Jelentkezz be Regisztrálj
Autók - hírek, vágyak és a többi
Írta 2010. február 23. - 20:15
én blogolok egy kicsit, megvolt az elsõ teletank kiüritése, 7,3 vegyesen (reméltem, hogy ennyi lesz, de hogy ehhez ilyen óvatosan kelljen járni, az fura)
azt hittem nem kell majd költeni rá
aztán kiderült, hogy mégiscsak kell azért. persze nyilván az én mániám, hogy tökéletes legyen, és ha kicsit kopog a lengõkar/stabilizátor szilent akkor cserélem (8k + munka). kicsit csikoz az ablaktörlõ, nyilván sz*rt nem veszünk, de a bosch baráti áron is 5,5k. váltózár is kell bele, mert éjszaka a csillagok alatt alszik. (38k munkával) riszató is jó lenne, meg kutyafüle, ki is néztem egyet ami 13500 és ablakemelõ modul is van, bicskakulcs is van, inditásgátló is van, de beszereléssel 30k... aztán kiderült a hátsó tárcsa nem tökéletes, a betét meg nullára van kopva, és hiába igért az eladó két pár betétet, azt már nem kapom meg (16k + munka) ez jobban viszi a lóvét mint egy nõ
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2010. február 23. - 19:31
Véleményeket kérnék ki mire szavaz...
Lassan aktuálissá válik egy ótóvásárlás...részemrõl az elsõ.
Amik fontos szempontok:
- Olcsó vasat keresek, mert munkám miatt van, hogy Pesten a leggázosabb környékeken kell majd kinn hagynom...meg ez az elsõ saját autó lesz, nem akarom elvinni magam nagyon pénzügyileg...
- Fontos a megbízhatóság és az olcsó fenntarthatóság (lehetõleg egyen már azért 10 alatt és ne legyenek horrorárban az alkatrészek sem...és 10-bõl 9-szer nem árt ha elindul )
- Alulról súrolom a 2m-t, tehát ne Panda-Tico kategóriában keresgéljünk, ha kérhetem.
- Kombi-szerû kivitel elõny, de nem muszáj, hogy olyan legyen...
Presztízs értékét leszarom, viszont legyen lelke! Nekem fontos, hogy szerethetõ autó legyen...
Néztem én régebbi zsigulikat, BMW kis cápákat, Audi 100-as szivarokat, Daewoo Nexia-t, bármi szóbajöhet...
Egyelõre csak "brainstorming" jelleggel gyûjtöm ki mire esküszik és miért pont arra.
Elõre is köszönöm!
Írta 2010. február 23. - 18:28
Írta 2010. február 22. - 18:24
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2010. február 22. - 15:35
kb, annyi értelme van, mint egy mónikasónak...
Írta 2010. február 22. - 15:20
Írta 2010. február 22. - 14:47
Írta 2010. február 21. - 15:22
"Üdv!
Ha éjszaka vezetsz, és azt tapasztalod, hogy tojásokat dobnak a szélvédõdre NE!!! indítsd el az ablaktörlõ-lapátokat és ne is spriccelj vizet a szélvédõre.
A tojás vízzel összekeveredve tejes állagúvá válik és abszolút semmit nem fogsz látni, így kényszerítve leszel az út széli megállásra, ezzel áldozatává válhatsz egy kvalifikált lopásnak!
Ez a trükkös-lopástechnika legújabb változata. Terjeszd a lehetõ legszélesebb körben!"
mondjuk az ablakmosóban nem víz van, de feltételezem azzal is hasonló a helyzet. igaz vagy sem nem tudom, de gondoltam megosztom veletek.
http://auto.indavide...agy_idiota_hoax
Írta 2010. február 21. - 11:36
vagy egy ilyet:
http://www.fourtitud...Quattro/002.jpg
Az egyik ismerõsömnek van egy ilyene, az országban asszem 2-3 darab van belõle. Tavaly volt szerencsém ülni benne. Azt mondja ismi, most le van butítva csak 350 lovas, de amúgy 420. : ) Balatonfüreden az emelkedõn (ahol van az 5 v 6 lépcsõs kocsma) felfelé úgy elõztünk meg 3 autót, mintha álltak volna. : )
Írta 2010. február 21. - 09:33
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2010. február 21. - 01:49
Írta 2010. február 20. - 23:01
-off- mostanában amit szeretnél elérni nagyon nehéz és van sok dolog ami sokkal fontosabb egy ilyen kocsinál -on-annak a gt-r-nek furan laposnak tunik a gumija.
csak akarni kell mindet.
najo a quattrot inkabb ne akard mert csak fajni fog, hogy nincs annyi penz.
de mast barmikor.
Írta 2010. február 20. - 21:58
-3 kerékkel kersztûl az államokon
-meg a Walter Röhrl film
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. február 20. - 21:52
csak akarni kell mindet.
najo a quattrot inkabb ne akard mert csak fajni fog, hogy nincs annyi penz.
de mast barmikor.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2010. február 20. - 21:28
vagy egy ilyet:
Egy ilyen õs Quattro-t még mindig nagyon sokan szeretnének!
Sajnos a ritkaságával arányban áll az ára is.
Írta 2010. február 20. - 21:10
http://familiagtr.co.../GTRwhite_0.JPG
vagy egy ilyet:
Írta 2010. február 20. - 19:41
Kontra:
ithon csak hullára hajtott van...
kontra:
hülyeség.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2010. február 20. - 15:58
Ja, az az, 1.6 vts. Csak akarnak adni egyet nekem, de mit kezdjek vele?
A golf egyszer majd elkészül, az messze veri a kis vts-t, ami meg még egy autó fenntartását jelenti. Ajjaj, pedig megtetszett a kis vacak
Cser Máténak volt egy évig mielõtt eléugrott egy kamion.
vitt benne, az az igazi wáwáwáwáwáwáwwáwáwáwáwáwáwáwwá érzés
Pro:
erõs pörgös motor
jó sportos futómû
durva fék
sportos ülések
Kontra:
ithon csak hullára hajtott van...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2010. február 20. - 15:48
Írta 2010. február 20. - 15:45
valaki végigkarcolta az autót lámpától lámpáig..
kulcsnak tûnik,kérdés hogy lehet ezt javítani vagy újrafényezés mind a 4elemet..?!
"A legenyhébb: az autón idegen festék, vagy mûanyag maradvány van (sokan ezt is karcnak gondolják).
Enyhe kézi polírozással eltüntethetõ.
Sekély karc a fedõlakkban: A merõlegesen végighúzott köröm nem akad meg benne.
Erõteljes kézi polírozással majdnem eltüntethetõ. Csak a hibás helyet kell polírozni, nem az egész elemet.
Mély karc a fedõlakkban és esetleg a szines lakkban: A merõlegesen végighúzott köröm megakad, de az alapozó szine nem látszik.
Nem szabad teljesen kipolírozni, mert elfogy a fedõlakk.
Karc az alapozóig.
Újrafényezésés, vagy javítófestékes korrekció (Ez sokat javíthat a kinézeten, de nem lesz láthatatlan.)
Léteznek szinezett polírok illetve kréta szerû anyagok is, amik beleülnek a karcba. Ezeket rendszeresen pótolni kell, de még mindíg jobb, mint tönkretenni a fényezést."
[highlight] The bike way of life [/highlight]