Jelentkezz be Regisztrálj

Autók - hírek, vágyak és a többi
Posted 2009. March 23. - 19:14

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2009. March 23. - 19:08

fuuujjj
kb ennyit tudok mondani.
egy szemoldok, vagy lokos neha fel tudja dobni az autot, de mikor ennyire telepakoljak muanyaggal aztan adnak neki egy ordenare festest es azt hiszik hogy most ez mar ferrari az szerintem szanalmas.hu kategoria
astra eltulozva vs astra izlesesen
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. March 23. - 19:01

ismerek olyan festõt, tud ugy fényezni, hogy 10 réteg szórógittet sem veszel észre. vannak technikák, de gondolom ismered.ezen a kiviken es tarsain ugye nem er festek retegmerot hasznalni?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2009. March 23. - 17:23

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2009. March 23. - 14:42

Pedig azok a jók!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. March 23. - 14:00

http://galeria.vezess.hu/2/19635/01
elölrõl sokkal rondább lett.
persze ez csak engem érdekel

Posted 2009. March 23. - 13:44

Nekem ennek a belseje nem tetszik...
.
Nekem is a gyári az okés, sosem csicsáznám így ki az autót. Fõleg azért, mert nekem csak utazó- és szállítóeszköz.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2009. March 23. - 13:41

érden van egy ugyanilyen, csak az corsa

Valahogy nekem sokkal jobban bejönnek az olyan gépek, amik 100% gyáriak, mégis elgatyázza az ilyen 10en milliós gépeket. Az a tudás, nem a flipflop

Én tegnap óta ezen röhögök:
http://www.carstylin...er.php?id=59312
A segge... Rájöttünk, a mazda terepjáróiról mintázta a feliratot. Csak hogy meg lehessen állapítani, valójában mi a túró is ez

Posted 2009. March 23. - 13:25

Jó kérdés, csak érdekességképpen tettem be. A kókusz többszörös bajnok.Valószínû rakott zsebbe egy-két embernek az eredményért
Most komolyan, ezek ki szerint szépek?

De ugyanez volt a,luxusautó-kiállítással kapcsolatban is,nem?

-=B.B.B.=-
Posted 2009. March 23. - 13:22

Szürke fókára odab@szni egy fehér hókotró lököst?
Fehér fóka alját össze süti-barnázni?
És a flip-flopra volt zseton, de hogy a kilincset eltüntesse, az már nem jutott eszébe.
Erre ki és miért ad pénzt?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. March 23. - 13:19

Posted 2009. March 23. - 13:14

Jármûszépségverseny volt 21.-én Szegeden
http://style313.atw.hu/
Most komolyan, ezek ki szerint szépek?
Posted 2009. March 23. - 13:11

Sima 1.8 T-bõl közel 300 kihozható, és akkor még messze tartva van a ~800 kilós versenysúlya. Nem merném meglibbenteni a kis kockát pályán, az biztos. De egy élmény, az tuti

Posted 2009. March 23. - 12:53

-=B.B.B.=-
Posted 2009. March 23. - 12:37

Az Mk2 népautót 650 paci mozgatja - a többi mind igazság (és még a Zondát is legyalázza egy Atom - vagy a verhetetlen Caparo).poennak jo az ilyen de azt nem tudjuk hogy mi motor van a golf eins-ben [gyanitom nem vw...] es azt sem tudjuk hogy ha nem nyilegyenesen kell menni autopalyan akkor hogy hagyna ott a porschet [sehogy]
erre a veyron is remek jo pelda, mivel a zondaban pl "csak" 800lo van nem 1000, de palyan megis odaver neki. de a konigsegg ccx is.
hegeszteni egy alvazra 4 kereket meg egy sugarhajtomuvet szerintem nem nagy ordongosseg
Másrészt: az ilyen sportgép tulajok jelentõs része autópályán szeret villogni (szó szerint...) - kacagtató hogy porba alázzák õket.
Posted 2009. March 23. - 12:32

Ezt még nem láttátok volna? (Dehogynem.)
Golf II Twin Turbo megeszi reggelire a Porsche-t (és egy felpiszkált Suprát is...)
Ezt pedig rövidebb verzióban annó linkeltem:
Yamaha R1 idegesít egy Carrera GT-t majd balról érkezik a részecskegyorsítóból kiszabadult vasvakond (aka Bugatti Veyron)
poennak jo az ilyen de azt nem tudjuk hogy mi motor van a golf eins-ben [gyanitom nem vw...] es azt sem tudjuk hogy ha nem nyilegyenesen kell menni autopalyan akkor hogy hagyna ott a porschet [sehogy]
erre a veyron is remek jo pelda, mivel a zondaban pl "csak" 800lo van nem 1000, de palyan megis odaver neki. de a konigsegg ccx is.
hegeszteni egy alvazra 4 kereket meg egy sugarhajtomuvet szerintem nem nagy ordongosseg

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. March 23. - 12:10

Ezt még nem láttátok volna? (Dehogynem.)amugy szerintem a GT3 a legertelmetlenebb porschek kozul valo
ha kompromisszummentes 911 kell palyazni, akkor inkabb GT2
ha meg csak a kis futykost akarod kompenzalni oda egy kabrio carrera is elegaz is tetu gyors a 340 loerovel
Golf II Twin Turbo megeszi reggelire a Porsche-t (és egy felpiszkált Suprát is...)
Ezt pedig rövidebb verzióban annó linkeltem:
Yamaha R1 idegesít egy Carrera GT-t majd balról érkezik a részecskegyorsítóból kiszabadult vasvakond (aka Bugatti Veyron)
Posted 2009. March 23. - 11:41

Én maradni fogok a 200ló/1 tonnánál
![]()
Csúnya ez az orosz dolog. De amíg ártatlant nem visz magával, nem kár érte.
szerintem a kamionos ártatlan volt, és nem hiszem hogy a felborult kigyulladt kamionból ki tudták idõben szedni...

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2009. March 23. - 11:00

-=B.B.B.=-
Posted 2009. March 23. - 09:35

Ennyit számít a súly? http://www.vezess.hu..._sap/17845/?o=2
Ezt a féktesztet reprodukálni kéne, sõt, mindkét papucsgarnitúrával meg kéne csinálni...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám