Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Ezzel én is így vagyok, ha veszek valamit figyelek, hogy azért valamennyire passzoljon a többihez. Leszámítva a vörös kesztyûmet, az nem megy semmi más cuccomhoz :D.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Szerintem ha van rá lehetõség, akkor össze kell egyeztetni!!
mármint hogy menjen a cangához is, meg tetszen is, illetve hogy minõségileg és egyéb szempontoknak megfeleljen!

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Igen én vagyok , azt néztem mikor vettem hogy menjen a bringámhoz :)
ma már ez nem szempont

Hmm, ezjó. Érdekes én is e szerint választottam. Sõt. Nadrágom is van hozzá. Amikor megvettem a Salamandert, utána amúgyis kellett másik ruhát vennem, és ez pont ment a bringához.
Nálam érdekes , hogy sokminden azonos idõben történik, mert pont akkor érett meg a sisakcsere is. Ki is néztem 1 Bell narancssárga csikkal fûszerezet sisakot. Persze , hogy az is passzoljon a bringához. Nem jött össze, nem is bánom. Persze azóta ezek már lényegtelenek nálam is, hogy eggyezik-e a szín a bringával. :)

Ráadásul a ruhát szülinapra kaptam, így pláne jó volt az összeállítás. Meg a bringa színéért is oda voltam, meg....meg...na, szóval értitek:afro:

Ja, sajnos a kelly's-nek nics ilyen Salamanderes színben cucca, pedig azt beválalnám

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Azért valóban bejátszik mindenkinél az ízlés! Nálam is egy szempont: mi hogy megy egymáshoz!
Ugyanúgy mint a köznapi életben, itt is figyelembe kell venni, mert ha nem vagy "trendi" kiröhögnek!

Nem elég ha azon mosolyognak milyen vicces egy betétes-tapadós-biciklis gatya...

Engem nem érdekel ki mit gondol, mert ha én tekerek akkor van egy-két szempont: kényelem, biztonság, stb., szóval nem igazán érdekel ki hogy mosolyog ki azért mert én olyan cuccokban szeretek tekerni!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

ma már ez nem szempont

Akkor milyen mez megy az idei salamander disc-hez?
Mer nekem meg olyan van.
És ha már van akkor a történet legyen kerek.:)

Kelly's turn the power on

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Igen én vagyok , azt néztem mikor vettem hogy menjen a bringámhoz
ma már ez nem szempont

Ezek után mondjatok a nõkre bármit is. :) Igaz, hogy mikor megvettük a Gepidámat annak idején, akkor az egyik barátnõm nem azt kérdezte, hogy milyen nehéz, vagy hogy milyen a váltója, fékje, akármije, hanem hosszasan elgyönyörködött a színén, hogy az milyen szép. (Egyébként szép is volt, türkiz színû :))
Amikor a bukómat vettük, akkor kérdeztem, hogy milyek vegyem az ezüstöt, vagy a narancsot, és õ mondta, hogy a narancsot, mert az megy a bringa színéhez. Egyébként igaza volt, tényleg illik hozzá. :)

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Áhh, de jót aludtam :). Hajnalban 3-ig lestem a neten a Lékóék sakk-közvetítéseit, aztán fél9-kor felkelni nem volt jó. A túrán szerencsére nem zavart, de amióta hazajöttem a fizikai fáradtsághoz hozzájött egy jó kis szellemi is.

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás
ma már ez nem szempont

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Kboy:

Az avataron te vagy?
Az nem Scott-os fõlsö? Ha igen nekem is ilyen van, csak rövidben.:) Jól megy a Salamander színéhez..

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
legközelebb eljöhetnél te is! Ez már csak jobban tetszi, mint a sík túrák!

MÉg vmi amit nem meséltünk! Zárva volt a lángosos és a forraltboros helyen ettünk melegszendvicset, meg teáztunk. Volt egy pb melegítõ aminél szárogattuk a ruhákat és melegedtünk, de majd a képek önmagukért beszélnek!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
na, mondtam nektek arról az oldalról izgisebb a csobánkai emelkedõ....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Jólvan, akkor szerencsésen ment minden, gratula mindenkinek!

Én ma jöttem haza Hmvhelyrõl, és az Alföldön van egy csomó bicikliút

csak sík terep...:(

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás
Még hogy hepe-hupás ez jo :) (fõleg annak aki sikhoz van szokva),
majd szervezünk jo kis hegyi turákat pap-rét, visegrád ...stb.
remélem el jön már a jo idõ is végre elkéne kezdeni énekelni a süss fel napot :lol1:

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Ja persze! Mit is mondtál? Kicsit hepe-hupás lesz most?? Aqkkor milyen a dimbes-dombos a szótáradban?? :D

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
hát gratula mindenkinek aki visszafelé végigment a 12 %-os emelkedõn! az elég durva! fõleg ilyenkor.

pénteken éppen arra jártam és végigmentem autóval P.vörösvár felõl Csobánka felé. az egy kicsit könnyebb mint visszafelé a 12 %-on.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Úgy kõne szervezni, hogy két lazább (többnyire sík) túra, majd egy nehezebb, dimbes-dombos (hegyes). Így ha valaki nem csípi a mászást, akkor sincs kizárva a túrázásból.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás
Elismerésem. Még szerencse, hogy nem mentem, tuti csak feltartottalak volna benneteket. :)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
na azért az nem mondanám! fóleg h befagytak a váltók nem tudtam váltani csak 1-2 fokozatot. A többikenek is befagyott... Volt 2 szakasz amint toltam az ebben az idõben nekem durva volt.

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás
Akkor nem volt olyan vészes az a Csobánkai emelkedõ:clap:
Grat nektek hogy ilyen mocsok idõben is neki vágtatok

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Örök élmény marad! Megelõztél, de azt kihagytad h havazott, ónos esõ volt a hagyen erõs szél, uh nem volt olyan egyszerû az a nekem 67km...