Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Tudtok nekem mondani jól használható egyterût, ami dízel és viszonylag olcsó? Keret: max 3 mihály. Nem kell izmosnak lennie, nem kell különlegesnek lennie, csak férjen bele 3 gyerek jól, meg egy csomó cucc...

Ugyanitt Octavia kombi 4x4 1.8T eladó.

--Trifo

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
nemcsak a Toyotánál van visszahívás:

http://www.delmagyar...motors/2144550/
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
Km nullázó benyom és nyomva tart-> gyujtás ráad-> vár-> a "INSP" helyett megjelenik: "- - - -"-> km- nullázó elenged -> kész
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Opel CDTI dízelben tudja valaki az Insp 0 kijelzésnek a kiírtását valami gombkombinációval? Egyszer már megtaláltam valahol, de most hogy kéne, akkor persze nincs sehol.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Nemszar Skoda Superb kombi reklám:

http://www.youtube.com/watch?v=MPbKiagaNEw

Aki trükkre gyanakodna, annak kötelezõ ez:
Petr Spatina üvegpoharakon...
"In idem flumen bis non descendimus"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Szerintem ez beteg....:)

szerintem is. egy par honapig irtam hogy mennyit ment az auto ket tele tankolas kozott, es aztan osztottam szoroztam hogy kapjak egy eleg jo atlagfogyasztast [fed szamitogep ugye nincs]

de itt nalam kimerult a dolog.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
nem, megpróbálják majd eladni, ahogy átírni is megpróbálták. abban bízhatunk csak, hogy kellõen seggek és így járkálnak vel elég sokat, elég hosszú ideig

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Segítségeteket kérem!
Faceliftes gömbölyû(2001-2004) Audi A6 kombit keresünk, KLE-180 az eredeti rendszáma, színe sötétszürke. Kép sajnos nincs róla.
Ha valaki látja, legyen oly jó és hívja a rendõrséget, körözés alatt áll az autó, mert ellopták - ez egy enyhe kifejezés.
Köszönöm elõre is!

csak én nézek sok tv-t - egyáltalán nem nézek tv-t, meg filmeket is alig -, hogy azt gondolom, azt az autót már 1 óra után darabokban tárolják különbözõ bontókban? :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás

ugye-ugye :)
mondjuk az "x milláért" erõs túlzás, szegénykém 1,5 volt.
de hogy honnan tudok mindent? ezt használom: (besz*rás milyen részletes!) gépjármû üzembentartási táblarendszer
kell hozzá egy elhivatottság, hogy kitöltsd és használjad, de bennem megvan. szépen elrakom az összes számlát, az összes tankolás blokkját, mindent. és közben töltögetem ezt.
a céges autóm összes tankolási cetlije is megvan, az összes parkolócédulával együtt pölö.
röhej, de ilyen vagyok.

Szerintem ez beteg....:)

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
Segítségeteket kérem!
Faceliftes gömbölyû(2001-2004) Audi A6 kombit keresünk, KLE-180 az eredeti rendszáma, színe sötétszürke. Kép sajnos nincs róla.
Ha valaki látja, legyen oly jó és hívja a rendõrséget, körözés alatt áll az autó, mert ellopták - ez egy enyhe kifejezés.
Köszönöm elõre is!

bocs a dupla posztért

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
én 4/6 benzin/etanollal próbáltam, bár, nálam az "etanol" szabadabban értelmezendõ :-)
a rendes,tankolt E85-tel tapasztalat /meg úgy , általában/:
hideginditás zombibb, mint eddig
viszont, a több, városi rövidebb menetet jobban tolerálja / eddig 2 hetente gyertya égetés, drótkefézés/
alacsony ford. körül teljesítmény zéró
cseppet jobban forgatva zsírabb, mint eddig, jóval!!!
enni kb 20%-al eszik többet /város/
ja, egy 20 éves karbis magaskompressziójú 1.3 as kis motor
ha "rendeset" tankolsz, annyira nem pálya, szvsz. Mondjuk, nyáron, hosszabb távon lekrúzolni 110-el "horvátba' " ok, de nektek a 110 nem trendi.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
nekem 30%-ot ajánlottak a bioetanolból, és állitólag nõ a fogyasztás
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
Lánctalpas kabrió a Boon szerint :D
http://video.boon.hu...etter02-03-2010

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
nekem az e85-tõl akkor ment el a kedvem amikor megláttam, h baranyában csak ilyen kút van...

na:

http://gumibiznisz.h...umi-teszt-2010/

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

Én annál a mondeonál 2 évvel újabb autót vettem annó, garantáltan nem visszatekerten, londonból 200.000 mérfölddel.. :) Ettõl a tekeréstõl rosszul lesz az ember, viszont ha el akarja adni az autóját, neki is tekerni kell, hogy a többi visszatekert autó között esélye legyen egyántalán bármire. 22-es csapdája :)

Hengerfej nem annyira rossz, mint egy elszakadt vezérmûszíj :)

es az a ford mennyit fogyasztott kb.?
meg lattam, hogy lehet kapni eleg olcson hasonlokat. ayokban van valami hatalmas buktato esetleg, vagz ki lehet fogni jokat?

golf2 eseteben hiheto a 6 l/100 kmes fogyasztas?

Izomtéridõninja-geológus!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

én 50% benzin 50% etanol üzemet tervezek (ehhez nem kell átalakitó) és 25% túlfogyasztással számolok

összedobtam Neked egy kis excel táblát:

fogyasztás...benzin......e85.......Ft/100km
6,7..............315.....................2110,5........tisztán benzin
8,375...........315........230.......2282,1875... 50 -50% benzin és bioetanol - 25% többletfogyasztással számolva

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
igen, köszönöm, de már kimûveltem magam bioetanol ügyben.
abban az esetben, amint belekezdek, egy friss benzinszûrõt kap az autó. és utána 4-500 km-rel szintén egy ujat, mert az etanol kitakaritja az üzemanyagrendszerben levõ szarokat és elviszi a szûrõig.
utána viszont szerintem rendben lesz. én 50% benzin 50% etanol üzemet tervezek (ehhez nem kell átalakitó) és 25% túlfogyasztással számolok

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
fú ez a táblázat nagyon király! szervizelési dolgokat eddigcsak egy wordos dok-ba írogattam, mert a szervízkönyv nem túl részletes.

http://totalcar.hu/t...ol_-_csokorban/

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

és ha hosszútávot megyek vele, töltök bele egy kis etanolt is.

corollás ismerõsöknek az volt a tapasztalata ezzel, hogy kis mértékben - talán 10%-ban - nõtt a fogyasztás a bioetanol tankolásakor.
illetve az elsõ tankolás után lehet eltömõdik a benzinszûrõ (vagy mi a halál van ott, szóval valami szûrõ ott), mert leolda a dzsuvát a tank belsejérõl.
ezzel is számolj.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

800 ezrekért hirdeti a bringáit, x milláért kocsit vesz, majd a fél litereket számolgatja. Hihetetlen egy csóka, komolyan. :)

ugye-ugye :)
mondjuk az "x milláért" erõs túlzás, szegénykém 1,5 volt.
de hogy honnan tudok mindent? ezt használom: (besz*rás milyen részletes!) gépjármû üzembentartási táblarendszer
kell hozzá egy elhivatottság, hogy kitöltsd és használjad, de bennem megvan. szépen elrakom az összes számlát, az összes tankolás blokkját, mindent. és közben töltögetem ezt.
a céges autóm összes tankolási cetlije is megvan, az összes parkolócédulával együtt pölö.
röhej, de ilyen vagyok.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.