Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's Klub
Indította
raycoon
, 2006. január 11. 20:55
vendég_avus_*
Írta 2006. február 26. - 22:49

Ezzel én is így vagyok, ha veszek valamit figyelek, hogy azért valamennyire passzoljon a többihez. Leszámítva a vörös kesztyûmet, az nem megy semmi más cuccomhoz
.

Írta 2006. február 26. - 22:44

Szerintem ha van rá lehetõség, akkor össze kell egyeztetni!!
mármint hogy menjen a cangához is, meg tetszen is, illetve hogy minõségileg és egyéb szempontoknak megfeleljen!
mármint hogy menjen a cangához is, meg tetszen is, illetve hogy minõségileg és egyéb szempontoknak megfeleljen!
Írta 2006. február 26. - 22:33

Igen én vagyok , azt néztem mikor vettem hogy menjen a bringámhoz
ma már ez nem szempont
Hmm, ezjó. Érdekes én is e szerint választottam. Sõt. Nadrágom is van hozzá. Amikor megvettem a Salamandert, utána amúgyis kellett másik ruhát vennem, és ez pont ment a bringához.
Nálam érdekes , hogy sokminden azonos idõben történik, mert pont akkor érett meg a sisakcsere is. Ki is néztem 1 Bell narancssárga csikkal fûszerezet sisakot. Persze , hogy az is passzoljon a bringához. Nem jött össze, nem is bánom. Persze azóta ezek már lényegtelenek nálam is, hogy eggyezik-e a szín a bringával.

Ráadásul a ruhát szülinapra kaptam, így pláne jó volt az összeállítás. Meg a bringa színéért is oda voltam, meg....meg...na, szóval értitek:afro:
Ja, sajnos a kelly's-nek nics ilyen Salamanderes színben cucca, pedig azt beválalnám
Írta 2006. február 26. - 22:28

Azért valóban bejátszik mindenkinél az ízlés! Nálam is egy szempont: mi hogy megy egymáshoz!
Ugyanúgy mint a köznapi életben, itt is figyelembe kell venni, mert ha nem vagy "trendi" kiröhögnek!
Nem elég ha azon mosolyognak milyen vicces egy betétes-tapadós-biciklis gatya...
Engem nem érdekel ki mit gondol, mert ha én tekerek akkor van egy-két szempont: kényelem, biztonság, stb., szóval nem igazán érdekel ki hogy mosolyog ki azért mert én olyan cuccokban szeretek tekerni!
Ugyanúgy mint a köznapi életben, itt is figyelembe kell venni, mert ha nem vagy "trendi" kiröhögnek!
Nem elég ha azon mosolyognak milyen vicces egy betétes-tapadós-biciklis gatya...
Engem nem érdekel ki mit gondol, mert ha én tekerek akkor van egy-két szempont: kényelem, biztonság, stb., szóval nem igazán érdekel ki hogy mosolyog ki azért mert én olyan cuccokban szeretek tekerni!
Írta 2006. február 26. - 22:19

ma már ez nem szempont
Akkor milyen mez megy az idei salamander disc-hez?
Mer nekem meg olyan van.
És ha már van akkor a történet legyen kerek.

Kelly's turn the power on
Írta 2006. február 26. - 22:17

ma már ez nem szempont
Ezek után mondjatok a nõkre bármit is.

Amikor a bukómat vettük, akkor kérdeztem, hogy milyek vegyem az ezüstöt, vagy a narancsot, és õ mondta, hogy a narancsot, mert az megy a bringa színéhez. Egyébként igaza volt, tényleg illik hozzá.

vendég_avus_*
Írta 2006. február 26. - 21:58

Áhh, de jót aludtam
. Hajnalban 3-ig lestem a neten a Lékóék sakk-közvetítéseit, aztán fél9-kor felkelni nem volt jó. A túrán szerencsére nem zavart, de amióta hazajöttem a fizikai fáradtsághoz hozzájött egy jó kis szellemi is.

