Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
az utolsó 16 éves és 175000 van benne
naná, persze....

megfigyeltem, az elsõ pár évben az autók átlagos futásteljesitménye 30000/év
aztán az évek növekedésével ez fokozatosan csökken úgy, hogy a végösszeg soha ne érje el a valami miatt lélektaninak tartott 200000-es határt.
igy lehet, hogy 15 éves korára már csak 12 évente...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts

Jogos-jogos...a lényeg maradt csak le. :D
Mondjuk 500 rugó körül, de inkább alatt... :D

És átírással együtt, vagy csak maga a kocsi legyen annyi?
Nem tudom mennyire értesz hozzá, de ha annyira, mint én akkor majd vigyél magaddal valakit, aki ért hozzá.:)
Nekem egy ilyen nagyon tetszene:
http://www.hasznalta...a_323_f-3381583
Egyik csoporttársamnak van egy ilyen (de lehet, hogy kisebb motorral, nem tudom), már majdnem rohad, de egyben van, és a motor csendesnek mondható.

Ilyeneket érdemes lehet venni?
http://www.hasznalta..._szervo-3633166
http://www.hasznalta...ier_clx-3642167
http://www.hasznalta...16v_clx-3579814
http://www.hasznalta...smentes-3622341
Bár ezeknek nem hiszem, hogy túl kedvezõ lenne a fogyasztása...De tetszenek.:)
Meg a régebbi Passatok, és a Mitsubishi Galant is eléggé bejönnek.

Izomtéridõninja-geológus!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Köszi, rajta leszek. Forgalmiban az szerepel már, eddig tévesen más volt. Majd mûszakikor intézés. Remélem addigra már gurulni is fog... :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Köszönöm.

Bár érdekes kérdéseket vet fel. Ugye eddig a 4 kategóriából kettõt megszüntettek, így maradt a sárga, és a zöld. Elején sárga voltam, de most megkapta az EURO2 kategóriát. Mégis zöld lett, pedig ugye '98 elõtti nem lehet, ahogy olvasom.
Most is EURO2, de még mindig kavarnak a gyártási dátummal... Tehát nem tudom mit fogok kapni jövõ áprilisban - bár úgyis bízom benne, hogy úgyis megkapom a kéket :chin:
Maximum megkapom az 5ik forgalmit 2008 óta :rofl:
Jövõ héten meg kis kockarendszám, ha minden összejön :love:

figy, ha a gyártó szerint euro II akkor kérelmezd (tied '96 elõtti) hogy megkaphasd a 4-es kategóriát, és akkor kék cimkés lesz

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Szereted a hazárdjátékot ;)

ugyan :o
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

thez: http://totalcar.hu/t...gy_kek_matrica/

Köszönöm.

Bár érdekes kérdéseket vet fel. Ugye eddig a 4 kategóriából kettõt megszüntettek, így maradt a sárga, és a zöld. Elején sárga voltam, de most megkapta az EURO2 kategóriát. Mégis zöld lett, pedig ugye '98 elõtti nem lehet, ahogy olvasom.
Most is EURO2, de még mindig kavarnak a gyártási dátummal... Tehát nem tudom mit fogok kapni jövõ áprilisban - bár úgyis bízom benne, hogy úgyis megkapom a kéket :chin:
Maximum megkapom az 5ik forgalmit 2008 óta :rofl:
Jövõ héten meg kis kockarendszám, ha minden összejön :love:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
benzines rob leonja
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
fóka kék plakettet kapott. de sok autó van ami gõzöm nincs hogy megy át ezen az új rendszeren...

nekem vezérmûszíj készlet 30 rongy körül van. úgyhogy nem érdemes rajta spórolni. most 223ezernél tartok, és ahogy írtam 150vmennyinél lett cserélve, úgyhogy 250nél mindenképp megnézetem, de max 270-nél cseréltetem.

nemsokára jön a 4 tárcsa + betétek cseréje, és a kuplung is eléggé kint fog már, meglássuk mennyit bír.

ja, és múlt héten elkezdett vmi kopogni. egyre rosszab lett, bementem a szervizbe, kiderült, h lelazult a bal elsõ kerék. necces e?

rob, 8 év alatt 122 az tényleg nudli. ezért kár volt dízelt vennie, de te jól kifogtad :)

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

Hogy mondjak olyat, amit más nem fog :) : 145-ös boxermotoros Alfa.
...

