Jelentkezz be Regisztrálj

Autók - hírek, vágyak és a többi
Posted 2009. March 20. - 00:01

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2009. March 19. - 23:57

személyes tapasztalatból tudom ajánlani: sony xt170hsn szettjét, sacckb ilyen összeg, de 30ba biztos belefér, illetve spectron régebbi szériáit hallottam/hallgatom a szobámban, azok is elég szépen szóltak, 20 körüli áron adták õket. ami jó még, az az emphaser, csak az 80 rugó. de rockra az való. letépi a fejed... rainbow szetteket nézegettem még, amik szimpatikusak voltak, illetve jbl és infinity szettek is elég szépen szólnak, volt szerencsém hozzájuk.Ajánlatok nekem valami jóféle 16-os hangszórószettet olyan kb.25e ig.
Nem a hangerõ lenne a lényeg hanem a szép tiszta természetes hangzás.
Javarészt rock- gitárzenét szeretek hallgatni, hip-hop, tuc-tuc kizárva
Tudom hogy meg kellene hallgatnom élõben párat, de nincs rá lehetõségem, minden autóban amit mostanában néztem, sal vagy mnc volt...
Igazi jó hifis boltot nem tudok a közelemben. Boltok fórumain pedig mindenhol, a saját forgalmazott cuccokat ajánlják:chin:
nekem az autó gyári hangszórói per pill megfelelnek, meg a dízel és a sportfutómû mellé kár a komoly hifi, a zaj úgyis elnyomja. vw gyári hifi->pozitív csalódás
Posted 2009. March 19. - 23:42

1, honnan lássuk hogy hol vezették el a kihangosító kábeleit? Lehet fél óra alatt kinn van, lehet hogy fél napodba kerül a csere.
2, cd tár bemenet, de alapból nemhasználhatók, kis PIC kel vagy gyári árdiókat ki kell okosítani hgoy engedélyezve legen a bemenet. Legegyszerûbb olyan rádiót venni amin van 3,5es vonalbemenet.
3, ha van cd tár mehet a helyére, hpm 70 alsó fele és kész
kösz a választ.

mit kell lebontanom ahhoz, hogy hozzáférjek a rádió hátuljához? a J1nél ott a borítást?
hpm 70 meg királyos, haver is ilyenbõl csinálta, csak neki bemenetes rádiója van.
Posted 2009. March 19. - 23:17

Q jó

Mondjuk ennek a hagyományos elsõkerekes változatát kellett bemutatnom hétvégén terepen, hülye homokos emelkedõn máshogy nem lehetett megfordulni

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2009. March 19. - 23:14

mennyire melós dolog kiszerelni egy vezetékes-telefontartós Nokia kihangosítót? nehéz hozzáférni, szét kell bontani a középkonzolt, vagy hogy? SE-m van...
illetve a gyári autórádiókra (szívem szerint vennék rendes hangszórókat, erõsítõt meg aux-os fejegységet, csak nincs $$...) rá lehet még kötni egy olyan kábelt, ami csak úgy van az utastérben, és sima jack dugó van rajta? (a rádiós végén meg gondolom rca..)...vagy ki kell kötni a CD-tárat, és annak a helyére?
1, honnan lássuk hogy hol vezették el a kihangosító kábeleit? Lehet fél óra alatt kinn van, lehet hogy fél napodba kerül a csere.
2, cd tár bemenet, de alapból nemhasználhatók, kis PIC kel vagy gyári árdiókat ki kell okosítani hgoy engedélyezve legen a bemenet. Legegyszerûbb olyan rádiót venni amin van 3,5es vonalbemenet.
3, ha van cd tár mehet a helyére, hpm 70 alsó fele és kész
Posted 2009. March 19. - 22:51

Még mindig nem kötelezõ autót venni.
sõt, az autóshoz hosszan hozzászólni se...

nekem valaki a lentebbi autórádiós témában esetleg...?:confused:
Posted 2009. March 19. - 22:42

