Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

ferodo premier féktárcsa/fék jobb annyival, mint a sima SL, mint amennyivel drágább? (4-5 ezer)

mert az oké, hogy a DS performance tárcsák állatul néznek ki és nagyon fognak (pont tegnap próbálgattuk õket haver kocsiján), de nagyon drágák és utcai használatra kb. alkalmatlanak.

Vszínû igen, ha nem utcára kell; és annyival gyorsabban is kopik - ergo ha nem streetracerkedsz nem éri meg megvenni.

GT by... láttátok ahogy krúzol londonban? Na ezt ott nem hallani... elsõre nem ilyen kasztniba képzelem ezt a hangot de nem rossz :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat ez nekem se kivul se belul nem tetszik. ha porsche akkor 911. turbo vagy GT2.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
http://www.origo.hu/...oba.html?pIdx=2

:love: Ha én gazdag volnék....:D:D Bilibe lóg a kezem..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Nálunk heti szinten visznek 2-5 párat, nem jellemzõ rá az átlagnál (tuingsram/hella) rövidebb élettartam...

nem gyõzõtt meg

a noname szarnak ami gyárilag volt a fusionban 1,5 év után semmi baja nem volt csak szarul világitott vele

ez meg jól világit de még 3 hónapot se nagyon bírt

egy darabnál még elhiszem hogy ippeg egy szar példány de 2 nél már nem annyira
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ferodo premier féktárcsa/fék jobb annyival, mint a sima SL, mint amennyivel drágább? (4-5 ezer)

mert az oké, hogy a DS performance tárcsák állatul néznek ki és nagyon fognak (pont tegnap próbálgattuk õket haver kocsiján), de nagyon drágák és utcai használatra kb. alkalmatlanak.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Magoo: valószínûleg az az egy kábel igazából két ér volt, amik között alapesetben nincs összeköttetés, nem folyik áram. ha hívás jön, akkor a telefon összekapcsolja a két vezetéket (rövidzár), és ekkor átkapcsol a rádió.

vagy csak egy ér, és akkor meg csak annyi, hogy folyamatosan vagy nincs jel, vagy van - és híváskor meg változik a jel, lesz egy impulzus, és ez kapcsolja át a rádiót.

jaja, így volt vahogy. bár a kábel amit elvágtam 8 eres volt, plusz volt még egy kábel, de az az antennához. hívtam ma egy szakit, 10 perc alatt megcsinálta, csak ki kellett kötni a vezetéket és visszarakni a mûszerfal közepét meg a rádiót, amit ugye ki kellett hozzá szedni.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Nálunk heti szinten visznek 2-5 párat, nem jellemzõ rá az átlagnál (tuingsram/hella) rövidebb élettartam...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
na csak mondom - bár inkább dohogó-

a GE sportlight (vagy hogy hivják , amit itt beszéltünk a multkor) baromi jól világit. de rohadjon meg cca 2,5-3 hónap alatt kb 1 7 különbséggel meg is halt mind a 2. ahhoz meg annyira nem olcsó.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
4,42 hosszú az I astra 5 ajtósban, 4,5 körül lesz a sedan. Insigniának hegyesebb a tükre és lépcsõ van a csomagtartó élénél... Plusz (nem titkoltan) az insigniára fog hasonlítnai az astra...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Magoo: valószínûleg az az egy kábel igazából két ér volt, amik között alapesetben nincs összeköttetés, nem folyik áram. ha hívás jön, akkor a telefon összekapcsolja a két vezetéket (rövidzár), és ekkor átkapcsol a rádió.

vagy csak egy ér, és akkor meg csak annyi, hogy folyamatosan vagy nincs jel, vagy van - és híváskor meg változik a jel, lesz egy impulzus, és ez kapcsolja át a rádiót.

én megpróbálnám megnézni az adatlapját a terméknek, vagy utánaolvasni fórumokon - esetleg kivenni azt a bizonyos kábelt, megnézni, hogy hány ér, hogy is mûködhet, méricskélni, hogy hol folyik áram. aztán érvéghüvellyel meg szigszalaggal elegánsan megcsinálni.

amúgy meg bármelyik autóhifis megcsinálja 5 perc alatt szerintem, nem nehéz kiszedni a rádiót és kihúzni a megfelelõ kábelt.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Ennyi új Opel kinek kell majd?
Még a jogok és patentek a GM -töl le sincsenek bonyolitva.

Sponsored by német állam és a német adózók az olasz vagy orosz maffiával egy csónakban? :chin:

A többi haldokló német autó cégnek kell a kuokurencia az államtól?

Na igy gondolkodik még egy pár millió ember GER-ben.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Az Insigniát nincs értelme matricázni, meg a mostani Sedan sem egy kis autó. Próbáld meg eladni valamelyik autós honlapnak. :)

gondoltam ra, de szerintem elobb-utobb megjelennek jobb kepek is.

uj meriva pl

http://www.autoexpre...va_spotted.html
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
kurvára megszopattam magam.

még az elõzõ tulajtól maradt a kocsiban 2 vezeték a pop portos nokiákhoz való kihangosítóhoz. nekem meg ugye piszkálta a csõrömet, hogy ott fityegnek a madzagok, gondoltam nem szedem én ezért szét a középkonzolt (meg nem is tudom, nem is merem), hanem inkább jól levágom a 2 kábelt, azt visszatolom õket oda, ahonnan kibújtak. na, ahogy elvágtam a kábelt, a rádió egybõl átkapcsolt phone üzemmódben és semmire nem reagál. fasza. nem is értem, hogy ez most hogy lehet egyáltalán.
amíg nem jutok el szerelõhöz, csönd lesz a kocsiban :klnie:

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

meg sose lattam ilyet eloben

ket nemet rendszamu vectra kozott ment ez a 3 lematricazott valami. insignianak tunnek, de nemtom.

astra I ?
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

meg sose lattam ilyet eloben
ket nemet rendszamu vectra kozott ment ez a 3 lematricazott valami. insignianak tunnek, de nemtom. vezetes kozben nem tudok tul jo kepeket csinalni :)

Az Insigniát nincs értelme matricázni, meg a mostani Sedan sem egy kis autó. Próbáld meg eladni valamelyik autós honlapnak. :)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Nem szeretem az 1 mp-es snitteket.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
A Belsõségen is posztolták, de a Youtube-on a jobb minõségû változat:
This is Rallying

Fenomenális.
Elementáris.
Tele legendás autókkal, legendás versenyzõkkel.
"In idem flumen bis non descendimus"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Holden Maloo
http://www.hsv.com.a...news.asp?ID=737
Posted Image
Pár köbméteres teli benzintartállyal el is fogadnám :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
astranak picit tul nagy volt. franc se tudja. az is lehet hogy nem is opel [bar valoszinu]

RAUH-Welt
B E G R I F F

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

sztem astra szedán.nem hinném, hogy insigniaból lesz még egy 5 ajtós is

én is arra gondoltam, de szerintem annak túl hosszú.
akkora segge van mint egy oktáviának.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.