig mindenhol, a saját forgalmazott cuccokat ajánlják:chin:
Írta 2009. március 19. - 20:37

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2009. március 19. - 20:15

Meg ezzel legalább járnak terepre,és nem is akármilyenekre.
Akkor keress rá youtube-on!
D

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2009. március 19. - 18:30

Írta 2009. március 19. - 18:22

illetve a gyári autórádiókra (szívem szerint vennék rendes hangszórókat, erõsítõt meg aux-os fejegységet, csak nincs $$...) rá lehet még kötni egy olyan kábelt, ami csak úgy van az utastérben, és sima jack dugó van rajta? (a rádiós végén meg gondolom rca..)...vagy ki kell kötni a CD-tárat, és annak a helyére?
Írta 2009. március 19. - 17:31

súly alapján az F650 is simán teherautó kategória. akkor azzal se lehet bemenni a városba gondolom...Lehetne, ha bemehetnél vele
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. március 19. - 17:14

Hummer mint terepjáró? Érdekes meglátás:) Egyedül talán az 1-es, de az is csak síkságra, homokdûnék közé. (Oda is készült)
Írta 2009. március 19. - 17:11

http://truckswallpap...k-en-elaziz.jpg
miután apuka végigmelózta vele a hetet, hétvégén lehet vele menõzni a városban.

Írta 2009. március 19. - 16:58

Az én Ikarusom még nagyobb!Akkor keress rá youtube-on!
De ha már nagy,akkor itt a világ legnagyobb pickup-ja! Ford F650
Ilyet minden családnak!
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2009. március 19. - 15:33

Milyen rendes gyerekek... Belemossák az olajos sz*rukat a folyóba/patakba.Akkor keress rá youtube-on!
Ilyet minden családnak!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. március 19. - 14:32

Írta 2009. március 19. - 14:10

Ilyet minden családnak!

Írta 2009. március 19. - 11:34

biztos jó hogy belül olyan igénytelen, mint pl a Mustang (igazi undorító kopogós belseje volt, cserébe kint tényleg olyan olcsó, hogy minden 18 éves azzal szaladgál), de nem tudom ezen felül milyen funkciója van...
Írta 2009. március 19. - 11:03

A Q7 viszont egy nagy rakás sz@r. Egyik ismerõsömnek van és már nem is számolom,hogy hányszor vitték el tréleren azt a vacakot,mert csak gondolt egyet,megállt és nem ment tovább. Állandóan beszarik az elektronikája.
Az én véleményem,hogy merdzsó,bömbi,audi kell a fenének. Sokkal inkább kéne nekem egy mazda,mitsubishi,ford vagy renault.
Írta 2009. március 19. - 09:30

Én a funkció alatt pld arra gondolok vagy azt értem hogy nincs telepakolva mindenféle hiper szuper kényelmi dologgal mint pld egy Mercedes vagy Bently vagyis viszonylag egyszerû a beltere.
szerintem félreértetted.ertem. tehat azert jo, mert nincs benne nagyjabol semmi, ami van az is kinai froccsontott minoseg, de cserebe legalabb jo draga.
ismet sikerult okosan ervelned.
a kényelmi dolgok alatt én a masszírozós ülésre, ülésfûtésre, ABS, ESP, dvd-s rádió és társaira gondolok...
ami van, az gagyi kínai?! dehogy! csak letisztult, csicsától mentes, egyszerû formavilágú dolgok. Hummer esetében a nyers kialakítást jelentheti - szerintem.
Írta 2009. március 19. - 02:06

Mai nap tanulsága: Jó autó az A4, csak észre sem veszed 120-al gurulsz. És ez nem vicc. (170LE TDI)
kell kell kell

Én a funkció alatt pld arra gondolok vagy azt értem hogy nincs telepakolva mindenféle hiper szuper kényelmi dologgal mint pld egy Mercedes vagy Bently vagyis viszonylag egyszerû a beltere.
Persze én sajnos nem vezettem és nem is ültem még Hummer-ben és a múltkor is csak a vezetõ felöli részt láttam.
ertem. tehat azert jo, mert nincs benne nagyjabol semmi, ami van az is kinai froccsontott minoseg, de cserebe legalabb jo draga.
ismet sikerult okosan ervelned.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. március 19. - 00:56

hummer belsejével én sem tudnék együtt élni. de kéne

Írta 2009. március 18. - 23:39

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2009. március 18. - 23:36

A maiakat nem ismerem, de neked viszont hiszek. Akkor 1.A Hummerrõl csak annyit, hogy remélem a GM bedobja az emésztõgödörbe.
Jeep Wrangler