Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
ehhez a kocsihoz szerintem nem megy a 2 színû fényezés. viszont feketében vagy fehérben is baromi jól nézne ki

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
az aktív fejtámlátol független a multimedia csomag. de ebbõl még a fényszoro direktmosoja és egy hátsó memoriapakk is hiányzik. (ezekõl függetlenül elég jol felszerelt autó)

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
egy picit giccses. de csak egy icipicit. de mindegy mert a cgnyvajda udvaran aki majd megveszi nem lesz tul kirivo a rozsaszin haz elott a kerites oszlopokon ulo gipszoroszlanok es a hableanyos szokokut kozott.

big gyozike sztajl
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts

elsõ képrõl olyan mintha törve lett volna az orra és nem találtak fekete elemeket hozzá.
amúgy a 77 millából már nem futotta lcd tv a fejtámlába?

ha jól megnézed ez már aktív fejtámlás b@sz, úgyhogy a fejtámla nem csak egy sima szivacskocka, amibe bele lehet vágni egy monitornyi helyet.

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
tetõkárpitból lehet kihajtani ;)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
elsõ képrõl olyan mintha törve lett volna az orra és nem találtak fekete elemeket hozzá.
amúgy a 77 millából már nem futotta lcd tv a fejtámlába?
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
http://www.hasznalta...s-benz_s65_2008

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
egyszer kéne vmi ilyen:

http://www.hasznalta...-benz_307d_1977

http://www.hasznalta...-benz_407d_1970

http://www.hasznalta...09_vw_lt28_1981

tök jó lenne vele csajommal eljárkálni balatonra :)

ezzel meg el kell menni bringázós sörözõs turnéra :afro:

http://www.hasznalta..._chevrolet_2000

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Tig: így hallás alapján olyan, mintha a tárcsa verne bele a fékpofába, de furán is megy a kocsi...na majd apu meghallgatja jól:D

Szilárd: igen, ettõl félek én is...mondjuk haver cégétõl jó áron tudok szerezni egy pár hátsótengely csapágyat, de az szereléssel együtt is 100ezer, és akkor még a 105ezres kötelezõ miafranc...lehet nem márkaszervízbe kéne vinni (8 éves kocsi...), hanem egy jó szakihoz?

Dave

PJP Bt. Budapest, 1203, Budapest, Kende Kanut u. 15. (1)283-9537, (20)934-7188, (20)957-7942, X, -, X, X, Peugeot, Citroën szervíz.

csak psa cuccal foglalkoznak, márkaszervízzel ellentétben értenek is hozzá, korrektek és némileg barátibbak az áraik. ja meg javítani is tudnak nem csak cserélni, ha olyan a cucc (pl elhasználodott szilent ha cserélhetõ (206-osnál pl nem ) akkor azt cserélik nem a komplett lengõkart, ilyesmik )
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

ez melyik vectra? az igaz hogy a B vectra az egy Alfa 156 mas kasztniban? azt mondjak arra epult, azert volt vele sok elektromos gebasz

miénk A vectra, 93as.

B vectráról én is elég sok rosszat hallottam.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
akkor hulyeseg. pedig valahol ezt olvastam, megeskudnek ra. most utolso szerias vectra kombit tesztvezettem, novelt tengelytavos, igazi jo lenne hullaszallitonak.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Tudtomaml nem igazán... És omegának mi a mentsége?! :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

az a shevi cruze nekem nem jö be, ráadásul sedan. viszont a kombi 9.3 az igen! 1.8T superb 6.6ér jöhetne, ha lenne rá :)

vectrába 220ezer után cseréltünk hátsó kerékcsapáágyakat, 12ezerbe fájt :)

ez melyik vectra? az igaz hogy a B vectra az egy Alfa 156 mas kasztniban? azt mondjak arra epult, azert volt vele sok elektromos gebasz

RAUH-Welt
B E G R I F F

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Csapágy lehet, bár az nem cincog hanem búg. 200K? Öhm... nem kommentelem. Spéci szerám nem kell, szerelõ ha akarja megcisnálja. Tbányai márkaszervizrõl inkább ne mesélek pár dolgot...

Sajnos a márkaszervizek itthon amúgy is jóvala normális függetlenek alatt vannak hozzállásban, hozzáértésben (fõdarabscserékben gondolkodnak hibakeresés helyett) és fõleg árban (és/vagy felhasznált anyagok minõségében)!

Dave, mérjetek fékfolyadékot, szerintem cserélni kéne, illetve munkahengereknél is megnézheted ha beljebb fog hogy nem könynezik-e valahol, illetve pofák/betétetk jók-e még (szerelõ szerint, nem neked szemre mert aközött fél centi van).

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Kombi 93 hátsó lámpája (a fehér) valami eszméletlen! Beszabehu.

Tam: Ja. "csak" 400 ló, sok váltással kell megtartani a lendületet. :D

Sevi krúzból várom a kombit.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
Tig: így hallás alapján olyan, mintha a tárcsa verne bele a fékpofába, de furán is megy a kocsi...na majd apu meghallgatja jól:D

Szilárd: igen, ettõl félek én is...mondjuk haver cégétõl jó áron tudok szerezni egy pár hátsótengely csapágyat, de az szereléssel együtt is 100ezer, és akkor még a 105ezres kötelezõ miafranc...lehet nem márkaszervízbe kéne vinni (8 éves kocsi...), hanem egy jó szakihoz?

tam: nekem is.:)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
az a shevi cruze nekem nem jö be, ráadásul sedan. viszont a kombi 9.3 az igen! 1.8T superb 6.6ér jöhetne, ha lenne rá :)

vectrába 220ezer után cseréltünk hátsó kerékcsapáágyakat, 12ezerbe fájt :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Lexus IS F

az csak nekem ujdonsag hogy ebben 8 sebesseges valto van?

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
ma elment mellettem egy toyota vagy honda hibrid/félhibrid, hihetetlen halk volt:chin:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

nekem meg egy accord tourer-t, mélykékben. vagy egy 3as kombit, szintén hasonló színben.:D

az híres Volvo C30 váltója (ami amúgy nagyon jóóó, tényleg mintha egy PC-s kormány váltója lenne...) kidobja az R-t. pedig anyu nem vezet durván, sõt...:D megy szervízbe, 15ezer után, garanciálisan.

az kevésbé híres 406oson viszont kezd kijönni a "kor"...mondtam, hogy a hátsó tárcsa cincog, és furán is fut a kerék...apu szerint csapágyas, az lehet? 105k van benne...

illetve most tudom, hogy azért írja ki azt gyakran, hogy brake fluid level low, mert hülye francia kocsi, de tényleg beljebb fog a fékpedál. de megnéztem, a maximumig van töltve a tartály...ez mi a franc? a sz*r váltó meg ilyesmi nem érdekel, de a fék az igen. ha már menni nem tudok, legalább megállni tudjak..:D

más: azt mennyire kell komolyan vanni, hogy adott idõ után (7-8-10 év, több adatot is olvastam) a légzsákot akkor is ki kell cserélni, ha -szerencsére- soha nem volt éles bevetésen, mert a patron kiöregszik, vagy tudomisén....

edit: Pite, végre valamiben egyezik az ízlésünk..:)

kerékcsapágy inkább zúg mint cincog ha jók emlékeim

de lehet akármi, anno seatokban 30-40 ezret bírt a gyári hátsó kerékcsapágy

partnerben viszont nem emléxem hogy kellett volna a 280K alatt
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való