Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

"csúsztatott" kuplunggal simán elindulok 3.-ban is, igaz gyorsulásnak nem nevezném :)

azért ne kiabáld el

pl a fusionnal (1,4 hdi gyengébb) kizárt. (még 2-esben is mûvészet)

Magoo eccer próbálj ki egy 1,6-os (dízel ) bravot....lehetõleg a 6 gangost
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

gondolom ugy hogy bekanyarodsz egy kis utcaba, lassan, es benzinessel 3ikbol szepen kigyorsit. dizelben meg vissza kell tenni 2be, mert kulonben lefullad.

kis új, modern dízel vs nagy benzines esetén simán lehet.

Kész a kis kockarendszámom :love:

Már csak egy autó kéne mellé.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
"csúsztatott" kuplunggal simán elindulok 3.-ban is, igaz gyorsulásnak nem nevezném :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
gondolom ugy hogy bekanyarodsz egy kis utcaba, lassan, es benzinessel 3ikbol szepen kigyorsit. dizelben meg vissza kell tenni 2be, mert kulonben lefullad.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
3. azt télleg hogy?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

én mindig benzin párti voltam, de most 2 hete egy 05'-ös mondeot hajtok 2.0tdci-t, nem sokáig, még 2 hétig. arra számítottam, hogy nagyon tetszeni fog, de hogy õszinte legyek nem annyira jön be. 1500 alatt egyszerûen annyira gyenge, h városban állandóan kapcsolgatni kell, ráadásul többször is lefulladtam vele 3asban! viszont 1800-3000-ig tisztességeset tol, de utána hamar elfárad ezért az elõzéseket is jobban meg kell gondolni, mint ahogy azt szoktam.
lehet, h más dízel tetszene, de ez nem.

A volt céges 1.6-os TDCI-k is hajlamosak voltak lefulladni induláskor. De azért a 3as kicsit erõs... Akkor már mozog az autó. Olyankor újraindítani, hát elég szar dolog.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
rendõrségi akció

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

ezért aztán pláne megéri a dízel! :D (bocsi, de ezt nem bírtam kihagyni...)

hát bizony, dízelezni 40ezer/év alatt nem igen érdemes.

én mindig benzin párti voltam, de most 2 hete egy 05'-ös mondeot hajtok 2.0tdci-t, nem sokáig, még 2 hétig. arra számítottam, hogy nagyon tetszeni fog, de hogy õszinte legyek nem annyira jön be. 1500 alatt egyszerûen annyira gyenge, h városban állandóan kapcsolgatni kell, ráadásul többször is lefulladtam vele 3asban! viszont 1800-3000-ig tisztességeset tol, de utána hamar elfárad ezért az elõzéseket is jobban meg kell gondolni, mint ahogy azt szoktam.
lehet, h más dízel tetszene, de ez nem.

tényleg nem elfogultságból mondom de az 1-es focus sokkal jobb autó. legalábbis beltér minõségét és futómûvet illetõen biztos, de a féket se kell benne úgy taposni és a lámpája is jobban világít. ráadásul a fókám 2 évvel idõsebb, közel dupla annyit futott és a belseje sokkal szebb állapotban van.
viszont a mondeoban iszonyat nagy hely van!

csak sajnos ez is már amcsi tulajdon :(
"1989: A General Electric 50% + 1 részvénnyel többségi tulajdonossá válik, majd rövidesen 100%-ra növeli részesedését"

no ezt nem tudtam. nem jó hír

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
tisztaságmániásoknak:Is this MINI the world's most expensive mirror? - Yahoo! Cars

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
az astrában én is 100/80-as Tungsramot használok, a biztonság kedvéért egy relét berakatttam, már több mint 3 éve megvan és semmi baja

