Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
ja, ígérik, de még sehol, pedig potenciális vevõ vagyok :) egyébként vw robust-nak fogják hívni. még azt sem tudják a kereskedésben,h milyen motorral és milyen hajtással lesz.

e héttõl egy 07es megane scenic-et is hajtok, és mostantól mindenki ellenségem, aki a francia autókat szidja :D basszus szeretem.

VW Amarok, Pick-up Golf alvázon 2010 töl:

Feltöltött kép

http://images.google...ved=0CBIQsAQwAA

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
Az zsír :D Még ilyen hírek jöhetnének, pl: "eltörölték a regisztrációs díjat... "

(Én azt hittem csak engem zavart. Nem is nagyon olvastam végig általában. )
"Minden hülyeség" by Tomidny

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
zsííír!
éjjenek a 20+ roncsoook!
:-)

azé' a dév gyerekrõ' nem kellett volna így lekapni a keresztvizet, tesók.
ha nem tetszik szûrõzzétek ki.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

más:
ha valaki nem olvasta volna a közlönyt,
marad a két évente vizsga, az idõsebb autóknál is.
csak egyben lesz zk is.
Semmi extra...

Na azé!:D
Ha van még jó híred akkor ne legyél irigy.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
más:
ha valaki nem olvasta volna a közlönyt,
marad a két évente vizsga, az idõsebb autóknál is.
csak egyben lesz zk is.
Semmi extra...

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

. vw pickup meg kb a legnormálisabban kinézõ pickup a piacon lévõk közül.

!

és ez egy abszolút elfogulatlan vélemény :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

nagyon nem olvasom itt az onjelolt biraskodok szovegeit, de toled dave elvennem a jogsit.
lehet nem is adtam volna.
mindezen kivul a faszasagaidat probalod megmagyarazni.

Ja, valahogy így. Tipikus folyamata az "én tök szabályosnak hiszem magam, de mindenki másnak kuss az úton, mert különben Apa kocsijával büntetek" tipusnak. Még nem lenne késõ észheztérni.

én meg friss jogsival simán csak nem keménykedek....

Hidd el, régivel sem érdemes.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
én meg friss jogsival simán csak nem keménykedek....

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nagyon nem olvasom itt az onjelolt biraskodok szovegeit, de toled dave elvennem a jogsit.
lehet nem is adtam volna.

vegig blogoltad a kibaszott jogsid megszerzeset, meg most minden napi autozasaidat.
mindezen kivul a faszasagaidat probalod megmagyarazni.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts

természetesen én is ezt teszem, de nagyon sok esetben van olyan akár pályán, akár városban, hogy nem tudok csak úgy hipphopp kimenni a külsõ sávba, hogy elengedjem (tele a sáv, nincs helyem; vagy éppen egy futár/bringás rakja neki a külsõ sávban városban, és bár tudom, hogy elférnénk egymás mellett, de nem akarom hirtelen ráhúzni az autót, nehogy megijedjen vagy éppen váratlan mozdulatot csináljon - nem tudhatom, mennyire figyel rám vagy éppen mikor kanyarodik balra)...szóval sok olyan eset van, amikor nem tudok úgy kimenni külsõ sávba, és elengedni, hogy amikor õ mögém ér, akkor már mehessen is tovább - és amint meg rámér, egybõl nekiáll villogni meg balra indexelni meg rám mászik, hogy engedjem el.

na, ez a bunkóság - én nem fogok egy olyan sávváltást csinálni, ami félrevezetheti/megijesztheti a többi közlekedõt, vagy akár nekem ne lenne elég követési távolság az elõzõtõl annak egy hirtelen fékezése esetén.

mondjuk minap volt olyan kedves egy köcsögarcú, hogy bár tele volt az Egér útnál az autópályafelhajtó, de õ a tök üres autópályán mégsem ment egy sávot beljebb, hogy kiengedjen minket, hanem direkt még lassított is, hogy nehogy ki tudjunk menni - pedig amúgy hosszú az a felhajtósáv...kicsit rámásztam utána, aztán elõzés közben meg beálltam mellé (nem, nem akadályoztam senkit, mint mondtam, alig volt forgalom abban a két sávban). kicsit meglepõdött, amikor õ utolért egy lassabb autóst, akart volna elõzni, de nem engedtem ki, csak amikor már kezdett ideges lenni. szerintem ahhoz csak minimális intelligencia kell, hogy ha az ember látja, hogy felhajtósáv lesz és jönnek rajta autók, akkor egy sávot beljebb menjen, ha lehetõsége van rá. segíti azt is, aki becsatlakozik, meg neki se kell lassítania...

