Pink fotózott!! Nem az én érdemem!
Mint már mondtam elvégtam a km h kábelét... Gondolkodok egy vezeték nélkülin, de félek h pontatlan, de szemezek a kelly's középkategóriás órájával is... Tanácsokat szeretnék! A legfontosabb h pontos legyen és ne lehessen lenullázni az odo-t véletlenül!!! (a cateye-t csak úgy lehet h hátul egy mélyesztett gombot kell folyamatosan nyomni szóval kizárt a nullázás)
zsmtb: neked kelly1s órád van ha jól tom! Melyik?? Mi a tapasztalatod? Pontosság, vízállóság ilyenek érdekelnének!
Köszi
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's Klub
Started by
raycoon
, 2006. January 11. 20:55
vendég_rainman_*
Posted 2006. February 27. - 13:29

Posted 2006. February 27. - 13:24

Én is mentem volna, de nálunk Budán nagyon sz*ridõ volt:( . De a képeket láttam jók lettek.
Posted 2006. February 27. - 13:19

ja, ja na ja.
jó volt, hideg volt. A lábam este 10-re már ki is olvadt.
jó volt, hideg volt. A lábam este 10-re már ki is olvadt.
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl
most már elég volt ebbõl
Posted 2006. February 27. - 13:16

üdvMegjöttem.
Sziasztok.
Te voltál a hétvégi túrán igaz?
Néztem Rainman oldalát, milyen Kelly's van tervben? ha nem titok..

Posted 2006. February 27. - 12:47

vendég_rainman_*
Posted 2006. February 27. - 10:06

A tegnapi ruháimat kimostam gépben, meg is száradtak. De a cipõm még mindig hordhatatlan!

Posted 2006. February 27. - 09:43

majd elválik hogyan megyek, de a nagyon hidegben valószínüleg vonattal, és a nagyon melegben is valószínû!! de a köztes állapotban (15-20 °C) biztos hogy tekerészni fogok:D
vendég_rainman_*
Posted 2006. February 27. - 00:52

Ajánlottam neki a vonatot mert a közös tekerés is elég kemény lesz melegben. +40km Gyál oda-vissza
vendég_avus_*
Posted 2006. February 27. - 00:12

md: ha jössz majd túrára, hogy fox bejönni, betekersz, vagy feldobod a gépet vonatra és úgy?
vendég_rainman_*
Posted 2006. February 27. - 00:06

md88: ... nem volt szándékos, de nagyon jó össztönzõ szöveg volt!
avus: Már fent vannak a képek, nézd újra!
avus: Már fent vannak a képek, nézd újra!
Posted 2006. February 26. - 23:55

ha ennyire célozgattok a dologra, akkor óvatos leszek, és nem sétálok bele a "csapdába"! De már jóval elõbb is olvastam errõl a kanyarról... szóval, majd próbálok résen lenni
vendég_avus_*
Posted 2006. February 26. - 23:47

Jön még õ a mi utcánkba :chin:
Amúgy valami hiba van a mátrixban, a képek egy részére bökve hibaüzi jön.
Amúgy valami hiba van a mátrixban, a képek egy részére bökve hibaüzi jön.
vendég_rainman_*
Posted 2006. February 26. - 23:39

Ha közelebb laknál és eljöttél vna akkor te is bellestél vmi avus csapdájába! 
"Na jó majd sztendrén meglátjuk mi legyen... na azért nézzünk ki Pomázra... na majd visszafordulunk ha nagyon durva lesz... úgy emlékszem itt már nem olyan durva..."
Aztán csak végigmentünk fordított irányba! De q jó volt, nagyon büszke vagyok magamra h megcsináltam!!
Nem sarat hanem jeget szedtem le a bringáról és hiába volt mocskos 1 perc alatt tiszta lett mert a fagyott sár egyben potyogott le róla...
Na megcsináltam a thumbokat is, lehet csorgatni a nyálat a képeken! Vi ár dõ csempionsz!
avus, kmax: amikbõl 2 van azokat nem tettem fel, de ha érdekel majd msn-en átküldöm azokat is!

