Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Öhm, ajánlom tesztek elolvasását is pl... Az Audio Systemet azért ajánlottam mert 5éve dobogós és ahhoz képest elég jó árban van. Kerestem sokáig jó 165ös szettet, aztán kisebb költségvetés miatt orange lett. Aztán kiderült hgoy az orange 165 annyira 165ös hogy 170mm-es úgyhogy továbbadtam rajta és maradt a modding :) De 20ig legjobb ár/teljesítményre leginkább ez a szett volt.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

Ajánlatok nekem valami jóféle 16-os hangszórószettet olyan kb.25e ig.
Nem a hangerõ lenne a lényeg hanem a szép tiszta természetes hangzás.
Javarészt rock- gitárzenét szeretek hallgatni, hip-hop, tuc-tuc kizárva :)
Tudom hogy meg kellene hallgatnom élõben párat, de nincs rá lehetõségem, minden autóban amit mostanában néztem, sal vagy mnc volt...
Igazi jó hifis boltot nem tudok a közelemben. Boltok fórumain pedig mindenhol, a saját forgalmazott cuccokat ajánlják:chin:

személyes tapasztalatból tudom ajánlani: sony xt170hsn szettjét, sacckb ilyen összeg, de 30ba biztos belefér, illetve spectron régebbi szériáit hallottam/hallgatom a szobámban, azok is elég szépen szóltak, 20 körüli áron adták õket. ami jó még, az az emphaser, csak az 80 rugó. de rockra az való. letépi a fejed... rainbow szetteket nézegettem még, amik szimpatikusak voltak, illetve jbl és infinity szettek is elég szépen szólnak, volt szerencsém hozzájuk.
nekem az autó gyári hangszórói per pill megfelelnek, meg a dízel és a sportfutómû mellé kár a komoly hifi, a zaj úgyis elnyomja. vw gyári hifi->pozitív csalódás

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

1, honnan lássuk hogy hol vezették el a kihangosító kábeleit? Lehet fél óra alatt kinn van, lehet hogy fél napodba kerül a csere.
2, cd tár bemenet, de alapból nemhasználhatók, kis PIC kel vagy gyári árdiókat ki kell okosítani hgoy engedélyezve legen a bemenet. Legegyszerûbb olyan rádiót venni amin van 3,5es vonalbemenet.
3, ha van cd tár mehet a helyére, hpm 70 alsó fele és kész

kösz a választ.:)

mit kell lebontanom ahhoz, hogy hozzáférjek a rádió hátuljához? a J1nél ott a borítást?

hpm 70 meg királyos, haver is ilyenbõl csinálta, csak neki bemenetes rádiója van.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

http://ize.hu/click....h?v=Imm530G7fLA

aztakurva :D

Q jó :D
Mondjuk ennek a hagyományos elsõkerekes változatát kellett bemutatnom hétvégén terepen, hülye homokos emelkedõn máshogy nem lehetett megfordulni :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

mennyire melós dolog kiszerelni egy vezetékes-telefontartós Nokia kihangosítót? nehéz hozzáférni, szét kell bontani a középkonzolt, vagy hogy? SE-m van...:D

illetve a gyári autórádiókra (szívem szerint vennék rendes hangszórókat, erõsítõt meg aux-os fejegységet, csak nincs $$...) rá lehet még kötni egy olyan kábelt, ami csak úgy van az utastérben, és sima jack dugó van rajta? (a rádiós végén meg gondolom rca..)...vagy ki kell kötni a CD-tárat, és annak a helyére?

1, honnan lássuk hogy hol vezették el a kihangosító kábeleit? Lehet fél óra alatt kinn van, lehet hogy fél napodba kerül a csere.
2, cd tár bemenet, de alapból nemhasználhatók, kis PIC kel vagy gyári árdiókat ki kell okosítani hgoy engedélyezve legen a bemenet. Legegyszerûbb olyan rádiót venni amin van 3,5es vonalbemenet.
3, ha van cd tár mehet a helyére, hpm 70 alsó fele és kész

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

Még mindig nem kötelezõ autót venni. :)

sõt, az autóshoz hosszan hozzászólni se...:D:D

nekem valaki a lentebbi autórádiós témában esetleg...?:confused:

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Még mindig nem kötelezõ autót venni. :)Feltöltött kép

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Vágom hogy messze nem olyan szép mint ahogy hangzik, de környezetemben mindenki azon sápítozik hogy másutt miylen fasza mert adnak rá kesst. Utána nem számolnak, nem gondolkoznak (meg amúgy is fapad ***at vennénenk 10évre, jóval kisebbet mint amie szükségük van).
Megint más kérdés hogy nagy ****** adnék az autóiparnak és a bankoknak... Elötte is ***ban voltak, ez alig segített márnekik rá...
Még ha 1 millával dobnának meg akkor sem vennék új autót, akkor sem ha eladhatnám a mostanit. Ennek több oka is van -nincs rá keret, elsõ három évi értékvesztés, márkaszervizek 'mukássága', stb - csak most totalcaron is megy a szokásos* kötözködés ahogy feldobták.

