Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts

100e. környékén a turbó. Úgy random leállt, aztán szerviz, de újra jöttek a leállósdik. 1 vagyonért akarták megcsinálni a márkaszervizbe.

Aha, köszi!

Mondjuk egy haveromnak cégesként az 1.9-ben 2 (és fél) turbót cseréltek, plusz egy hengerfejet ~150.000 alatt (bõ egy év), de nyélen tolta állandóan...
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
tyú
http://totalcar.hu/m..._saab_autogyar/

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

Mi volt vele a gond, és hány km-nél jött elõ?

100e. környékén a turbó. Úgy random leállt, aztán szerviz, de újra jöttek a leállósdik. 1 vagyonért akarták megcsinálni a márkaszervizbe.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts

Meg ugye pdtdi, volt gond azzal is.

Mi volt vele a gond, és hány km-nél jött elõ?
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

nem csak ott nem veszik észre ha ez +nyugtat :)

van, ahol revízión nem cserélnek szûrõt, mert nincs raktáron.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
kicsit at kell alakitani a szelvedo rogzitest.
ugyis a jeep mindennek az alapja
felul kis csapokat oldod elore lokod szelvedo mutter meg kesobb be tud maszni.
igy megsporolod a kulso uveg feleulet jegmentesitest is

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
muttert ráülteted a motorháztetõre, olyan 30 kilométer/óráig, utána már nem fog kaparni, csak tudjon beszállni : )
"Minden hülyeség" by Tomidny

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
frocskoltesd csak a havat
ott szepe kijegesited es masnap mar semmit nem fogsz ott csinalni.

magasabb fokozatban mindenkepp, hogy ne legyen akkora nyomatek.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
én is itt pörögtem reggel kint a világ végén, amikor anyura vártam - egész jól megfordul kis gázzal, meg némi kézifékkel kb egy helyben a kocsi. mondjuk amikor kanyarban elkezdte kifele tolni az orrát a csatornaárok felé, na hát akkor bekapcsolt az anatómiai ülésfûtés, de valahogy összeszedtem...

amúgy azt mondjátok már el, hogy hogy a vérbe kell elindulni ilyen idõben? direkt próbálgattam reggel, de akármilyen finom kuplungkezeléssel is 1-2-ben elpörög a kerék (egy éves téli gumi, goodyear...mondjuk tök jó volt, hogy 5 percig álltam egy helyben egy kis emelkedõn 2esben és csak forgott a kerék és fröcskölte a havat, mint a rálliban:D), 3-ban simán elindulok.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Ez így van, ma én is úgy csúszkáltam mint az állat. Nagyon észnél kell lenni, a fékút drasztikusan megnõ ilyenkor és nem tudsz mit tenni, csak csúszol és fohászkodsz.
Viszont egy üres kamionos placcon olyat játszottam az üres IVECO-val, hogy majd' be rosáltam a gyönyörtõl.:D Félelmetes, hogy a legkisebb útegyenetlenségen vagy óvatlan gázadásra hogy kidobja a seggét.
Tök szabályos kört lehet vele driftelni.:P

ááájjjjééé :)
szívesen megpörgetnék én is egy ilyen nagy autót. kicsit hiányzik a fagyiskocsi :) /nyáron kavicson néha sikerült megindítani oldalra/

;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
amugy az A4 azert sem akkora [labter vagy csomagtarto meret] tekinteteben mint a Passat kombi, mert Audibol van nagyobb. VW-bol meg a passat a legnagyobb kombi.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

komolyan képes azt gondolni valaki, hogy szakadó hóban, csurom jeges úton, zéró látási viszonyok mellett észre fogja venni bárki -hát még egy jó kis nyári gumis busz- is idõben, hogy õ ott most átbandukol az úton?

