Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Ja, Tam nagyon vágja. :)

nem ez az, amibe a sikondai bmft-n bezártad a kulcsot és vki egy tolvajtechnikával nyitotta ki? :D

bazz, vectra nyikorgott meg néha kerregett, gondoltuk, h az ékszíj egyik görgõje csapágyas, és azon csúszik. erre kiderült, h a vezérmûszíj csúszott :scared:

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
De annyi baromságot is írnak mindenhol, hogy már fáj. Ma kerek 1 Euróért tankoltam szlovákoknál gázolajat. Ami ugye 270 Ft.

Bár kiszámolva a 20-25 Ft diferenciát nehogymá megérezzen egy átlag család. Tankol kb havi 50 litert, ami 1250 Ft-al lesz most több. Havonta. De még ugye 100 literrel és 40 Ft drágulással számolva is 4000 Ft jön ki havonta.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
nana andris te vmit összekeversz.
az ablakmosó folyadékot (most értsd vizet) a "redná" ladákon a hátsó kerékre vezetik ki, hogy a körforgóba jobban körzõzzön :D
haverom állítja hogy saját szemével látott egy ilyet a körforgóba veretni :D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
úgy szokták még áthordani, hogy az ablakmosó tartályból ment a motorba az üzemanyag, a gyári tankba meg ment a nafta :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Ebbe fér nafta. Az oroszok is ezzel hordták, 24 Ft volt literje.
http://upload.wikime...Togliatti-4.JPG

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Hülyeség amit írtam, fatter megmondta. Átnéznek ma már mindent, kannával meg nem lehet átmenni. Régen ismerõs úgy csinálta Doboz mercibe kerékjárati ívet meg mindent amit lehetett kibélelték és feltöltették. volt olyan 240 liter gázolja fért bele. (4 ilyen autója volt és azzal hordta át cuccot ) de egyszer kell lebukni aztán viszik a kocsit is.
"Minden hülyeség" by Tomidny

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat amikor mi mentunk akkor meg raadasul nem is csak ugy volt hogy helo ukrajna jottunk. Meghivo level kellett, de meg azzal is szaroztak a hatarorok.

az atlag auto nyilvan a 1200es zsiga, ezzel szemben volt egy csomo W123as merci meg kocka 80as audi. mert ezekbe lehetett valahogy 120literes tankot tenni vagy nemtom. es akkor emberunk atment a hataron telivel, Tiszabecsen meg volt ismeros aki leengedte a kerti 5000literes benzintartalyba. [minden haztartasban akad, Oveges prof ota tudjuk]

aztan vissza, es ezt tetszoleges szamban ismetelte. a hataror nyilvan meg volt kenve, szal az arrafele a legjobb melo amit talalni tudsz, a benzines meg epp annyit keres hogy ne kelljen a piacon a tojast csereberelni a zoldsegekre. igy ment ez 2000 kornyeken
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Viszont határon hogy hozod át a benzint ? kimész teletankolsz meg be lehet hozni még valami 20 litert kannába. Aztán ennyi.

Vagy elmész határig utánfutóval, viszel 7db 20 literes kannát meg 7 embert. Utánfutót magyarországon hagyod határnál valahol. Emberek határ elõtt kiszállnak, kannát kézbe veszik 6 ember 6kanna. egy ember egy kanna kocsival átmegy teli tankol, plusz kannába is tol benzint, más hat ember meg átmegy lábbal határon. tele tankolja és visszacammognak egyesével vele : ) utánfutóra fel, és akkor egy embernek van 7*20 liter plusz egy teli tank benzinje. ( kellenek hozzá spanok útlevéllel)

Hiba: (?) határon nem lehet átmenni kannával a a kézbe? :D vagy megszívatnak határõrök? vagy ?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nyáron mi is mentünk arra.
És nem vagyok benne biztos, hogy az sokkal rosszabb lenne, mint nálunk...
(Dízelt nem vágom, de a benzin tuti.)

Épp megelõz minket a Balkán. ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

bzmegmáár. Ukrajnába 174 forint a benzin : ) http://www.nagyutaza...id=holtankoljak

na jo de milyen benzin? olyan mocsok hulladek valamit en bele nem tennek az automba az hotziher. voltam odakint, hat elmegy elotted egy lada azt osszehanyod magad a szagtol.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
e85-t probalta mar vki?

itt mik a tapasztalatok?
ha igen hogy keverte?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
http://www.boon.hu/h...100104-12441946

bzmegmáár. Ukrajnába 174 forint a benzin : ) http://www.nagyutaza...id=holtankoljak

Amúgy meg lehet venni kellesz lassan valami szart, amit át lehet alakítani gázossá. : )

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
http://www.biluxiskola.hu/

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nem, rendes "könnyûfémfelnik" vannak fent, de nem azok, amik a képen vannak, mert azok egyrészt 13-asok, másrészt Thez vette meg õket pár éve. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
tanult kollegam irta fentebb hogy liftoff oversteer. ez pont a elsokerekeseknel van. lattam en mar fiat 500 abarth-ot keringozni ugyanigy. sokvolt a szpíd a kanyarban, upsz gaz elvesz, a segg meg elindult kifele.

J: azt hittem a 14eseid amik vannak azok is acelosak azert mondtam hogy csereld 15 acelra.

RAUH-Welt
B E G R I F F

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
: )

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Amikor leesett a nagy hó, Kela írta ezt:

a C3-mal elég érdekesen közlekedtem ma egy körforgalomban,, kezdett kifelé megúszni a hátulja, ugye, jól tettem, hogy csak ellenkormányoztam fék nélkül? Elég fura érzés volt..

Amire ezt válaszoltad:

Érdekes, nem tudom mit érezhettél, de egy elsõkerekes autónak nem nagyon szokott megúszni a hátulja. Inkább az eleje ment ki a kanyarból, nem ?

Ne szépítsd.:D

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás

Baszki! Nagy mázlija volt, hogy megúszta. Volt az új autóra casco?
Pár oldallal ezelõtt valaki magyarázta, hogy elsõkerekes autó nem dobja a seggét. Még mindig úgy gondolja?

Normális, száraz körülmények között. Esõben, porban, hóban, jégen bármi lehet. de azokban meg tökmind1 hol hajtod a kerekeket, ha meg akar csúszni, úgy is megfog.: ) Csak az nem mind1, hogy megtudod e fogni vagy sem. :)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ja, Tam nagyon vágja. :)

Feltöltött kép

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
elso szerias meg a hosszanti kromozott hutoracs elotti ha jol tevedek.

ezafajta

Feltöltött kép

felicia nem fabia. csak patkanyezust szinben. de jol all neki :)

RAUH-Welt
B E G R I F F