Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Szerintem Schumacher (és a profik többsége) izmosabb nála.
Kíváncsi vagyok :-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
http://comment.blog...._a_top_gear_ben

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
tegnap a Gyula jól kommentálta, tetszett. meg õ okos dolgokat is mond, és nem köríti a hülye szóhasználatával a dolgokat.

csak a Palik mindig leugatja, aztán elmondja ugyanazt a saját zagyva szóhasználatával. zavarja, ha valaki okosabb nála - mondjuk ma a végén jól beszivatta a Gyula, amikor mutatták a kocsikat, meg hogy folyadékcseppek vannak rajta. Palik egybõl az esõn rinyált, a Gyula meg felvilágosította, hogy az csak a pezsgõzésbõl jutott a kocsira...:D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
jah, egge' nem szokta a benzinüzemet:-)
hetöki
miskócon vmi fényezõs tag ismi?
telibefehérrekadettnemsokglett jelige
itt horror árak

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
jah az oktanszamot nem tudta a szerencsetlen

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
nekem a kedvencem lett azóta, amikor az asszony sikitva röhögött rajta, mer' elagyalt vmi bulvárvetélkedõ cetánszámra vonatkozó kérdésén...
azóta mindig hallgatom,szar lehet úgy vmit kommentálni, hogy fingod sincs róla, csak a külföldi webportálokat olvasgatod, ilyen kársztájling szinten :-)
de be van betonozva a tag, rendesen!
szerintem aranyos, az F1 meg amugy is beteg dolog, ki nem szarja le, hogy épp' ki ér be,s nem
ugyis bealszol rajta, mint a touron
... akkor már inkább a shell 1 lityis kamuversenye.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
"A csapatvezetõk most keveset foglalkoztak a beállításokkal, és inkább a politikára koncentráltak"
Még szerencse, az elõbbit hagyjuk a mérnökökre. Ekkor egy barmot ritkán hord hátán a föld. Össze kéne kötni a Knézy-Sipos párossal.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mert tegnap este kiszórakoztam magam. :)
Ma versenyt szeretnék nézni...

Ami persze lehet lelkes, néha vicces, de nem szánalmas.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
egyetlen szórakoztató a F1 közvetítésben, Palik elvtárs, miért bántanád?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Közhelyes, de valaki lõje már le Palikot!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

jaj, apus kapott megint(õ az üzemben tartó) ajánlott levelet a rendõrségtõl, mivel nem volt otthon így szerdáig várni kell a "mi lehet a csomagban" kiderülésére! :(

erõs tippem, hogy nekem szánták és valami 30-300ig terjedõ dolog van benne bár nem emlékszem mostanában rosszalkodásomra, mennyi itt az átfutási idõ? lehet hogy május 1 elõtti dologról jött bünti? mert az drágább para :(

na én elhoztam a levelem

10K-s ajándékcsomag, mert lejárt mûszakijú autóval közlekedtem

a vicces hogy már kiküldték egy 16 kerületi 70.01.10-as Nagy Attilának, merthogy rosszul használták fel a BM központi nyilvántartásból lekért adatokat . tényleg bonyolult lehet egy számítógépet használni :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
moseley egy pöcs.
lehet, ennek kell történnie, hogy félreálljon, bár magától nem fog, de úgy néz ki bernie sem áll mellette.
én már egy évtizede szurkolok, hogy elkopjon...talán majd most :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nemtom. en mar azon is csodalkoztam hogy az USF1 nem kapott lehetoseget

de meg korantsem biztos hogy lesz uj szeria, vagy hogy a mostani F1-el mi lesz. ha a FIA folytatja a Forma1-et ilyen nullahusz csapatokkal kb senki nem lesz ra kivancsi. es ezt ok is tudjak. vegulis mar iden is van koltseghatar, csak azzal van a FOTA-nak baja, hogy a jovore tervezett koltseghatar fele annyi mint az idei. szoval ha ezen az osszegen tudnak kicsit alkudni, szerintem meg van esely a "regi" rendszeru F1 folytatasara.

ja meg ugye van 3 csapat akit elvileg kot a FIA-hoz szerzodes a kovetkezo 2 evre, es a csapatok szerint meg Ecclestone tartott vissza az elmult evekben mar millio dolcsi mediapenzt.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
és akkor lesz Lada (VAZ), Prodrive, meg United States is?
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
no ja, 3 uj csapat plusz a Force India plusz a Williams az minden csak nem Forma1. a Lola visszavonta a jelentkezeset.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Akkor nagyjából minden doublecab platós izé kiesik automatikusan az szgk-ból.

Rocsi: nektek az F150 szgk?

minden platós kiesik. de nekem még nem volt gondom ez miatt. pedig sokat járok, sokszor megállítottak már.

az f150 meg amcsiban volt, ott meg mindegy. de az fasza autó ;)

csak vigyázz, hogy ne 2005 elõtti legyen, mert:

szemben ezzel:

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Végre a sarkukra álltak. A két vén majom leléphet. A rohadt sok pénzzel együtt. Remélem beszopatják a FIA-t.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Ez viszont meredek.... :)
http://sportgeza.hu/...akad_a_forma-1/

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
megvolt a szervíz. megnyugodtam, rendben van a gép mûszakilag is :) minden amit eddig cseréltek rajta, azt gyári ford alkatrészekre (még az ablaktörlõ lapátot is). ma pedig volt: olaj, légszûrû, benzinszûrõ, pollenszûrõ, olajszûrõ csere. a váltó egy kicsit ereszti az olajat, úgyhogy holnap lesz ott egy szimering csere és kap két új gumit hátra azt rendben vagyunk.

voltam a márkaszervízben is ahol szervizelték: verzémûszíjat 160.000km-nél cseréltek (ennyi a gyári elõírás), következõ 320nál esedékes. szerintem inkább lecseréltetem 260nál, mer azér még is na. fékbetétekben pedig 10.000km van.

www.nextconceptcars.com/wp-content/terracuda3.jpg na kinek nem kéne? nyóckeresarany:D

ér kiverni rá? :D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
1. tam
2. kz
3. TripleB
4. lor
5. dave
6. magoo
7. rob-nak kéne
8. thommey-nak kéne
9. ors-nak kéne
Csak, hogy javítsak a statisztikán:)

Szerintem egy izomautó sosem keveset fogyaszt. 600LE nem levegõbõl jön elõ, bár egy kompi sokat segít:D A laprugó hülyeség. Régen volt, de egyik maiban sincsen.
www.nextconceptcars.com/wp-content/terracuda3.jpg na kinek nem kéne? nyóckeresarany:D
Szép hangja van egy bubunak is,de mikor a V8 felhördül az nekem más:)

http://www.youtube.com/watch?v=7sTVwrOjMn4&feature=PlayList&p=E941267CD9873446&playnext=1&playnext_from=PL&index=24