Jelentkezz be Regisztrálj

Autók - hírek, vágyak és a többi
Írta 2009. december 20. - 00:19

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. december 19. - 22:54

azt ugye ismered, hogy jobb félni...?
A sok versenyzõt, meg látjuk az árok partján...
Azért sok idióta túlzásba viszi a parát. Aki ennyire nyomorult, akkor inkább ne is induljon el. Nem kell ahhoz versenyzõnek lenni, csak fel kéne tudni mérni a dolgokat. Elém is kanyarodott ma egy új pözsó és ment 15-20-al. Amikor a friss hó közel sem csúszik annyira, mint a letaposott, jeges. Egy nyáron záróvonalas, kanyarodósávos részen simán megelõztem egy milliméter csúszás nélkül és haladtam utána 50 körül. Csináltam párszor fékpróbát és remekül lassult a kocsi, az abs csak nagy féknyomásnál kapcsolt be. Nem, nem volt hóláncom és nincs extra téli gumim sem, egy középkatagóriás barum polaris 2 van fent.
A nyári gumisokat, az ablakot le nem takarító, lõrésen kinézõket és a kocsi tetején a 25 centi havat rajtahagyókat pedig büntetném kõkeményen a közlekedés veszélyeztetése miatt.
Kela, jól tetted. Meg kell állni, hogy ösztönösen rálépj a fékre. Elõször nem könnyû.
Írta 2009. december 19. - 22:46

Írta 2009. december 19. - 22:36

ismeremazt ugye ismered, hogy jobb félni...?
én is lassan, óvatosan jöttem végig. de ez már nem félés, hanem állva beszarás, amit csinálnak.
nem ráparázni és kapkodni kellene, hogy jaj most mi lesz úristen, hanem tudatosítani, hogy csúszik és figyelni. és a lehetõségekhez mérten haladni.
nyárigumis buszok amikor szitáltak szembejövet, élmény volt. meg amikor majdnem lekoccol kanyarban, mert a 2 sáv közepén jön. á, mindegy. úgyse lehet igazam. mer' én sztrítészer vagyok

Írta 2009. december 19. - 22:30

Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
Írta 2009. december 19. - 22:21

kezdhet felfele esni"Csak annyi essen ami még nem éri el a lökhárítót, de keresztbe már lehet menni rajta"
- carstyling

Írta 2009. december 19. - 13:31

- carstyling

az elsõ hó...
http://img.carstylin..._1260825363.jpg
...nem adta ki
http://img.carstylin..._1260824783.jpg

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. december 19. - 01:03

Az a fránya rossz ízlésedami nem francia

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2009. december 19. - 01:00

ja az még a pickuposra. hogy igen, tényleg elfogulatlan vélemény. csak közben azt elfelejtettemezt mér nekem ?
köztudottan én egyáltalán nem vennék passat,de én azt a megjegyzést nem is a passatokhoz(ról, rõl tól, tõl) írtam....

Írta 2009. december 19. - 00:44

Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:
Írta 2009. december 18. - 22:01

ezt mér nekem ?én nem vennék ilyen passat. inkább elõbbi végérõl egy szigorúan 1,9 pdtdi-t. ismerõsnek ilyen passatján kétszer kellett motort cserélni. egyszer kiszakadt a dugattyúból a csapszeg, szétverte a hengerfalat. másodszor eltörött a hajtókar és kinézett a blokkból. ezt leszámítva nincs baj
meg nekem régi jobban bejön. és sokkal több 4x4 van belõle az elvárt setuppal.
köztudottan én egyáltalán nem vennék passat,

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. december 18. - 21:41

én nem vennék ilyen passat. inkább elõbbi végérõl egy szigorúan 1,9 pdtdi-t. ismerõsnek ilyen passatján kétszer kellett motort cserélni. egyszer kiszakadt a dugattyúból a csapszeg, szétverte a hengerfalat. másodszor eltörött a hajtókar és kinézett a blokkból. ezt leszámítva nincs bajés ez egy abszolút elfogulatlan vélemény