Írta 2006. február 26. - 21:38

ma már ez nem szempont

ma már ez nem szempont
Írta 2006. február 26. - 21:13

Kboy:
Az avataron te vagy?
Az nem Scott-os fõlsö? Ha igen nekem is ilyen van, csak rövidben.
Jól megy a Salamander színéhez..
Az avataron te vagy?
Az nem Scott-os fõlsö? Ha igen nekem is ilyen van, csak rövidben.

vendég_rainman_*
Írta 2006. február 26. - 20:57

legközelebb eljöhetnél te is! Ez már csak jobban tetszi, mint a sík túrák!
MÉg vmi amit nem meséltünk! Zárva volt a lángosos és a forraltboros helyen ettünk melegszendvicset, meg teáztunk. Volt egy pb melegítõ aminél szárogattuk a ruhákat és melegedtünk, de majd a képek önmagukért beszélnek!
MÉg vmi amit nem meséltünk! Zárva volt a lángosos és a forraltboros helyen ettünk melegszendvicset, meg teáztunk. Volt egy pb melegítõ aminél szárogattuk a ruhákat és melegedtünk, de majd a képek önmagukért beszélnek!
Írta 2006. február 26. - 20:52

na, mondtam nektek arról az oldalról izgisebb a csobánkai emelkedõ....

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. február 26. - 20:12

Jólvan, akkor szerencsésen ment minden, gratula mindenkinek!
Én ma jöttem haza Hmvhelyrõl, és az Alföldön van egy csomó bicikliút
csak sík terep...
Én ma jöttem haza Hmvhelyrõl, és az Alföldön van egy csomó bicikliút
csak sík terep...

Írta 2006. február 26. - 19:22

Még hogy hepe-hupás ez jo
(fõleg annak aki sikhoz van szokva),
majd szervezünk jo kis hegyi turákat pap-rét, visegrád ...stb.
remélem el jön már a jo idõ is végre elkéne kezdeni énekelni a süss fel napot :lol1:

majd szervezünk jo kis hegyi turákat pap-rét, visegrád ...stb.
remélem el jön már a jo idõ is végre elkéne kezdeni énekelni a süss fel napot :lol1:
vendég_rainman_*
Írta 2006. február 26. - 19:08

Ja persze! Mit is mondtál? Kicsit hepe-hupás lesz most?? Aqkkor milyen a dimbes-dombos a szótáradban??

Írta 2006. február 26. - 19:03

hát gratula mindenkinek aki visszafelé végigment a 12 %-os emelkedõn! az elég durva! fõleg ilyenkor.
pénteken éppen arra jártam és végigmentem autóval P.vörösvár felõl Csobánka felé. az egy kicsit könnyebb mint visszafelé a 12 %-on.
pénteken éppen arra jártam és végigmentem autóval P.vörösvár felõl Csobánka felé. az egy kicsit könnyebb mint visszafelé a 12 %-on.
vendég_avus_*
Írta 2006. február 26. - 18:52

Úgy kõne szervezni, hogy két lazább (többnyire sík) túra, majd egy nehezebb, dimbes-dombos (hegyes). Így ha valaki nem csípi a mászást, akkor sincs kizárva a túrázásból.
Írta 2006. február 26. - 18:48

Elismerésem. Még szerencse, hogy nem mentem, tuti csak feltartottalak volna benneteket.

vendég_rainman_*
Írta 2006. február 26. - 18:44

na azért az nem mondanám! fóleg h befagytak a váltók nem tudtam váltani csak 1-2 fokozatot. A többikenek is befagyott... Volt 2 szakasz amint toltam az ebben az idõben nekem durva volt.
Írta 2006. február 26. - 18:40

Akkor nem volt olyan vészes az a Csobánkai emelkedõ:clap:
Grat nektek hogy ilyen mocsok idõben is neki vágtatok
Grat nektek hogy ilyen mocsok idõben is neki vágtatok
vendég_rainman_*
Írta 2006. február 26. - 18:13

Örök élmény marad! Megelõztél, de azt kihagytad h havazott, ónos esõ volt a hagyen erõs szél, uh nem volt olyan egyszerû az a nekem 67km...