Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Tigrincs... értem amit mondasz, de egymás elöl nem fognak vevõt rabolni; egy meriva/note vásárló nem nagyon kacsingat combo/kangoo/berlingo felé sztem.
Más kérdés hogy nekünk tetszik a berlingo (is), de ez nem ott indul még mindig. Saját helyén viszont eléggé versenyképes az ára, ha jobban tetszik így. (Bár mindkettõt kipróbálva amúgy is bõven reális a difi a 2 autó között. Igényes az új berlingo is, de részletmegoldások és anyagok tekintetében ez bõven más; mivel más a célcsoport is.)

Toyota már nem, Urban Cruiser meg kicsi.
Feltöltött kép
Mazdának meg ott az ötös; na, azt bevállanám, imádom a tolóajtót :).
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Elvileg kompkat1terû ez is, csak árban nem :D tc

+1 player: http://totalcar.hu/m...9.04.29.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

3 misiért normális alapmotorral (fócvágen konszernbõl a 3. motor lenne ilyen használható tpipikusan) sztem nem drága; egy collectiont elhozol 3,5 alatt - drága?! 92lovas HDi-t vezettem, szerintem egész jó, benyás sajan nem volt benn...

Pite ....

azt mondtam hogy most perpill cca ugyanannyi pénzért kapok azonos szereltségû új berlingót
ahol a 92 lóerõ 1,6 ból lesz nem 1,4-bõl. (jó súlyadóban meg biztosításban szarabb, de azárt akor is egy számmal nagyobb , kényelmesebb, praktikusabb autó) és így drága.
(egyéb gyártokhoz + nem viszonyítottam mert úgysem játszanak nálam, legalábbis amig a toyota vagy a mazda nem gyárt ilyen parter jellegû "doboz" autót)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

tetszik még mindig

csak irreálisan drága....kb drágább mint egy berlingo nagyobb motorral.

3 misiért normális alapmotorral (fócvágen konszernbõl a 3. motor lenne ilyen használható tpipikusan) sztem nem drága; egy collectiont elhozol 3,5 alatt - drága?! 92lovas HDi-t vezettem, szerintem egész jó, benyás sajan nem volt benn...

forest, mirõl tudsz amirõl a citroen még nem?
Ha jól tévedek vagy a böhöncke tetszik neked (C8) vagy a kisböhönc C4 Grand Picasso....
http://www.hyts.hu/h...picasso_x20.jpg
Vagy a kistesó?
http://www.tuningnew...asso-lounge.jpg (ez olyan németes beállítás)

A nagyvas képeken még nekem se tetszik; max ahogy elmegyek mellette nap mint nap az udvarban inkább tiszteletet parancsol mintsem vágykeltõ... :) Persze az is szigorúan sötétítva, alufelnivel és spolierszerû tetõcsoamgtartóval - gyárilag mind; ahogy a környékbelieken is :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Ezt utálom. Hogy átvernek mindenhol.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
jol kivart a faszikam
http://totalcar.hu/t...ojogasz/090426/

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Akkor már IFA

hatezer köbcenti
hátsókerekes
kétajtós

pod!

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
dízel toyotát ne vegyetek.... fõleg nagy motorral, 2.2 dizelmacska nem nyerõ széria

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
A chippelést én is csak a gari lejárta utánra gondoltam. :)

Ez a picasso meg annyira nem jön be. Mondjuk praktikus,de nem az én formavilágom. Inkább a c8 picasso. :)

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Akkor már IFA

hatezer köbcenti
hátsókerekes
kétajtós
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hááát
nekem kifejezetten elbaszottnak tûnik
akárcsak a soul..
~
életmód..
az milyen?
akkor tartálykocsival kéne járnom, vagy traktorral :-)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
de ez eletmod [!] auto
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Winkler+egy citroen... hajjaj... :)
http://totalcar.hu/tesztek/c3picasso!1

tetszik még mindig

csak irreálisan drága....kb drágább mint egy berlingo nagyobb motorral.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Winkler+egy citroen... hajjaj... :)
http://totalcar.hu/tesztek/c3picasso!1

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
de, atomot

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Érdi rendõr megtette... Bár csak hátba. Azóta minden érdi rendõrnek mutatom hogy "ZSÍÍÍÍÍÍÍÍR VOLT....!!!'

Ilyenekrõl kéne egy lista, és oda többet nem küldeni mentõt, rendõrt, semmit.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
betegszállító volt. és már mondták a rádióban, hogy megvan a rokonság is, akik a kereket szúrták ki.
majd mondják nekik, hogy ejnye-bejnye és viszlát.

k.rvára siethetett, ha arra azért még ráért, hogy megálljon elverni a mentõst. fejlövést neki.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
hogy ez mekkora faszság
de ilyet hogy?

remélem a mentõnek kell még mennie azoknak a balfaszoknak az anyjához, mert haldoklik, de ugyanilyen pöcsök miatt nem tud menni.
és akkor megtudják

vagy ne az anyjukhoz, hanem hozzájuk...mert az nem tehet róla
és közöljék velük, hogy bazdmeg elvérzel, kiszúrták a mentõ kerekét...

Izomtéridõninja-geológus!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
hungarisztán....

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Lassan ment a mentõs: megverte a mögötte haladó

MTI | 2009. április 28. |

A társaság mentõautója hétfõ este Szigethalom belterületén lakcímet keresve lassan haladt, ezért a mögötte lévõ személyautó sofõrje agresszívan, dudálva, villogva próbálta megelõzni a mentõt - mondta Dávid Ferenc. Miután az elõzés sikerült, a személyautó sofõrje számon kérte a mentõ vezetõjét, hogy miért megy lassan, majd a félig nyitott ablakon keresztül többször arcon ütötte a mentõst.

Az esetrõl értesítették a rendõrséget, akik elõállították a három támadót. Amíg a mentõsök a rendõrség épületében voltak, ismeretlenek kiszúrták a mentõautó mindegyik kerekét, így azt autómentõvel kellett elszállítani - számolt be Dávid Ferenc.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
R.I.P. Pontiac
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F