Írta 2009. december 18. - 21:12

Amúgy meg kétszer linkelni is kevés lenne.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2009. december 18. - 21:03

(enté: pár hsz-szel lejjebb linkelte LCS

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. december 18. - 20:51

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2009. december 18. - 20:31

Rendbetettem a felhasználóneved (email címed elgépelted, érvénytelen cím miatt "várakozó" státuszúra állított vissza a fórum), ezt az újat pedig letiltottam - használd a "régit", az eddigit!
Ja: és kicsit türelmesebben ha kérhetem. Tegnap este fél tíz után írtál - nem minden nap jutok a felhasználói support mailek végére...
köszi
segitsetek!
következõ a szitu:
megyek most hazafelé,piros lámpánál áll elõttem egy mazda 323 f full körbe havasan.
gurul hátrafelé lassan,lehet hogy neki nem tünt fel,nekem igen...mondom ez csak nekem jön,dudálok,villogok,de már hallom is a reccsnõ mûanyagot /lökhárítóm/ megyek utána,dudálok,villogok semmi reakció.aztán egy építkezésre kanyatodott,be ott értem utól.
sofõr épp száll ki,mondom nem vetted észre hogy rám gurultál.õõ nem nem vette.
hát mondom én igen. eddigre már gyúlt oda az egész építkezés,meg az autóból is kiszállt a maradék 4 segédmunkás,így a vesztett pozicót feladva elmentnem.
kérdésem hogy ha a rendszámát tudom,tehetek feljelentést vagy valami szankciót hogy az õ biztosítója intézze a javítást és ne nekem kelljen?!
Írta 2009. december 18. - 20:31

33. § (1)
Jármûvel megfordulni, illetõleg hátramenetet végezni csak úgy szabad, hogy az a többi jármû és az úttesten haladó gyalogosok közlekedését ne akadályozza. Az úttest széléhez, illetõleg a várakozóhelyre történõ beálláshoz szükséges hátramenet azonban elvégezhetõ abban az esetben is, ha az a jármûforgalmat - anélkül, hogy a jármûveket veszélyeztetné - rövid ideig akadályozza.
Mivel a követési távolsággal nem volt baj, mert ugye álltak egymás mögött, ezért a tolatást baszták el egyértelmûen. De ezt kurvanehéz bizonyítani. Térfigyelõ kamera, több szemtanú esetleg segíthet. Kicsinyes bosszú nem, mert azt még jobban meg lehet szívni.27. § (1)
Jármûvel másik jármûvet csak olyan távolságban szabad követni, amely elegendõ ahhoz, hogy az elöl haladó jármû mögött - ennek hirtelen fékezése esetében is - meg lehessen állni.
Írta 2009. december 18. - 20:11

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. december 18. - 19:54

Legkésõbb ott és akkor kellett volna rendõrt hívni. Most már nehezebb lesz a bizonyítás.seddigre már gyúlt oda az egész építkezés,meg az autóból is kiszállt a maradék 4 segédmunkás,így a vesztett pozicót feladva elmentnem.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
vendég_m3gatron_*
Írta 2009. december 18. - 19:44

következõ a szitu:
megyek most hazafelé,piros lámpánál áll elõttem egy mazda 323 f full körbe havasan.
gurul hátrafelé lassan,lehet hogy neki nem tünt fel,nekem igen...mondom ez csak nekem jön,dudálok,villogok,de már hallom is a reccsnõ mûanyagot /lökhárítóm/ megyek utána,dudálok,villogok semmi reakció.aztán egy építkezésre kanyatodott,be ott értem utól.
sofõr épp száll ki,mondom nem vetted észre hogy rám gurultál.õõ nem nem vette.
hát mondom én igen. eddigre már gyúlt oda az egész építkezés,meg az autóból is kiszállt a maradék 4 segédmunkás,így a vesztett pozicót feladva elmentnem.
kérdésem hogy ha a rendszámát tudom,tehetek feljelentést vagy valami szankciót hogy az õ biztosítója intézze a javítást és ne nekem kelljen?!