Jelentkezz be Regisztrálj

Autók - hírek, vágyak és a többi
Posted 2009. June 09. - 01:14

Posted 2009. June 09. - 01:00

na vajon hova áll be az élelmes rendõr? a bokor mellé, de úgy, hogy aki a dombról érkezik, az csak akkor veszi észre, amikor már mindegy a dolog - egészen addig kitakarja a reklámtábla. persze sima fehér skoda, hátsó ülésrõl fotóz a kollega...mázli volt, mert villogott egy kamionos, hogy lassítsunk...
haverom amúgy tegnap kapott büntetést, mert járdán parkolt - jogos. ma viszont azért, mert este 11kor, az üres utcán nem indexelt körforgalomból kifele - a yard meg a körforgalom után, a fáktól eltakart buszmegállóban igazoltatott. 3 ezer forint.
rocsi: ilyen blokkolót hol lehet szerezni?

Posted 2009. June 09. - 00:23

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2009. June 09. - 00:18

Posted 2009. June 09. - 00:05

ha jól emlékszem 12-es villáskulccsal kell levenni a táblát
szigszalag ide is jó!

nálunk így lett 30as táblából 80 .))
Posted 2009. June 09. - 00:03

Én ezt vigéckedõs "motorsportot" semmire se tartom.
semmi baj nincsen a drift-el....máshol a gyorsaságra mennek itt meg a látványra.....van fílingje...látványos....ez kell mindenkinek
Red Bull Drift championship
ez pl jó volt, én letöltöttem az egész versenyt beszámolót amit a tv-ben leadtak....és nagyon jó volt
Posted 2009. June 08. - 23:49

Posted 2009. June 08. - 23:47

tavaly kérdezték ismerõsök, itt az M7-esen 100-ra volt belõve a trafi a teherautóknál...
szerintem mákod van, nem lesz belõle semmi.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. June 08. - 23:36

nekem februárban volt egy esélyes, de remélem abból már nem lesz levélha jól emlékszem 12-es villáskulccsal kell levenni a táblát
most én is levelet várok, Várpalotán volt valami hülye fesztivál, tele punkkal és mindenféle érdekes lénnyel, aztán 50-es tábla végig, kocsisor jobbról-balról, köztük meg egy fehér Bora...
70-75 körül mehettem... még bizakodok azért, hátha... mondjuk már nagyon érett
M35 debrecen felé, van ilyen tecnikai kijárat, oda álltak be. mondjuk elég messzirõl kiszútram de vagy 120-ról kezdtem lassítani...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. June 08. - 23:32

ha jól emlékszem 12-es villáskulccsal kell levenni a táblátmar csak azt nem tudom hogy a helyiek miert nem mentek meg ki egy vasfuresszel kivenni a tablat. az oszlop vegulis maradhatna is, csak le kene szedni a 50-est rola. vagy lefujni festekkel.

most én is levelet várok, Várpalotán volt valami hülye fesztivál, tele punkkal és mindenféle érdekes lénnyel, aztán 50-es tábla végig, kocsisor jobbról-balról, köztük meg egy fehér Bora...
70-75 körül mehettem... még bizakodok azért, hátha... mondjuk már nagyon érett

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. June 08. - 23:22

idei elsõ büntim megvan: 45.000, gyorshajtás. 50es táblánál 80valamennyi. olyan 50es táblánál, amit már rég el kellett volna onnan vinni, mert az útjavítás hónapok óta kész. de most veszek egy blokkolót.
egy ismerõsöm is ma kapott szintén 45 ezerrõl és szintén 50 helyett 82....
nem lehet h spam?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2009. June 08. - 23:03

Azért egy szubjektív alapon pontozott cirkuszt sosem említenék egy lapon egy elsõségre menõ versennyel.
Ez valami olyan, mintha a focimeccs helyett egy szépség alapján értékelt 11-es rúgó bajnokságot rendeznének.
vannak szempontok amik alapjan kell pontozni. persze ez is csak annyira objektiv mint a mukorcsolya vagy a versenytanc, de hat no. a nezok ettol meg jol szorakoznak, es inkabb ez a lenyeg

olyan 50es táblánál, amit már rég el kellett volna onnan vinni, mert az útjavítás hónapok óta kész. de most veszek egy blokkolót.
csajom nem hitte el hogy van ilyen. marmint hogy kintfelejtett 30-as tabla ala beallnak a rendorok trafizni mikor a korulmenyek mar reg nem indokoljak a tabla ottletet. agyarorszag.
reszvetem

mar csak azt nem tudom hogy a helyiek miert nem mentek meg ki egy vasfuresszel kivenni a tablat. az oszlop vegulis maradhatna is, csak le kene szedni a 50-est rola. vagy lefujni festekkel.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. June 08. - 22:17

idei elsõ büntim megvan: 45.000, gyorshajtás. 50es táblánál 80valamennyi. olyan 50es táblánál, amit már rég el kellett volna onnan vinni, mert az útjavítás hónapok óta kész. de most veszek egy blokkolót.
Posted 2009. June 08. - 20:33

"Egészen pontosan (szokás szerint) több dolog miatt történhetett meg a baleset.
A szervezõk elég hülyén alakították ki a célt, rögtön a cél után 50m-re jött egy bal 2, ami 250 m egyenes után vezetett a szervizparkba. Ez nem is lett volna nagy para, ha a bal 2 majd az egyenes nem egy és ugyanazon úton van az egyébként melegítésre és a versenyre érkezõknek fenntartott úttal - csak lerakott gumikkal volt elválasztva egymástól a két rész. Értsd jön a VFTS, 50 méteren persze, hogy nem tud megállni a cél után, ergo keresztben bedobja a gépet a bal 2-be, de így is túlcsúszik a gumikon. Ez modjuk a szervezõk hülyesége, de lehet hozzá alkalmazkodni ha valaki normális, nem kell 130-cal átrobogni a célon ha nem tud megállni a végén...
Tele volt hülyékkel a mezõny, akik ebben a kanyarban szándékosan menõztek, mert itt volt hely ha túlcsúszik. A pályán persze nem vállalták el sehol mert fostak, hogy kicsúsznak - itt tolták neki. Egész nap azt néztük, hogy mikor ugorjunk, mert a sok hülye a szervizpark bejáratától 30m-re még állt a gázon és csikorgó gumikkal érkeztek a szervizbe (általában persze a Ladások). Nézelõdõ, rohangáló gyerekek közé. Remek. A szervezõ itt sem csinált semmit, bár én ott helyben téptem volna le a rajtszámot és zavartam volna haza ezeket.
Úgy zusammen nagyon kevés rendezõ volt, a pályán egy-két helyen elvétve, én is elvettem a gázt pár helyen, mert pl. sodrós balosban a külsõ íven álltak babakocsival, amibe egyébként 100-120 körül estem be Rolling Eyes
Ami történt: csávó a szervizpark bejáratától kb. 30 méterre még áll a gázon, odafordulunk, hogy meg tud-e állni vagy ugorjunk, majd csatt...srác a levegõben kb. 3 méter magasan pörög, a lába meg elõre kb. 15 métert. Fasza. Hirtelen azt sem tudtam mi van Mad VFTS fék nélkül elhajt a szervizpark leghátsó pontjára, söfõr kiugrik elszalad, majd a navigátor is utána. Navigátor észbekap, autóhoz vissza, kiszedi a kamerát és eltûnik Egy kis idõ múlva a navigátor elõkerül, de a sofõrt csak bõ 40-45 perc múlva kerítik elõ. Valszeg meglincselték volta többen, azt sem néztem volna szívesen.
A fotós gyerek nem az út közepén állt mikor elcsapták. Ahogy én láttam, a szegélytõl 1-2 lépésnyire, a VFTS nem figyelt eléggé és ökör módjára jött ott, ahol már régen csak gurulni kellett volna. Mint utólag kiderült a VFTS-en nem volt elsõ fék sem, csak hátsó...persze, minek is egy 20 éves szarra az elsõ, elég csak a hátsó is Evil or Very Mad Menõ vagyok így is Ne kerülj a szemem elé
Túl sok a HA...HA van rendezõ a cél utáni bal 2-ben után és lassítja a versenyzõket...HA nem ilyen balfaszul alakítják ki a célt...HA nem csak lerakott gumik választják el az utat...HA nem ilyen barom módjára mennek versenyterületen kívül...HA nem pont a kasztni legmerevebb pontjával (jobb elsõ sarok) kapják telibe a fotós srácot...HA éppen nincs ott senki, még mindig élne.
Részvétem mindenkinek aki ismerte, elsõsorban a családnak, feleségének és lányának.
Nyugodjon békében."
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2009. June 08. - 20:29

Ez valami olyan, mintha a focimeccs helyett egy szépség alapján értékelt 11-es rúgó bajnokságot rendeznének.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2009. June 08. - 20:25

nagyjabol ugyanezt lehet elmondani az autoversenyzes osszes tobbi fajtajarol is.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. June 08. - 20:24

http://inforadio.hu/...fold/hir-283635
Posted 2009. June 08. - 20:21

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2009. June 08. - 20:10

megis mit gondoltak? kilinccsel elore 100-nal mikor elvesziti az uralmat a tibor majd tud barmit is tenni az ellen hogy ne durranjon a kozonsegbe?
idiotak
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. June 08. - 20:03