*Szokásos értsd jó magyar szokás -mindenre, ettõl a cikktõl függetlenül- a fikázás, a kákán is csomókeresés, szarrágás, stb. Nem tudok olyan cikket, videót, hírt ami alatt nem a *** negatív hozzállás látnánk. (Épp látom egyik klubtag csinált rövid videót mûszerfal szétkapásról, kapásból trágár módon belekötés hogy mi a ráknak csinál meg rak fel jútyúbra ilyet...annyira tipikus hogy már fáj...)
Ma is beszéltünk hazafele melóból a *** vakító köcsögökrõl; hogy nem is érdekel senkit - és milyen igaz az hogy az utakról is megismerni egy nemzetet. Értsd amilyenek vagyunk úgy vezetünk (munkánk miatt sok országban járnak kollegák)... Dögöljön meg a másik...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Mint a tereprallisok is...

A terepralit sem ûzöm ;) De ez felbosszantott

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

A Hummerrõl csak annyit, hogy remélem a GM bedobja az emésztõgödörbe.

Miért is?

unimog meg G osztály

A sógorom G osztályosokkal mászkál jelenleg Szarajevó, és környékén (IFOR) 20!milláért vette darabját a honvédség, full fapad, még légkondi se, se páncél. 2havonta hal be a generátor, a difi, stb.Egy mindig a szereldében van. Ja nem ám a MH szereli, hanem a márkaszervízben.

Milyen rendes gyerekek... Belemossák az olajos sz*rukat a folyóba/patakba.

Mint a tereprallisok is...

Lehetne, ha bemehetnél vele :)

Hummer mint terepjáró? Érdekes meglátás:) Egyedül talán az 1-es, de az is csak síkságra, homokdûnék közé. (Oda is készült)

Az Chrome & Flammes tesztelte terepen és elég jónak találta. Mondjuk gondolom a többi SUV-hoz hasonlítva.

súly alapján az F650 is simán teherautó kategória. akkor azzal se lehet bemenni a városba gondolom...

Áááá dehogy: 5,5 T az alap:D

És hát F650 foreva:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
most itt is be fogjak vezetni ezt. pont most beszelgettunk rola. hiaba adnak nekem 2000 font tamogatast az automra mikor nem is er annyit, nem fogok befizetni egy 25000-es ujra mivel nem engedhetem meg magamnak. ennyi
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

itthon miért nincs ilyen támogatás.

Bocs, de ez nem támogatás. Max. a bankoknak.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Én is most fizettem 100 ezret átírásért.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Egyszer az bajotok itthon miért nincs ilyen támogatás. Ha lenne akkor meg milyenszarmá hogy csak 2000 eurónyi.

Nekünk nincs bajunk. Kell a tökömnek támogatás. A lehúzásokat szüntessék meg.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
töröljék el a regadót, és tartsák meg a támogatásukat.
nekem nem kell új autó...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Egyszer az bajotok itthon miért nincs ilyen támogatás. Ha lenne akkor meg milyenszarmá hogy csak 2000 eurónyi.

Mi a f*szt is akarunk?!

elbadni2: Audio System MX Plus 165
Feltöltött kép

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Nekem meg az a gondom, hogy kint van autóipar - azt támogatják ezzel, és nem utolsó sorban a környezetvédelem is szem elött van.

Itthon ezzel támogatjuk a pénzmosó autókereskedéseket, valamint a mindent a polgárra terhelõ bankokat, és a külföldi autóipart. A környezetszennyezés része meg senkit sem érdekel. Akkor itthon miért is kell ez? Be ne adja valaki, hogy a környezetvédelem miatt, mert még a végén elhiszem :)

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
grrrrr :D

http://jalopnik.com/...kyline=true&s=i
Sei, soku Si.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
nekem inkább az a gondom ezzel, hogy ez németeknél mûködik, mert ott alapból olcsóbb egy új autó, plusz ott a 2000euro többet ér mint náluk 600rugó. és ott többen tudnak kp-ra kocsit venni. mi épp a közeljövõben akarjuk lecserélni a 10 évnél öregebb autónkat, nem tudom ki hogy van vele, de szerintem akinek 10 évnél öregebb kocsija van, az nem újra fogja lecserélni. mi 2milla körüli használtakat nézegetünk, ha most hozzánk vágnak 600gurigát, akkor 2.7ér vehetünk vmi vakarékot kis motorral...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
valamint az öreg autónak lelke, "bája" van...
mutass egy ilyet újban...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda