szerk: Aszfaltos jöhetne

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
További újdonság, hogy az 1-es sorozat is kaphat GT változatot, amely jobb variálhatóságot és nagyobb belteret kínál az alapváltozatnál. Az igazi újdonság azonban az Y-sorozat bevezetése, amely a hírek szerint az X és a Z sorozat keresztezésébõl születhet, és mindkét kategória elõnyeit egyesítené.
OFFHát ilyen árban hasonlókat néztem:
http://www.hasznalta..._dodge_ram_2008
http://cgi.ebay.com/...72:317|240:1308
Ami jól felszerelt 4 ajtós Navara, az meg nem 6:( Ebben meg minden van.
Nem értem ezt. Bár a Nissan divat lett.
És ismét megtapasztaltam, hogy kéne a kombi 320D. Mint az anyaméhben szinte.
RAUH-Welt
B E G R I F F
inkább 6-7 körül... és ott az új hilux, ami jobb a navarránál, az bruttó 7.5 milla - alku
Épkézláb, elöl-hátul több érzékelõvel felszerelt blokkoló azért inkább a 200kFt-os határt karcolja...hát ez tényleg olyan, hogy ha megjelenne a visszapillantóban, tuti bekapcsolódna a "humán-ülésfûtés"....
Matt: igen, gondoltam. de itt csak olyanok vannak, amik vagy lézert vagy rádióhullámot detektálnak. namost rocsi blokkolóról beszélt, ami mindent blokkol. na, az érdekelne.