Ha ezt komolyan mondtad... :D Nagy baklövés lenne Budapest utcáira

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en is most fogom majd 75ezer merfoldnel cserelni a vizpumpat meg a vezermuszijat
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

nálam 162ezer van az autóban (tudtommal még nem volt cserélve, most lesz.. :))

Szereted a hazárdjátékot ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
thez: http://totalcar.hu/t...gy_kek_matrica/

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
nekem 3 rugó a szíj, most cseréltettem :-)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

2-3 hónap és lehiggadsz - más kérdés, hogy addigra kicseréltettél mindent... :D
Apropó: vezérmûszíjat nem cseréltetted? Hiszel az eladónak?

igen, 2-3 hónap és kicserélek minden kopóalkatrészt benne :)
remélem amugy, hogy ez a szilent buli meg a féktárcsa/betét után következõ alkalommal csak 150-nél kell megbontani igazán (120 helyett 90-nél volt gyertya cserélve ami azt jelenti, hogy nekem 150-nél kell)
vezérmûszij: elõirás szerint 90-nél volt cserélve (számla pecsét megvan), 180k a következõ
végig vezetett seat szervizes szervizkönyve van, csekkoltam. ez volt az egyik fõ érv. meg a törésmentesség. meg hogy 8 év alatt összesen 122-t sikerült beletolni, ami barátok közt is ~15k évente, valljuk be nem eszelõs futásteljesitmény.
nem azt mondom tökéletes állapotban van, mert azért van mit cserélni. de jórészük sok embernek fel sem tûnne / leszarná.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
mi penz egy szij es esetleg gorgo csere?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Merész dolog 150e-et elmenni csere nélkül. Én 100e-nél ki fogom cseréltetni.Vagy elõbb, mert 10 éves lesz és még nem volt cserélve a vezérlés.
A FókuszFórumon lehet olvasni elrettentõ dolgokat. Ma ugrott bele a kocsiba a 88888 :D

nálam 162ezer van az autóban (tudtommal még nem volt cserélve, most lesz.. :))
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
mondjuk az enyém csak 6 éves, de vszínû én se várom meg vele. több helyen is utána kérdeztem és azt mondták, hogy ennél a használatnál érdemesebb elõbb cserélni (100-120ezer), de normál használatnál bírja.

ennél meg még merészebb az elõírás:

http://totalcar.hu/t...dja_megmondani/

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

vezérmûszíj cserének én utána kérdeztem a fordnál, ott rendszám alapján kibökték, h 150ezer körül cserélték. következõt majd 300nál.

Merész dolog 150e-et elmenni csere nélkül. Én 100e-nél ki fogom cseréltetni.Vagy elõbb, mert 10 éves lesz és még nem volt cserélve a vezérlés.
A FókuszFórumon lehet olvasni elrettentõ dolgokat. Ma ugrott bele a kocsiba a 88888 :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
igen, a nubira egy olyan autó, amit bárkinek, bármilyen árkategóriába, bármilyen elképzelésre nyigodt szívvel ajánlhatunk :afro:

swifttel én nem tudnék megbékélni, akármennyire is elnyûhetetlen. fõleg a belseje miatt, mondjuk az a többi 90-es évekbeli japán kocsinak se jobb.

vezérmûszíj cserének én utána kérdeztem a fordnál, ott rendszám alapján kibökték, h 150ezer körül cserélték. következõt majd 300nál.

ha bemész a seathoz, gondolom ott is megaszondják.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Nubira?

Annyit beszéltek itt róla, hogy biztosan jó autó!

(:rofl:)