Ez így van, ma én is úgy csúszkáltam mint az állat. Nagyon észnél kell lenni, a fékút drasztikusan megnõ ilyenkor és nem tudsz mit tenni, csak csúszol és fohászkodsz.
Viszont egy üres kamionos placcon olyat játszottam az üres IVECO-val, hogy majd' be rosáltam a gyönyörtõl.:D Félelmetes, hogy a legkisebb útegyenetlenségen vagy óvatlan gázadásra hogy kidobja a seggét.
Tök szabályos kört lehet vele driftelni.:P

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
Rave_Ace: tudom, de muszáj volt, el kellett vinnem az autószerelõbácsihoz, mára volt lejelentve mûszakira....mondjuk fura volt, ugye anyu is ott volt, kérdezi, mennyi? így ránk néz, aztán hasraütve azt mondja, 30-35ezer...tényleg ilyen drága egy mûszaki vizsga? nyilván kenõpénz meg spanolás benne van a dologban, hazafele jövet el is hozhattam (volna, ha nem iszom egy forralt bort...) a kocsit, minden rendben...

a reggeli dologgal kapcsolatban pedig pontosítok:

A BKV 240E autóbuszjáratán közlekedõ jármû Budaörsön elütött egy gyalogost. A helyszínen életét vesztett személy szabálytalanul akart átkelni a Szabadság utcán.

állítólag valami fiatal csaj volt...egészen pontosan 15 méterrel arrébb ott volt a gyalogátkelõ. sajnálatos dolog, de én nem értem, mi járhatott a gyerek fejében a két hannahmontana zeneszám között? (nem kell a poén, hogy a hût
õrács...:P)
komolyan képes azt gondolni valaki, hogy szakadó hóban, csurom jeges úton, zéró látási viszonyok mellett észre fogja venni bárki -hát még egy jó kis nyári gumis busz- is idõben, hogy õ ott most átbandukol az úton? sokan annyira felelõtlenek, hogy még a tompítottat se képesek felkapcsolni az ezüst/szürke autójukon ilyen idõben...

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
Szerintem a miénkben nincs felirat(Comfortline), vagy nem tûnt fel. Mondjuk még nem vezettem, de elég sokat ültem benne. Szóval ha van is, akkor is "csak" téged zavar, más nem látja. Amúgy a kézifék miénkbe is kuka... nem enged ki, ki kellett húzni a biztosítékát.
Meg ugye pdtdi, volt gond azzal is. De cserébe kényelmes, jól megy, keveset fogyaszt(6-7liter) és a gyári HiFi is elég jó és hátul is jól elférni

itt van összkerekesbe: http://www.hasznalta..._motion-3488198

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

És név nélkül, de Volvo márkaszervizben nem vesznek észre egy kiégett fényszóróizzót, ez elég gyász.

nem csak ott nem veszik észre ha ez +nyugtat :)

én amíg márkaszervizekbe jártam örültem ha 5 db a munkafelvevõ által FELÍRT hibából 3-at megcsináltak.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
há jó, hibákat bármilyen kocsiról tudnánk mondani.
egyébként totalcarba azt is írták, h a wv a megbízhatósági problémák miatt (is) szünteti meg a pdtdi-t. ki tudja. ennek ellenére én nem igen hallottam róla rosszat. a hangja tényleg borzasztó.
kéne a passat, de 1.8T-vel.

A kis, nyitott ajtós piros autóka felett van ezüsttel.

jah, látom e!

tényleg gáz. bár ez nálam nem lenne kizáró ok.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
Lehet de tolja az arcomba h passat...vagy legalabb lehessen kerni h legyen v ne legyen ahohy a 3nemet is csinalja h akarod ott h s600l ha akarod nincs
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

szerintem válaszd a passatot, mert:

megbízható

Ja, biztos megbízható... Pl. vicces, mikor elromlik az elektromos kézifék, és menetközben sípol.

És név nélkül, de Volvo márkaszervizben nem vesznek észre egy kiégett fényszóróizzót, ez elég gyász.

Ma vontattunk egy Puntot, amiben nem volt akku, de elektromos az ablakemelõ. :D

Elmagyarázzátok nekem, miért pont a Polo a 2010-es Év autója?
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
tényleg....sztem jol mutat ott...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
A kis, nyitott ajtós piros autóka felett van ezüsttel.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"