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2009. March 19. - 22:23

Megint más kérdés hogy nagy ****** adnék az autóiparnak és a bankoknak... Elötte is ***ban voltak, ez alig segített márnekik rá...
Még ha 1 millával dobnának meg akkor sem vennék új autót, akkor sem ha eladhatnám a mostanit. Ennek több oka is van -nincs rá keret, elsõ három évi értékvesztés, márkaszervizek 'mukássága', stb - csak most totalcaron is megy a szokásos* kötözködés ahogy feldobták.
*Szokásos értsd jó magyar szokás -mindenre, ettõl a cikktõl függetlenül- a fikázás, a kákán is csomókeresés, szarrágás, stb. Nem tudok olyan cikket, videót, hírt ami alatt nem a *** negatív hozzállás látnánk. (Épp látom egyik klubtag csinált rövid videót mûszerfal szétkapásról, kapásból trágár módon belekötés hogy mi a ráknak csinál meg rak fel jútyúbra ilyet...annyira tipikus hogy már fáj...)
Ma is beszéltünk hazafele melóból a *** vakító köcsögökrõl; hogy nem is érdekel senkit - és milyen igaz az hogy az utakról is megismerni egy nemzetet. Értsd amilyenek vagyunk úgy vezetünk (munkánk miatt sok országban járnak kollegák)... Dögöljön meg a másik...
Posted 2009. March 19. - 22:10

A terepralit sem ûzömMint a tereprallisok is...

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2009. March 19. - 22:05

Miért is?A Hummerrõl csak annyit, hogy remélem a GM bedobja az emésztõgödörbe.
A sógorom G osztályosokkal mászkál jelenleg Szarajevó, és környékén (IFOR) 20!milláért vette darabját a honvédség, full fapad, még légkondi se, se páncél. 2havonta hal be a generátor, a difi, stb.Egy mindig a szereldében van. Ja nem ám a MH szereli, hanem a márkaszervízben.unimog meg G osztály
Mint a tereprallisok is...Milyen rendes gyerekek... Belemossák az olajos sz*rukat a folyóba/patakba.
Az Chrome & Flammes tesztelte terepen és elég jónak találta. Mondjuk gondolom a többi SUV-hoz hasonlítva.Lehetne, ha bemehetnél vele
Hummer mint terepjáró? Érdekes meglátás:) Egyedül talán az 1-es, de az is csak síkságra, homokdûnék közé. (Oda is készült)
Áááá dehogy: 5,5 T az alap:Dsúly alapján az F650 is simán teherautó kategória. akkor azzal se lehet bemenni a városba gondolom...
És hát F650 foreva:D
Posted 2009. March 19. - 21:40

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. March 19. - 21:36

itthon miért nincs ilyen támogatás.
Bocs, de ez nem támogatás. Max. a bankoknak.
Race, no Rest!
Posted 2009. March 19. - 21:31

Posted 2009. March 19. - 21:20

Egyszer az bajotok itthon miért nincs ilyen támogatás. Ha lenne akkor meg milyenszarmá hogy csak 2000 eurónyi.
Nekünk nincs bajunk. Kell a tökömnek támogatás. A lehúzásokat szüntessék meg.
Posted 2009. March 19. - 21:17

nekem nem kell új autó...
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2009. March 19. - 21:09

Mi a f*szt is akarunk?!
elbadni2: Audio System MX Plus 165

Posted 2009. March 19. - 20:58

Itthon ezzel támogatjuk a pénzmosó autókereskedéseket, valamint a mindent a polgárra terhelõ bankokat, és a külföldi autóipart. A környezetszennyezés része meg senkit sem érdekel. Akkor itthon miért is kell ez? Be ne adja valaki, hogy a környezetvédelem miatt, mert még a végén elhiszem

Posted 2009. March 19. - 20:56

Posted 2009. March 19. - 20:55

Posted 2009. March 19. - 20:47

mutass egy ilyet újban...
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda