Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Hogy mondjak olyat, amit más nem fog :) : 145-ös boxermotoros Alfa.

Bár nem vagyok mérvadó, mert fél milláért egyértelmûen valami 20-25 éves terepjárót vennék. :)

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Jogos-jogos...a lényeg maradt csak le. :D
Mondjuk 500 rugó körül, de inkább alatt... :D

régi swift. kérdés, h rátudod-e venni magad.
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

én blogolok egy kicsit, megvolt az elsõ teletank kiüritése, 7,3 vegyesen (reméltem, hogy ennyi lesz, de hogy ehhez ilyen óvatosan kelljen járni, az fura)
azt hittem nem kell majd költeni rá
aztán kiderült, hogy mégiscsak kell azért. persze nyilván az én mániám, hogy tökéletes legyen, és ha kicsit kopog a lengõkar/stabilizátor szilent akkor cserélem (8k + munka). kicsit csikoz az ablaktörlõ, nyilván sz*rt nem veszünk, de a bosch baráti áron is 5,5k. váltózár is kell bele, mert éjszaka a csillagok alatt alszik. (38k munkával) riszató is jó lenne, meg kutyafüle, ki is néztem egyet ami 13500 és ablakemelõ modul is van, bicskakulcs is van, inditásgátló is van, de beszereléssel 30k... aztán kiderült a hátsó tárcsa nem tökéletes, a betét meg nullára van kopva, és hiába igért az eladó két pár betétet, azt már nem kapom meg (16k + munka) ez jobban viszi a lóvét mint egy nõ :D

2-3 hónap és lehiggadsz - más kérdés, hogy addigra kicseréltettél mindent... :D
Apropó: vezérmûszíjat nem cseréltetted? Hiszel az eladónak?
"In idem flumen bis non descendimus"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
haver vett 800ft-ert vmi barmi ablaktorlot uj koraban torol olyan jol, mint a majd 3 eves championom.
amit szinten kapni darabra

en a 2m-t ertettem ugy, hogy annyi loved van ra.
aztan eszembe jutottal amikor a varosban lattalak es bejott, hogy melynovesu vagy.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

.. elég lesz akkor éjjeli felkelõs hugyozáskor a redõnyt rángatni, megvan-e még...

gyááá de magamra ismertem :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

húúú, félmillió az nagyon nagy píz
azé' bringát is adnak, nemhogy roncsautót.
astrák tényleg jó tippek lehetnek, az se baj, ha cseppet rohad, de nem statikailag fontos helyeken /torony, lengõkar környéke, nyúlványok, társai/, occsó hozzá minden. akármit is veszel, motorikusan legyen korrekt, arra a 2-3 évre, amit még nálad tölt,azé mennyen', ha az átlag kiviteltõl cseppet erõsebb motorral van, még jobb.
Mindenképpen népautót vennék,amibõl készült 1000000 db, egyszerû, mint a faék, értenek hozzá sok helyen..szvift, korza, társai. Ha lehet, full fapad, semmi klima, ablakemelõ, ilyen tömegnövelõ marhaságok, amik még le is rohadhatnak. sõt, ha max a nõmmel járnék, s olyan a melóm, hogy nem kell "megjelenni" akkor, hátsó kárpitok, ülés is menne a vaterára 1000Ft/db. Helyette faszányos gumik, gyári alufelnin /eddigre már ugyis acélfelni árra süllyedtek, s szintén téli faszányos gumik, gyári lemezfelnin, hogy a gumisnál se kelljen egy tizest hagyni minden tetves évszakváltáskor, s még a gumid is nyírja/ ha fontos a butapestre bejárás, akkor télleg zõdflepniset, de ezek azért már nagyjából tudják, nem?
Lényeg, nem belebuzulni, ez egy TÁRGY, a-b-be, de azért szórakoztasson.
Aztán, ha megdöglött az "elsõ" veszel "rendes" autót, elég lesz akkor éjjeli felkelõs hugyozáskor a redõnyt rángatni, megvan-e még...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
van egy toyota carina e is az autocity-ben csepelen
bár ezek a régi japó verdák elég rövid ülõlappal jöttek
magas embernek lehet kényelmetlen

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
Szimpatikus az F-es astra is meg az õshatosmazda is...felveszem õket a listára.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
hú bazz ne is mondd a benzint! kb havi 10 rugóval többe kerül az autózásom, mint júniusban

ablaktörlõs:

nekem több kollégám ajánlotta, azt ami a metroban volt akciós múlt csütörtökig. a start autó forgalmazza, nem egy nagy márka, de annyian dicsérték, h vettem én is. és ez volt egyesével is, mert hogy a 2 oldalra nem egyforma méret kell.
na mindegy, tényleg fasza. még a jobb oldali lapát széle is rendesen odatapad és ott sem maszatol. meglátjuk meddig. mivel a 2db volt 2ezer vmennyi, az se gáz, ha csak fél évet bír, de megkockáztatom, h bírni fogja, mert jó minõségnek tûnik. majd elválik.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Jól sikerült reklámfotók...
http://www.hasznalta...6_fresh-3625500

A pug egy hónapja áll egy helyben. Még ma kellett volna vennem benzint felgyújtani, holnap már drágább lesz az üzemanyag.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Ha a Championra gondolsz akkor egyetértek! Magasan az vált be nekem a legjobban.

A mostani 3 éve rajta van és tökéletes töröl még mindig, de cserélni fogom most már, mert kezd a törlõél elválni a végein. De csak azért, nem mert illik.

ja az

anno nekem a pugon volt gyári, aztán bosch...aztán 4 éves korában vettem ilyen fekete pirosat :) és azzal adtam el 7 évésen....

a fusionra meg bosot raktkl a fordosok a szervizben, de csikoz is
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
ablaktörlõben nekem a Valeo vált be
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

nekem az a fekete piros dobozos (amit majd a többik megmondanak micsoda:) ) vált be (bár tartok tõle az sem olcsóbb de legalább jó is meg tartós is)

Ha a Championra gondolsz akkor egyetértek! Magasan az vált be nekem a legjobban.

Egy év után úgyis cserélni illik.

A mostani 3 éve rajta van és tökéletes töröl még mindig, de cserélni fogom most már, mert kezd a törlõél elválni a végein. De csak azért, nem mert illik.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Champion :-)
Nekem meg az 1800 ft-os Unix-os. Egy év után úgyis cserélni illik.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

és annak mondjuk jó neve van de elég szar (több autón tapaszalat)

nekem az a fekete piros dobozos (amit majd a többik megmondanak micsoda:) ) vált be (bár tartok tõle az sem olcsóbb de legalább jó is meg tartós is)

egyelõre tetszik (sima törlõt cseréli aero típusra)
amirõl te beszélsz az champion szerintem

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

kicsit csikoz az ablaktörlõ, nyilván sz*rt nem veszünk, de a bosch baráti áron is 5,5k.

és annak mondjuk jó neve van de elég szar (több autón tapaszalat)

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

http://www.hasznaltauto.hu/auto/mazda/626/mazda_626_2.0-3034457

• vendég

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
Oposszum, Opel Astra F újabb kiadás, olcsó hozzá az alkatrész. Bár nem írtad kb. mennyit szánsz rá, ill. dízel vagy benzin
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Az jó, hogy ilyeneket nézel, mert már a szabály bevezetése, kihirdetése után vagyunk, így ha tényleg bevezetik a behajtásos kérdést, akkor most elköltesz sok sok pénzt, amivel utána parkolhatsz bp szélén, és közlekedhetsz vidéken.

Nézz utána mindenképpen.