Jelentkezz be Regisztrálj
Autók - hírek, vágyak és a többi
Posted 2010. February 24. - 16:19
Bár nem vagyok mérvadó, mert fél milláért egyértelmûen valami 20-25 éves terepjárót vennék.
Posted 2010. February 24. - 16:12
Jogos-jogos...a lényeg maradt csak le.
Mondjuk 500 rugó körül, de inkább alatt...
régi swift. kérdés, h rátudod-e venni magad.
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Posted 2010. February 24. - 09:48
2-3 hónap és lehiggadsz - más kérdés, hogy addigra kicseréltettél mindent...én blogolok egy kicsit, megvolt az elsõ teletank kiüritése, 7,3 vegyesen (reméltem, hogy ennyi lesz, de hogy ehhez ilyen óvatosan kelljen járni, az fura)
azt hittem nem kell majd költeni rá
aztán kiderült, hogy mégiscsak kell azért. persze nyilván az én mániám, hogy tökéletes legyen, és ha kicsit kopog a lengõkar/stabilizátor szilent akkor cserélem (8k + munka). kicsit csikoz az ablaktörlõ, nyilván sz*rt nem veszünk, de a bosch baráti áron is 5,5k. váltózár is kell bele, mert éjszaka a csillagok alatt alszik. (38k munkával) riszató is jó lenne, meg kutyafüle, ki is néztem egyet ami 13500 és ablakemelõ modul is van, bicskakulcs is van, inditásgátló is van, de beszereléssel 30k... aztán kiderült a hátsó tárcsa nem tökéletes, a betét meg nullára van kopva, és hiába igért az eladó két pár betétet, azt már nem kapom meg (16k + munka) ez jobban viszi a lóvét mint egy nõ
Apropó: vezérmûszíjat nem cseréltetted? Hiszel az eladónak?
Posted 2010. February 24. - 09:41
amit szinten kapni darabra
en a 2m-t ertettem ugy, hogy annyi loved van ra.
aztan eszembe jutottal amikor a varosban lattalak es bejott, hogy melynovesu vagy.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2010. February 23. - 23:24
gyááá de magamra ismertem.. elég lesz akkor éjjeli felkelõs hugyozáskor a redõnyt rángatni, megvan-e még...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2010. February 23. - 23:18
Jogos-jogos...a lényeg maradt csak le.
húúú, félmillió az nagyon nagy píz
azé' bringát is adnak, nemhogy roncsautót.
astrák tényleg jó tippek lehetnek, az se baj, ha cseppet rohad, de nem statikailag fontos helyeken /torony, lengõkar környéke, nyúlványok, társai/, occsó hozzá minden. akármit is veszel, motorikusan legyen korrekt, arra a 2-3 évre, amit még nálad tölt,azé mennyen', ha az átlag kiviteltõl cseppet erõsebb motorral van, még jobb.
Mindenképpen népautót vennék,amibõl készült 1000000 db, egyszerû, mint a faék, értenek hozzá sok helyen..szvift, korza, társai. Ha lehet, full fapad, semmi klima, ablakemelõ, ilyen tömegnövelõ marhaságok, amik még le is rohadhatnak. sõt, ha max a nõmmel járnék, s olyan a melóm, hogy nem kell "megjelenni" akkor, hátsó kárpitok, ülés is menne a vaterára 1000Ft/db. Helyette faszányos gumik, gyári alufelnin /eddigre már ugyis acélfelni árra süllyedtek, s szintén téli faszányos gumik, gyári lemezfelnin, hogy a gumisnál se kelljen egy tizest hagyni minden tetves évszakváltáskor, s még a gumid is nyírja/ ha fontos a butapestre bejárás, akkor télleg zõdflepniset, de ezek azért már nagyjából tudják, nem?
Lényeg, nem belebuzulni, ez egy TÁRGY, a-b-be, de azért szórakoztasson.
Aztán, ha megdöglött az "elsõ" veszel "rendes" autót, elég lesz akkor éjjeli felkelõs hugyozáskor a redõnyt rángatni, megvan-e még...
Posted 2010. February 23. - 23:10
bár ezek a régi japó verdák elég rövid ülõlappal jöttek
magas embernek lehet kényelmetlen
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Posted 2010. February 23. - 23:03
Posted 2010. February 23. - 23:01
ablaktörlõs:
nekem több kollégám ajánlotta, azt ami a metroban volt akciós múlt csütörtökig. a start autó forgalmazza, nem egy nagy márka, de annyian dicsérték, h vettem én is. és ez volt egyesével is, mert hogy a 2 oldalra nem egyforma méret kell.
na mindegy, tényleg fasza. még a jobb oldali lapát széle is rendesen odatapad és ott sem maszatol. meglátjuk meddig. mivel a 2db volt 2ezer vmennyi, az se gáz, ha csak fél évet bír, de megkockáztatom, h bírni fogja, mert jó minõségnek tûnik. majd elválik.
Posted 2010. February 23. - 22:38
http://www.hasznalta...6_fresh-3625500
A pug egy hónapja áll egy helyben. Még ma kellett volna vennem benzint felgyújtani, holnap már drágább lesz az üzemanyag.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2010. February 23. - 22:06
ja azHa a Championra gondolsz akkor egyetértek! Magasan az vált be nekem a legjobban.
A mostani 3 éve rajta van és tökéletes töröl még mindig, de cserélni fogom most már, mert kezd a törlõél elválni a végein. De csak azért, nem mert illik.
anno nekem a pugon volt gyári, aztán bosch...aztán 4 éves korában vettem ilyen fekete pirosat és azzal adtam el 7 évésen....
a fusionra meg bosot raktkl a fordosok a szervizben, de csikoz is
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2010. February 23. - 22:03
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2010. February 23. - 21:49
nekem az a fekete piros dobozos (amit majd a többik megmondanak micsoda:) ) vált be (bár tartok tõle az sem olcsóbb de legalább jó is meg tartós is)
Ha a Championra gondolsz akkor egyetértek! Magasan az vált be nekem a legjobban.
A mostani 3 éve rajta van és tökéletes töröl még mindig, de cserélni fogom most már, mert kezd a törlõél elválni a végein. De csak azért, nem mert illik.Egy év után úgyis cserélni illik.
Posted 2010. February 23. - 21:47
Posted 2010. February 23. - 21:47
egyelõre tetszik (sima törlõt cseréli aero típusra)és annak mondjuk jó neve van de elég szar (több autón tapaszalat)
nekem az a fekete piros dobozos (amit majd a többik megmondanak micsoda:) ) vált be (bár tartok tõle az sem olcsóbb de legalább jó is meg tartós is)
amirõl te beszélsz az champion szerintem
Posted 2010. February 23. - 21:36
kicsit csikoz az ablaktörlõ, nyilván sz*rt nem veszünk, de a bosch baráti áron is 5,5k.
és annak mondjuk jó neve van de elég szar (több autón tapaszalat)
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2010. February 23. - 21:16
http://www.hasznaltauto.hu/auto/mazda/626/mazda_626_2.0-3034457Jogos-jogos...a lényeg maradt csak le.
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Posted 2010. February 23. - 21:00
Posted 2010. February 23. - 20:52
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2010. February 23. - 20:22
Nézz utána mindenképpen.