Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

nekem is épp most égett ki a jobb tompított, de több mint 20ezret mentem vele, a balos meg 33ezer óta hibátlan. és szerencsére gyerekjáték kicserélni.
szerintem ahol gyakran kiég ott más gond lehet. pl 307-nél túlfeszt kap az izzó, már több tulajtól is hallottam. utólagos ketyere beépítésével lehetett megoldani. érdmes megmutatni egy villanyosnal.

:-/

de az a gáz a noname szar (tök tudja lehet tungsram ) bírja 2 éve (gyárit rögtön cseréltük. ) ezek a dráága szutykok égnek ki 2-3 hónap alatt. ezt az 5-6 hónapot (osszd el hány kilóméter, 2,5 év 100K arányosan , kb egyenletesen megy az autó) leszámítva az a 2 szar van benne. azok bírják, csak látni nem lehet velük.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
az a rönó az napi 500km-t menetelt 3 éven keresztül, minden nap? az kemény...

Olee: vegyél 4 runnert!

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
lecci lecci vegyel egy Hummer H2-t helyette! :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Akkor bocsánat. Nem akartam, hogy arról szóljon a hozzászólásom. Nem is tudom, hogy miért írtam.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
ez se sokat pihent:

Elad

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
nekem is épp most égett ki a jobb tompított, de több mint 20ezret mentem vele, a balos meg 33ezer óta hibátlan. és szerencsére gyerekjáték kicserélni.
szerintem ahol gyakran kiég ott más gond lehet. pl 307-nél túlfeszt kap az izzó, már több tulajtól is hallottam. utólagos ketyere beépítésével lehetett megoldani. érdmes megmutatni egy villanyosnal.

szembeszomszéd 2002 swiftjébe 12ezer van, elsõ tulaj :) viszont körbe van húzva :-/

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Emlékeztet a tárcsafúrogatásomra (csak az ingyé vót) :D ha nem sértelek meg (ha igen akkor is). Kivéve ha lemaradtam és már az evora megy. ;) Jók a(nekem)z új papucsok; nekem így egybe jobban tecc'ik a gép mintha színre fújt lenne a lökös.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Ha a jobban felszerelt 1,4 100lovas (nem tudom volt e ötajtósban is) az korrekt, a 75lovassal poloban és ebben sok ember panaszkodott rá (amúgy is kelletlen kicsit és nem túl takarékos, a 100lovas nem eszik annyit). Ha ottani, akkor a futómû 'felújítást' is megússza, mert itthon pont esedékes lenne már. szerk, látom tárgytalan.

Udvaron mit találok? Súlyt a felnirõl; hétvégén cseréltem át a kerekeket... baxxa meg. Hely van a felnin, dehogy most enyémrõl jött-e le vagy sem (más autók is állnak ott)...?!
Alkoholos filccel írjam meg hogy x/y darab mikor elhozom a gumistól hogy tudjam megvan-e mind vagy mi a tököm (következõleg)? :mad:

Tigris, lámpacsere :) (Viccen kívül a puhább utángyártottban tovább bírja mind a ford gyári.)
Ha ennyire zavar, vegyél feszültségstabilizátort 12V-ra sztem (vagy relé + ellenállás/idõzítõ pwmfettel és refire gyújtásra, idéntõl az lesz itthon is a legális ami a világon mindenütt).

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Én Tungsram izzókat használok közútra, meg off-roadra is. Semmi gondom velük.
Amúgy meg lehet más hiba is, mint az izzó.

Avatart kell cserélnem, eladtam a Patrolt. :(

kb minden 3. autóstopikos hozzászólásod arról szól, hogy eladtad az aktuális terepjáród, lol :D a következõ terepes mi lesz?

tegnap szétszedtem az ablakmosó-fúvókákat, görény meló. de talán mûködni fog a fûtésük is, nem mintha ez épp aktuális lenne :)
ha valakinek kell fasza 16" 4x100 vagy leharcolt 5x100 alufelni, keressen meg privátim. ugyanitt 16" 5x100 kerestetik 'vasbúl'. rat lesz, szolidan. budapestre az kell.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Én Tungsram izzókat használok közútra, meg off-roadra is. Semmi gondom velük.
Amúgy meg lehet más hiba is, mint az izzó.

Avatart kell cserélnem, eladtam a Patrolt. :(

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
na vegul nem Fabia lett, hanem 5ajtos G astra. 2001es 1.6 16V 43000 merfolddel. £2400-ert... klimas, alufelnis. szerintem jo vasar volt.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

a normál izzóval kb használhatatlan esti közlékedésre.

hozé lámpa a megoldás.:)

Izomtéridõninja-geológus!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

anyám 16 éves renaultjában 56000km van

ja hát elõfordul, csak nem gyakori. én is most beszélgettem anyám fodrászával

neki is 7 éves c3 és 38 k. és az garantáltan annyi.

viszont a tököm tele van ezekkel a jól világító drága ízókkal (és h4 nem is h7 amit szidnak)

a multkor az a ge superlight vagy mi a tök volt az 3 hónap

miost valami osramot vettünk, drágább is volt legalább. na ez 1,5 hónap. a gagyi szar nóném meg éveket bír. csak abban az elbaszott fusionban a normál izzóval kb használhatatlan esti közlékedésre.
na dohogtam
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
haver fabiaja katasztrófa volt
ablakemelõ forevör probi
hidegindítás szintén
stb, stb...
végül beszámítatta

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

ez itthon vagy ott ?

nekem 8 éves autónál 60K azért nehezen hihetõ...

anyám 16 éves renaultjában 56000km van
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Csak az 1.4 MPi egy picit furán fogyaszt - ha olcsó, és a km szám, kocsi állapota, múltja miatt veszi, akkor jó döntés, de ne számítson nagyon 5-6 literes fogyasztásra - sportos vezetéssel 10 alattira se. Termosztát "gyakran" letérdel, ami nem 5 ezer ft, ezt leszámítva más gyíkja nem nagyon volt a cégesnek 1xx.000 km alatt.

nekünk 3 ilyen motor volt a családban (2 seat egy golf) mindegyik olyan 50-60 ezrenként kért új "alapjárati motort"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
itt van, es teljesen hiheto a kilometer, nyugalom. talaltam ilyen koru astrat is 22000merfolddel

sportos vezetes nem nagyon lesz, az asszony fogja hajtani varosban, es o nem tul sportosan vezet. meg neha elmennek vele ideoda kirandulni. hatul ultem bene, az eleg kemenyen van parnazva, de az elso ulesek jok.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

haver autot akar venni, eladtak a Polot sikeresen

Skoda Fabia 1.4 benzin 2002-es, 60ezer km-rel. szep allapotban van, relative folyamatosan vezetett szervizkonyvvel. ellenvelemeny?

Csak az 1.4 MPi egy picit furán fogyaszt - ha olcsó, és a km szám, kocsi állapota, múltja miatt veszi, akkor jó döntés, de ne számítson nagyon 5-6 literes fogyasztásra - sportos vezetéssel 10 alattira se. Termosztát "gyakran" letérdel, ami nem 5 ezer ft, ezt leszámítva más gyíkja nem nagyon volt a cégesnek 1xx.000 km alatt.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nyilvan ritka de van olyan
haverom gepeben se lehet sokkal tobb es van 10 eves.
de nemsoka kuka mert az injektorok vagy mi meg fog purcanni.

amugy skoda fabiat szeressuk
korrekt kis verda.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Nekem a 8 évesen vett Skodában ~150ezer volt és még azt se hittem el feltétlen. :)
Like a rock...