Jelentkezz be Regisztrálj

Autók - hírek, vágyak és a többi
Posted 2009. September 03. - 21:53

ez a s-max meg annyira sportauto mint a zafi opc, azzal a kulonbseggel hogy az legalabb gyors. mert hogy egyik sem sportauto, csak rajuk kell nezni, mindketto busz. csak a zafi kevesebb sulyt cipel es abban van turbo. de ha oromautozni akarok akkor inkabb golf gti-t veszek. ha meg nagy a csalad meg sok a cucc akkor nincs szuksegem 230loerore.
az 1007 meg egy rakas fos, lassu es bar varialhatod ahogy akarod, mindenhogy keves benne a hely, es kicsi a csomagter. a toloajto nehezze teszi, nem exkluzivva.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. September 03. - 21:49

Galaxy nem csak egy erõs egyterû, hanem annak is építették. Hiába van turbós 2 literes Scenic, attól még olyan a belseje hogy inkább nõknek csinálták. Hiába brutálisan erõs a 3.0 V6 C8, eszedbe nincs örömautózni 2 tonna bõr/plüss, króm, fával az elszigetelt kényelemben. Zafira OPC közelebb van a tûzhöz, de az is 'félmegoldás'. Ezt pedig direkt erre rajzolták kívül - belül. (Ez a felni amúgy nagoyn sokat dob még rajta.)
_Szerintem_, de mindenki azt lát bele amit látni szeretne :prosze: .
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2009. September 03. - 18:19

nalam a c-max most annyira bejon hogy siman bevallalnam egy 100lovas dizellel. szerencsere nem raktak bele a +2 kenyszer-ulest igy nem taxisok kedvence mint a zafira pl.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. September 03. - 18:07

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2009. September 03. - 17:21

Posted 2009. September 03. - 16:33

Kicsik nem, középkategóriások közül nem a mondeo nyerne. Galaxy kicsit (nagyon) sótlan, plusz tolóajtó illene rá. Kugaféléket nem sokra tartom. Fóka nem rossz, de akkora helybõl olyan variálhatóság... (plusz összeszerelési minõség és anyagok khm...) inkább C-Max. De ha C-Max akkor vannak ötletesebb, jobban variálható és/vagy erõsebb kompakt egyterût. Hát akkor semmi... Hopp, mégis!
Egy kókusz st-t keresztezzünk egy jól felszerelt Galaxyval...

Utánalesve szeressük érzés megmaradt; használtautó.hu pedig 'megnyugtatott' hogy nem valószínû hogy egyhamar ilyen parkol a kecó elött...
De hogy ez idáig hogy maradt ki az a látómezõmbõl... :chin:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2009. September 02. - 20:28

az a helyzet hogy van egy 96-os swiftem, megkímélve 106 ezer kilométerrel.
alap ezres motor, 3 henger, szóval nem nagy technika, de szeretem:)
eddig vezetett szervízkönyvben pont most jött ki az olajcsere ideje (10k-ként)
de úgy néz ki idén novemberben megválok tõle (kereskedés beszámítaná), de még úgy 3k biztos belemegy addig
eddig az olajcsere szervizben volt mindig megcsinálva, de most itthon a hídon megoldanám
kérdések:
- érdemes arra a háromezerre lecserélni, vagy annyit még kibír egészségesen?
- jelenleg Castrol Magnatec 15w40-es olaj van benne, gondoltam hogy arra a rövid idõre elég lenne valami 3-4 ezer forintos áruházas olaj a költségek minimalizálása érdekében. errõl vélemény?
köszönöm!
L
Posted 2009. September 01. - 22:34

Meglesve az újak tesztjét azok annyira bejövõsek ha lenne fölös pár millám új autóra rohadjak meg de ilyet vennék :lol1:
Szeméyeautós belsõ/mûszerek, hidró,2tolóajtóval, komfortos; alig eszik méretéhez képest, q jó

Posted 2009. September 01. - 22:02

scudo kombi volt a cégnél még az elözõ fajta azt szerettem. az új meg kifejzetten tetszik.Tigrincs, jól emléxem hogy jumperféleséget is emlegettél múltkor? Vagy Jumpyt? :chin:
Ma hasított belém a felkismerés egy Scudo Combinato formájában (na jó, udvarban ált) hogy 2 ismerõsöm is ilyet keres de õk sem tudnak hogy vannak ilyenek. Persze a trióból mindenkinek van és 1 milla alatt is, 5/6 személyesek hátul vakolva. Asztalosok álma. Bringás nagy autót szeretõ montis ismerõsöm nem mondom mit reagált rá
.
boxer/jumper combi meg gázos mert a 2,2-es motor az vmi ford származék és (népitelet meg kedvenc szerelõim szerint is ) konstrukciós hibás kb mind összefossa magát . a 3000 -es meg valahogy nem hiszem hogy elmegy 8 literrel. vicces de még mindig a ducato tûnik a legjobbnak.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. September 01. - 21:41

Ma hasított belém a felkismerés egy Scudo Combinato formájában (na jó, udvarban ált) hogy 2 ismerõsöm is ilyet keres de õk sem tudnak hogy vannak ilyenek. Persze a trióból mindenkinek van és 1 milla alatt is, 5/6 személyesek hátul vakolva. Asztalosok álma

Posted 2009. August 31. - 21:31

én is ezt kérdeztem furgonokra vonatkozoan másik topik (végülis pick upok tgk-k)ha jól értem akkor e szerint a pickup-okra is ugyanazok a sebességhatárok vonatkoznak mint minden személyautóra?
http://totalcar.hu/m...zasok_varhatok/
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. August 31. - 18:14

http://totalcar.hu/m...zasok_varhatok/
Posted 2009. August 30. - 09:23

Tam: az nem olyan biztos, a második etapban 2 másodperccel jobb idõt ment, így azért valamennyi nyál tuti van benne.
De azért ez így is nagyon komoly...
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
Posted 2009. August 29. - 18:16

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. August 29. - 14:12

900 ft-ért vettem magasszárú tornacipõt a kínaibanha nem lenne rajta a fiat meg jo is lenne
nemreg kerestem vekonyka cipot vezetni akkor nem lattam ilyesmit

ennek elég vékony a talpa, a sarkán 1,5 nap után konkrétan eltûnt

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. August 29. - 13:33

Posted 2009. August 29. - 09:15

nemreg kerestem vekonyka cipot vezetni akkor nem lattam ilyesmit
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2009. August 29. - 01:37

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. August 28. - 23:16