Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
regisztráció nélkül nem látszik

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ja azt elfelejtettem reggel mondani hogy majdnem visszakoszont a korabban fogyasztott coco pops amikor meglattam ezeket a focusokat.

fuuujjj

kb ennyit tudok mondani.

egy szemoldok, vagy lokos neha fel tudja dobni az autot, de mikor ennyire telepakoljak muanyaggal aztan adnak neki egy ordenare festest es azt hiszik hogy most ez mar ferrari az szerintem szanalmas.hu kategoria

astra eltulozva vs astra izlesesen
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

ezen a kiviken es tarsain ugye nem er festek retegmerot hasznalni?

ismerek olyan festõt, tud ugy fényezni, hogy 10 réteg szórógittet sem veszel észre. vannak technikák, de gondolom ismered.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ezen a kiviken es tarsain ugye nem er festek retegmerot hasznalni?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jah, egyik sem marad antiszoc mérges kinézetû.
Pedig azok a jók! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
na, a rangert is utolérte a kerekítés.

http://galeria.vezess.hu/2/19635/01

elölrõl sokkal rondább lett.

persze ez csak engem érdekel :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

.

Nekem ennek a belseje nem tetszik...

Nekem is a gyári az okés, sosem csicsáznám így ki az autót. Fõleg azért, mert nekem csak utazó- és szállítóeszköz. :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
http://www.fordfocus...=view_photo.php

érden van egy ugyanilyen, csak az corsa :P

Valahogy nekem sokkal jobban bejönnek az olyan gépek, amik 100% gyáriak, mégis elgatyázza az ilyen 10en milliós gépeket. Az a tudás, nem a flipflop :)

Én tegnap óta ezen röhögök:

http://www.carstylin...er.php?id=59312

A segge... Rájöttünk, a mazda terepjáróiról mintázta a feliratot. Csak hogy meg lehessen állapítani, valójában mi a túró is ez :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Most komolyan, ezek ki szerint szépek?

Jó kérdés, csak érdekességképpen tettem be. A kókusz többszörös bajnok.Valószínû rakott zsebbe egy-két embernek az eredményért ;)
De ugyanez volt a,luxusautó-kiállítással kapcsolatban is,nem? :) Volt ott Superb stb

-=B.B.B.=-

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
De ha legalább igényesek lennének!

Szürke fókára odab@szni egy fehér hókotró lököst?
Fehér fóka alját össze süti-barnázni?
És a flip-flopra volt zseton, de hogy a kilincset eltüntesse, az már nem jutott eszébe.

Erre ki és miért ad pénzt?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
én is akartam kérdezni... persze ez is egy hobbi, csak én nem értékelem, amikor sima utcai autókat olyanná sminkelnek, mintha versenygép lenne.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

Jármûszépségverseny volt 21.-én Szegeden
http://style313.atw.hu/

Most komolyan, ezek ki szerint szépek?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
De a golfban nyomorék se lesz egy esés után a versenyzõ. Legalább tolókocsi nem kell neki.

Sima 1.8 T-bõl közel 300 kihozható, és akkor még messze tartva van a ~800 kilós versenysúlya. Nem merném meglibbenteni a kis kockát pályán, az biztos. De egy élmény, az tuti :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Azért ilyen tempónál eldefektelve biztos összecsinálja magát az illetõ.

-=B.B.B.=-

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

poennak jo az ilyen de azt nem tudjuk hogy mi motor van a golf eins-ben [gyanitom nem vw...] es azt sem tudjuk hogy ha nem nyilegyenesen kell menni autopalyan akkor hogy hagyna ott a porschet [sehogy]

erre a veyron is remek jo pelda, mivel a zondaban pl "csak" 800lo van nem 1000, de palyan megis odaver neki. de a konigsegg ccx is.

hegeszteni egy alvazra 4 kereket meg egy sugarhajtomuvet szerintem nem nagy ordongosseg :)

Az Mk2 népautót 650 paci mozgatja - a többi mind igazság (és még a Zondát is legyalázza egy Atom - vagy a verhetetlen Caparo).

Másrészt: az ilyen sportgép tulajok jelentõs része autópályán szeret villogni (szó szerint...) - kacagtató hogy porba alázzák õket.
"In idem flumen bis non descendimus"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Ezt még nem láttátok volna? (Dehogynem.)
Golf II Twin Turbo megeszi reggelire a Porsche-t (és egy felpiszkált Suprát is...)

Ezt pedig rövidebb verzióban annó linkeltem:
Yamaha R1 idegesít egy Carrera GT-t majd balról érkezik a részecskegyorsítóból kiszabadult vasvakond (aka Bugatti Veyron)

poennak jo az ilyen de azt nem tudjuk hogy mi motor van a golf eins-ben [gyanitom nem vw...] es azt sem tudjuk hogy ha nem nyilegyenesen kell menni autopalyan akkor hogy hagyna ott a porschet [sehogy]

erre a veyron is remek jo pelda, mivel a zondaban pl "csak" 800lo van nem 1000, de palyan megis odaver neki. de a konigsegg ccx is.

hegeszteni egy alvazra 4 kereket meg egy sugarhajtomuvet szerintem nem nagy ordongosseg :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

amugy szerintem a GT3 a legertelmetlenebb porschek kozul valo

ha kompromisszummentes 911 kell palyazni, akkor inkabb GT2
ha meg csak a kis futykost akarod kompenzalni oda egy kabrio carrera is eleg :) az is tetu gyors a 340 loerovel

Ezt még nem láttátok volna? (Dehogynem.)
Golf II Twin Turbo megeszi reggelire a Porsche-t (és egy felpiszkált Suprát is...)

Ezt pedig rövidebb verzióban annó linkeltem:
Yamaha R1 idegesít egy Carrera GT-t majd balról érkezik a részecskegyorsítóból kiszabadult vasvakond (aka Bugatti Veyron)

"In idem flumen bis non descendimus"

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts

Én maradni fogok a 200ló/1 tonnánál :)

Csúnya ez az orosz dolog. De amíg ártatlant nem visz magával, nem kár érte.

szerintem a kamionos ártatlan volt, és nem hiszem hogy a felborult kigyulladt kamionból ki tudták idõben szedni...:(

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Jármûszépségverseny volt 21.-én Szegeden
http://style313.atw.hu/

-=B.B.B.=-

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
http://www.vezess.hu...forgalma/17938/

Ennyit számít a súly? http://www.vezess.hu..._sap/17845/?o=2
Ezt a féktesztet reprodukálni kéne, sõt, mindkét papucsgarnitúrával meg kéne csinálni...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám