Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Mindig azt mondom mikor azt mondják nem szeretem a suzukit hogy nem igaz, a suzuki gyárt jó kocsikat is - csak nem itthon. Jó, új swift kisautónak okés, de minden más amit egomban csináltak... khm...
szerk: Aszfaltos jöhetne :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás

Ez nekem még teszik is, olyan fordos :)
"Minden hülyeség" by Tomidny

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Mondjuk beülsz egy Avensisbe és ez az érzés hamar elmúlik :) Vezessen is alig tudtak írni róla valamit - jó, ez nem nagy szó, de még a tc se nagyon. Imserõs sedánjában csücsültem, és olyan hiányérzetem volt benne. Jobban mint az elõzõben. (Ahogy az új céges corolla sedán is fõleg ezt váltja ki belõlem > bezzeg a Verso, azt szeressük :D)

Ázsiára vagy konkrétan a japánokra gondoltál amúgy?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Hmmm... Nekem kezd olyan érzésem lenni, hogy az autógyártóknál az aktuális "top-of-the-line" modelleken kívül a kreativitás valahol elapadni látszik.

Ilyen értelemben (is) kezdenek durván elõzni a japánok.
"In idem flumen bis non descendimus"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Nem szép,de legalább randa az a bmw.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
http://www.a5.hu/cikkek/1/33532.shtml
Feltöltött kép

További újdonság, hogy az 1-es sorozat is kaphat GT változatot, amely jobb variálhatóságot és nagyobb belteret kínál az alapváltozatnál. Az igazi újdonság azonban az Y-sorozat bevezetése, amely a hírek szerint az X és a Z sorozat keresztezésébõl születhet, és mindkét kategória elõnyeit egyesítené.

Elõször is bmwnek kevés, másodszor inkább meglévõ 1,4esre valószínûbb hogy építenek mint új motort csináljanak... Mindegy, ha minikupésuv kell a népnek...
De remélem kacsa...

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
De azért legyen Citroen :D
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
http://totalcar.hu/m...ny/rosszjoauto/
Hát igen, néha cinikusan, néha laikusan megkérdik tõlem is; és melyik a jó/legjobb autó. Mire mire mindg hülyén nézek és visszakérdezek hogy kinek/menyniért/mire/mit vár el az autójától? Mert ilyen amúgy nincs...

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Hát ilyen árban hasonlókat néztem:
http://www.hasznalta..._dodge_ram_2008
http://cgi.ebay.com/...72:317|240:1308

Ami jól felszerelt 4 ajtós Navara, az meg nem 6:( Ebben meg minden van.
Nem értem ezt. Bár a Nissan divat lett.

OFF
Apró ellentmondást vélek felfedezni az avatarodon látható
"Ride against global warming - mehr fahrrad weniger CO2" felirat és az általad keresett (és használatos) júeszéj autók károsanyag kibocsájtása között. ;)
(No persze, az amerikai autógyártók eleve ritkán adják meg azt az apró paramétert hogy kilométerenként 30-70 dekagramm (mégegyszer: kilométerenként...) a CO2 kibocsájtásuk...)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

És ismét megtapasztaltam, hogy kéne a kombi 320D. Mint az anyaméhben szinte.

jaja nagyszerelem :) E46. csak lehetne nagyobb csomagtartoja
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

inkább 6-7 körül... és ott az új hilux, ami jobb a navarránál, az bruttó 7.5 milla - alku

Hát ilyen árban hasonlókat néztem:
http://www.hasznalta..._dodge_ram_2008
http://cgi.ebay.com/...72:317|240:1308

Ami jól felszerelt 4 ajtós Navara, az meg nem 6:( Ebben meg minden van.
Nem értem ezt. Bár a Nissan divat lett.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
A jó átlag titka, hogy nem állunk meg pisilni. :D

És ismét megtapasztaltam, hogy kéne a kombi 320D. Mint az anyaméhben szinte.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
200e ft-ért meg gond nélkül nem hajtok gyorsan, esetleg figyelek :)

Azért magamból kiindulva, nem azért megyek gyorsan az esetek jó részében, mert sietek. Persze jobb elõbb odaérni, de egyántalán nem szükségszerû.. :)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

hát ez tényleg olyan, hogy ha megjelenne a visszapillantóban, tuti bekapcsolódna a "humán-ülésfûtés"....:D

Matt: igen, gondoltam. de itt csak olyanok vannak, amik vagy lézert vagy rádióhullámot detektálnak. namost rocsi blokkolóról beszélt, ami mindent blokkol. na, az érdekelne.:D

Épkézláb, elöl-hátul több érzékelõvel felszerelt blokkoló azért inkább a 200kFt-os határt karcolja...

Személyes vélemény: eddig az esetek túlnyomó részében, amikor "brute force" módban (>180 km/h) siettem megbeszélt dologra a vége az lett, hogy valami miatt végül teljesen feleslegessé vált az ön- és közveszélyeztetés valamint a 40 százalékkal több benzin elégetése...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
jogsit elvileg csak a 300 e körül viszik egy kis idõre, nem? De még az sem szükségszerû.
A csekk kiküldésére pedig nem 90 napjuk van?

Olyan jó, mindenki mást tud :) Örülök hogy elöl nincs rendszámom, mindig tudok integetni a rendõrbácsiknak :rofl:

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hát ez tényleg olyan, hogy ha megjelenne a visszapillantóban, tuti bekapcsolódna a "humán-ülésfûtés"....:D

Matt: igen, gondoltam. de itt csak olyanok vannak, amik vagy lézert vagy rádióhullámot detektálnak. namost rocsi blokkolóról beszélt, ami mindent blokkol. na, az érdekelne.:D

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Ez valami eszméletlenül... csúnya. : ) Szerintem. :)
Nálam ez a "Vigyázz, támadni akar" kategóriába tartozik.
"Minden hülyeség" by Tomidny

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Mégse annyira fatökûek? http://www.a5.hu/cikkek/74/33524.shtml
Sciroccóról formatervezõk lehúznak pár tucat bõrt a közelvjövõben úgy érzem... mondjuk nem baj :).

Feltöltött kép

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Csekkektõl félek; mostanában ppárszor sietni kellett illetve van akinek 5 hónap utánküldték környéken. Pvörösvári elõzés a kameránál még lóg; bár szemernyi emberséggel a több tíz autóst feltartót büntetnék meg.

Rühellek tartania csekketõl, ezért 99%ban 60/100at tartom szépen; de mikor 50km-re van bõ fél órám vagy 150re bõ másfél attat nem szeressük :(. //Persze van akiknek az autóm ilyenkor derogál és még 130nál is rám/visszaelõznek, mert csak - aztán elöttem mennek kevesebbel.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
rocsi, joggsi nem ugrott? mert úgy tudom, 50esnél 75tõl elveszik egy idõre