Elolvastam másik felét is. Önbíráskodásnak hívják, amit a törvény büntet. Ellenben, ha nem enged be akkor csak pöcs.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
astra fasza, tegnap megnézegettem a mammut elõtt kirakottat, de majd elmegyek kipróbálni is valószínûleg. vw pickup meg kb a legnormálisabban kinézõ pickup a piacon lévõk közül.

akinek gps kell, szóljon!!! új, garis, bolti ár -20%!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
nem is várnám el egy opeltõl, h audi szintû belseje legyen. (mondjuk az audi belterei neke sose jöttek be igazán, akko már merci vagy bömbi).

a maga kategóriájában az új focust biztos veri. de vszínûleg a többit is.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
most olvastam tesztet egy 1.6 turbo-rol. hat ugy tunik nem lesz sz@r. az insigniaval mar nagyjabol eltalaltak a belteret, nem audi szinvonal, de kozelit.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
meg is néztem opelék honlapját és tényleg! de még 1.4 turbó is lesz 140 lóval. ez a beszéd!

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
Ha jól emlékszem a Totalcar-on írták, hogy az új Astra lesz 1.6 turbóbenzinessel:)

togo

togo

vendég

• fórumtag
  • 109 posts
Rallye kedvelõknek:
http://piacter.bikem...=269753&cat=all

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

ezt honnan tudod, h golf alvázon?
mert nekem elég meglepõ lenne, ha egy 5,2m hosszú pick up-ot egy 2,57m tengelytávú alsó-középkategóriás autó alvázára építenének. persze meglepetések mindig érhetnek, de nagyon furcsállom :)

tegnap voltam egy opel szalonban és megnéztem az új astrát. há nekem iszonyat bejött! végre a beltere is fasza, minõségi lett. akár 5 ajtósban is kéne, mert elég nagy a csomagtere. csak legyen normális benzin motorokkal.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts

természetesen én is ezt teszem, de nagyon sok esetben van olyan akár pályán, akár városban, hogy nem tudok csak úgy hipphopp kimenni a külsõ sávba, hogy elengedjem (tele a sáv, nincs helyem; vagy éppen egy futár/bringás rakja neki a külsõ sávban városban, és bár tudom, hogy elférnénk egymás mellett, de nem akarom hirtelen ráhúzni az autót, nehogy megijedjen vagy éppen váratlan mozdulatot csináljon - nem tudhatom, mennyire figyel rám vagy éppen mikor kanyarodik balra)...szóval sok olyan eset van, amikor nem tudok úgy kimenni külsõ sávba, és elengedni, hogy amikor õ mögém ér, akkor már mehessen is tovább - és amint meg rámér, egybõl nekiáll villogni meg balra indexelni meg rám mászik, hogy engedjem el.

na, ez a bunkóság - én nem fogok egy olyan sávváltást csinálni, ami félrevezetheti/megijesztheti a többi közlekedõt, vagy akár nekem ne lenne elég követési távolság az elõzõtõl annak egy hirtelen fékezése esetén.

Szerk:
Elolvastam. önbíráskodás amit csinálsz.

mondjuk minap volt olyan kedves egy köcsögarcú, hogy bár tele volt az Egér útnál az autópályafelhajtó, de õ a tök üres autópályán mégsem ment egy sávot beljebb, hogy kiengedjen minket, hanem direkt még lassított is, hogy nehogy ki tudjunk menni - pedig amúgy hosszú az a felhajtósáv...kicsit rámásztam utána, aztán elõzés közben meg beálltam mellé (nem, nem akadályoztam senkit, mint mondtam, alig volt forgalom abban a két sávban). kicsit meglepõdött, amikor õ utolért egy lassabb autóst, akart volna elõzni, de nem engedtem ki, csak amikor már kezdett ideges lenni. szerintem ahhoz csak minimális intelligencia kell, hogy ha az ember látja, hogy felhajtósáv lesz és jönnek rajta autók, akkor egy sávot beljebb menjen, ha lehetõsége van rá. segíti azt is, aki becsatlakozik, meg neki se kell lassítania...

Nem olvastam végig, de én kizárólag pályáról beszéltem. Városban még fékezek is ha valaki rám áll, meg elkezd villogni ilyenek,. elõzzön meg ahol akar.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts

Feltöltött kép

http://images.google...ved=0CBIQsAQwAA

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
ma meg olyat láttam, azt hittem sírok. bringás arc napszemüvegben (nem volt túl sok fény amúgy sem..), sapkában, sisak nélkül, fejhalgatóval rakta neki az M1M7 bevezetõ szakaszán elõbb a buszsávban, aztán amikor meg utolérte a busz, nekiállt befele sorolni, de mind aki -hogy Bálintot idézzem- "teljesen világtalan". mindezt ilyen kényelmes, 20-25ös tempóban...én tuti összefostam volna magam, azért nem volt veszélytelen, amikor a belsõbb sávokban minden kocsi 70-90rõl satufék dudálás, aki elé bevágott.