Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

én nem:

http://autofilia.blo...m_gondolkodjunk

Szintén. Minél öregebb, annál kevesebbet kell fizetnem rá, annál kevésbbé félek, hogy nem lesz pénzem újraépíteni, ha töröm.

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 posts
Ajánlatok nekem valami jóféle 16-os hangszórószettet olyan kb.25e ig.
Nem a hangerõ lenne a lényeg hanem a szép tiszta természetes hangzás.
Javarészt rock- gitárzenét szeretek hallgatni, hip-hop, tuc-tuc kizárva :)
Tudom hogy meg kellene hallgatnom élõben párat, de nincs rá lehetõségem, minden autóban amit mostanában néztem, sal vagy mnc volt...
Igazi jó hifis boltot nem tudok a közelemben. Boltok fórumain pedig mindenhol, a saját forgalmazott cuccokat ajánlják:chin:

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
http://ize.hu/click....h?v=Imm530G7fLA

aztakurva :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Meg ezzel legalább járnak terepre,és nem is akármilyenekre.

Akkor keress rá youtube-on!
D

;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
én nem:

http://autofilia.blo...m_gondolkodjunk

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
mennyire melós dolog kiszerelni egy vezetékes-telefontartós Nokia kihangosítót? nehéz hozzáférni, szét kell bontani a középkonzolt, vagy hogy? SE-m van...:D

illetve a gyári autórádiókra (szívem szerint vennék rendes hangszórókat, erõsítõt meg aux-os fejegységet, csak nincs $$...) rá lehet még kötni egy olyan kábelt, ami csak úgy van az utastérben, és sima jack dugó van rajta? (a rádiós végén meg gondolom rca..)...vagy ki kell kötni a CD-tárat, és annak a helyére?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Lehetne, ha bemehetnél vele :)

súly alapján az F650 is simán teherautó kategória. akkor azzal se lehet bemenni a városba gondolom...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Lehetne, ha bemehetnél vele :)

Hummer mint terepjáró? Érdekes meglátás:) Egyedül talán az 1-es, de az is csak síkságra, homokdûnék közé. (Oda is készült)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
akkor inkább már egy ilyen:
http://truckswallpap...k-en-elaziz.jpg

miután apuka végigmelózta vele a hetet, hétvégén lehet vele menõzni a városban. :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

De ha már nagy,akkor itt a világ legnagyobb pickup-ja! Ford F650
Ilyet minden családnak! :D

Az én Ikarusom még nagyobb!

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Milyen rendes gyerekek... Belemossák az olajos sz*rukat a folyóba/patakba.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
Luxusautó show-ról jut eszembe, idén lesz? Tavaly lemaradtam róla(nem tudtam hogy mikor lesz)

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
én nem tudom mennyire funkcionálisak az amerikaiak, de én azt láttam, hogy kint az emberek 98%-a arra használja a H2-jét, hogy a tükörsima aszfalton fullon nyomatott légkondival elvigye a gyereket iskolába, mialatt az hátul nézi a DVD-t, majd elmenjen dolgozni a munkahelyére.
biztos jó hogy belül olyan igénytelen, mint pl a Mustang (igazi undorító kopogós belseje volt, cserébe kint tényleg olyan olcsó, hogy minden 18 éves azzal szaladgál), de nem tudom ezen felül milyen funkciója van...

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Megint csak ízlések és pofonok. Nekem (bár csak képeken láttam) de bejön a H2 belseje. Meg ezzel legalább járnak terepre,és nem is akármilyenekre. Jó nem itthon,mert a magyar ember sajnálja a fényezést,de nézd meg kint.

A Q7 viszont egy nagy rakás sz@r. Egyik ismerõsömnek van és már nem is számolom,hogy hányszor vitték el tréleren azt a vacakot,mert csak gondolt egyet,megállt és nem ment tovább. Állandóan beszarik az elektronikája.

Az én véleményem,hogy merdzsó,bömbi,audi kell a fenének. Sokkal inkább kéne nekem egy mazda,mitsubishi,ford vagy renault.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Én a funkció alatt pld arra gondolok vagy azt értem hogy nincs telepakolva mindenféle hiper szuper kényelmi dologgal mint pld egy Mercedes vagy Bently vagyis viszonylag egyszerû a beltere.

ertem. tehat azert jo, mert nincs benne nagyjabol semmi, ami van az is kinai froccsontott minoseg, de cserebe legalabb jo draga.
ismet sikerult okosan ervelned.

szerintem félreértetted.
a kényelmi dolgok alatt én a masszírozós ülésre, ülésfûtésre, ABS, ESP, dvd-s rádió és társaira gondolok...
ami van, az gagyi kínai?! dehogy! csak letisztult, csicsától mentes, egyszerû formavilágú dolgok. Hummer esetében a nyers kialakítást jelentheti - szerintem.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Mai nap tanulsága: Jó autó az A4, csak észre sem veszed 120-al gurulsz. És ez nem vicc. (170LE TDI)

kell kell kell :D [foleg ha kombi]

Én a funkció alatt pld arra gondolok vagy azt értem hogy nincs telepakolva mindenféle hiper szuper kényelmi dologgal mint pld egy Mercedes vagy Bently vagyis viszonylag egyszerû a beltere.
Persze én sajnos nem vezettem és nem is ültem még Hummer-ben és a múltkor is csak a vezetõ felöli részt láttam.

ertem. tehat azert jo, mert nincs benne nagyjabol semmi, ami van az is kinai froccsontott minoseg, de cserebe legalabb jo draga.

ismet sikerult okosan ervelned.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
jaja, g osztály rulez :)

hummer belsejével én sem tudnék együtt élni. de kéne :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
unimog meg G osztály

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

A Hummerrõl csak annyit, hogy remélem a GM bedobja az emésztõgödörbe.

Jeep Wrangler

A maiakat nem ismerem, de neked viszont hiszek. Akkor 1. :)