"Na jó majd sztendrén meglátjuk mi legyen... na azért nézzünk ki Pomázra... na majd visszafordulunk ha nagyon durva lesz... úgy emlékszem itt már nem olyan durva..."
Aztán csak végigmentünk fordított irányba! De q jó volt, nagyon büszke vagyok magamra h megcsináltam!!
Nem sarat hanem jeget szedtem le a bringáról és hiába volt mocskos 1 perc alatt tiszta lett mert a fagyott sár egyben potyogott le róla...
Na megcsináltam a thumbokat is, lehet csorgatni a nyálat a képeken! Vi ár dõ csempionsz!
avus, kmax: amikbõl 2 van azokat nem tettem fel, de ha érdekel majd msn-en átküldöm azokat is!
Posted 2006. February 26. - 23:28

Meglenni úgy néz ki meglesz, de az idõjárás még elég genya lesz!!
De a legközelebbire, ahol lesz 5-10 fok oda mennék!!!

De a legközelebbire, ahol lesz 5-10 fok oda mennék!!!
Posted 2006. February 26. - 23:13

Pár perc és feldobom a képeket a mai tóráról! Egyelõre tumbnail nélkül, aztán közben csinálom azokat is, de akinek gyors a nete az nézegetheti már!
Nos már csak az itt a kérdés h hova menjünk vasárnap???
:thunder:
Nekem pl. mindegy, csak muljon már el ez a sz*r idõ. Annyira készültem erre a hétvégére, de már tegnap du-án láttam , hogy gáz lesz. Tartsatok puhánynak, de ezt a latyakot utálom. Inkább hideg. Pedig barlangban voltam eleget sárban...na mindegy....
Ja, akkor én ismét jelentkeznék a vasárnapra

md88:
addigra meglesz már, nem ? Te esetleg....?
vendég_avus_*
Posted 2006. February 26. - 23:08

vendég_rainman_*
Posted 2006. February 26. - 23:07

Pár perc és feldobom a képeket a mai tóráról! Egyelõre tumbnail nélkül, aztán közben csinálom azokat is, de akinek gyors a nete az nézegetheti már!

Posted 2006. February 26. - 23:05

Pl mezben csak olyan jó nekem, ami végig zipzáras. Abban érzem jól magam. Ez persze méginkább csökkenti a lehetõségeket.
A kelly's csinálhatna nagyobb választékot ruhákból, mert én csak azt az egy tipust láttam.

A kelly's csinálhatna nagyobb választékot ruhákból, mert én csak azt az egy tipust láttam.

Posted 2006. February 26. - 23:00

Természetesen, nem lehet mindig olyat venni a mi megy mindenhez, és elõrébb kell heylezni a hasznossági, kényelmi szempontokat! ezzel egyetértek
Posted 2006. February 26. - 22:55

Szerintem ha van rá lehetõség, akkor össze kell egyeztetni!!
mármint hogy menjen a cangához is, meg tetszen is, illetve hogy minõségileg és egyéb szempontoknak megfeleljen!
Igen, csak ez nem mindig könnyû feladat....a sisakot amit akartam, kinéztem az interneten, gondoltam milyen király lesz. Ha jól emlékszem a Probike:chin: forgalmazza a bell sisakokat, .....na mindegy. A lényeg, ott mondták abban a színben amit kinéztem nincs Magyarországon. Késöbb persze kiderült, a Bell nem igazán állt jól a fejemen. Ezért lett Casco hosszas próbálkozás után.
Persze a casconak is láttam hasónlót, szinben, de akkor már az nem volt szempont. Már csak azértsem, mert sok márkát felpróbáltam mire döntöttem a Casco mellett, így kénytelen voltam a választékból választani.
Persze én is próbálok oda figyelni, de a lehetõségek....néha korlátozottak.Kicsit.