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Próbáld meg erõsebb izzóval, ha a 60/55W kevés, vegyél 100/80W-ost tungsramból. Igaz valamivel jobban terheli az elektromos rendszert, de ha az autó gyárilag normálisan le van relézve, soha semmi gondod nem lesz vele (világításkapcsoló beégés). Ill azt mondják hogy a foncsurt ha nem fém, megolvaszthatja.
Én az elmúlt 12 évben 3 különbözõ autóval folyamatosan ezt haszálom, és soha semmi gond nem volt ilyen téren. A mostani mûanyagfoncsuros peugeot már 7 éve ezzel megy nálam, és semmi megégést nem tapasztalok. Azért a 140/100 már más téma :)

kösz

kipróbálom
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 posts

na igen. csak a fusionnal az a baj,hogy ilyen hagyományossal ló...szt se látni, 2 vel sem (szerviz szerint ez ilyen, ezt kell szeretni). berlingóval én is csak akkor vettem észre hogy ki van égve az egyik mikor szólt a rendõr. :)

Próbáld meg erõsebb izzóval, ha a 60/55W kevés, vegyél 100/80W-ost tungsramból. Igaz valamivel jobban terheli az elektromos rendszert, de ha az autó gyárilag normálisan le van relézve, soha semmi gondod nem lesz vele (világításkapcsoló beégés). Ill azt mondják hogy a foncsurt ha nem fém, megolvaszthatja.
Én az elmúlt 12 évben 3 különbözõ autóval folyamatosan ezt haszálom, és soha semmi gond nem volt ilyen téren. A mostani mûanyagfoncsuros peugeot már 7 éve ezzel megy nálam, és semmi megégést nem tapasztalok. Azért a 140/100 már más téma :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

...de mondom legyen a tungsram, ha már magyar termék ;)

csak sajnos ez is már amcsi tulajdon :(
"1989: A General Electric 50% + 1 részvénnyel többségi tulajdonossá válik, majd rövidesen 100%-ra növeli részesedését"

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

enyémbe meg 14 hónap alatt 20e került.

ezért aztán pláne megéri a dízel! :D (bocsi, de ezt nem bírtam kihagyni...)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

én mindig direkt tungsramot veszek, bár ma mutattak hellát is ami kicsit olcsóbb volt, de mondom legyen a tungsram, ha már magyar termék ;)
ugyan másikat még nem próbáltam, de én teljesen meg vagyok elégedve, tök jól világít vele a lámpám. még úgy is tök jól láttam, hogy a jobbos ki volt égve. vectrával ilyenkor alig látni vmit.

na igen. csak a fusionnal az a baj,hogy ilyen hagyományossal ló...szt se látni, 2 vel sem (szerviz szerint ez ilyen, ezt kell szeretni). berlingóval én is csak akkor vettem észre hogy ki van égve az egyik mikor szólt a rendõr. :)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

de az a gáz a noname szar (tök tudja lehet tungsram ) bírja 2 éve (gyárit rögtön cseréltük. ) ezek a dráága szutykok égnek ki 2-3 hónap alatt. ezt az 5-6 hónapot (osszd el hány kilóméter, 2,5 év 100K arányosan , kb egyenletesen megy az autó) leszámítva az a 2 szar van benne. azok bírják, csak látni nem lehet velük.

én mindig direkt tungsramot veszek, bár ma mutattak hellát is ami kicsit olcsóbb volt, de mondom legyen a tungsram, ha már magyar termék ;)
ugyan másikat még nem próbáltam, de én teljesen meg vagyok elégedve, tök jól világít vele a lámpám. még úgy is tök jól láttam, hogy a jobbos ki volt égve. vectrával ilyenkor alig látni vmit.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
olee: nem bántásnak szántam, ez egy ilyen szakma :) következõ mi leszen?

a masternél meg beszarás, hogy nem pörgették vissza. mi majd elõre fogjuk pörgetni :) astra: 7 év, 50e most lesz meg a héten pont. agila: 9,5év, 63e
enyémbe meg 14 hónap alatt 20e került.

ez meg tecc:
Feltöltött kép

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ceges auto, azert van hogy menjen. ha kozben mindent kicsereltek amit ki kellett, akkor semmi baj nincs ezzel.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

az a rönó az napi 500km-t menetelt 3 éven keresztül, minden nap? az kemény...

Olee: vegyél 4 runnert!

ha beleszámolod hogy 7 végén meg munkaszünetkor nem ment akkor jó eséllyel több

de nálunk is annyit mennek a masterek . vidéki kör ha 600 -at megyek az rövid nap volt. általában 700-900 közt van a napi adag. és 2 hetente van egy pesti nap, az csak 300-350

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
kepes voltal kiszamolni? :D