Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's Klub

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3152 replies to this topic

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Én egy noname dekatlonossal megyek, cserélhetõ lencsés, de sajna nem adtak mellé másikat, amihez adtak, az nem tetszett, így ezt választottam, 5ropi volt, 100% uv védelem, meg ilyenek... Télleg az mitõl függ, hogy befogad-e dioptriás lencsét a keret??? Nem tudja vki?? Elõre is nagyon köszi :)

Ja nem párásodik menetközben, csak, ha meg kell állnom, de ahogy nézem ez mindenkinél megvan...

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
:D nekem 500ft-os van és bevizsgáltattam optikusnál és 400as uv védelme van azaz q jó! illeszkedik a fejemre, jól védi a szememet, nem vmi dizájnos de a célnak megfelel... :)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

ilyen hidegben mindenkinek párásodik szerintem, vagyis azoknak akiknek ilyen "olcsóbb" van. bár neked nem tudom mid van, nekem egy movexx van ami ugyan cserélhetõ lencsés, de nem az igazi a szélvédelme, és már törik...

Szóval nem volt valami jó vásár...:( Na mindegy, majd nezek valamit:D

Cuki: a BBB szemcsiket én is néztem, sõt egy holland sráccal is beszéltem a márkáról és azt mondta hogy náluk is elég új (tudniillik a BBB holland:D), de jónak tûnnek, minõségileg!

Nekem egy Alpina van, 16 volt, általában nem párásodik. Kivéve, ha megállok piros lámpánál, azon kívül szinte sosem. Meg persze akkor, mikor maszk van rajtam.
Valami ilyesmi:
http://www.toptracx....es/a7596132.jpg
CSak nekem kék a kerete. Sötétben világosabb a lencse, világosban meg sötétebb, bár én ezt valahogy nem érzékeltem, de lehet, hogy az én hibám.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Megnéztem, bár ez annyira nem tetszik!

Voltak amik tetszettek innen, de a cserélhetõ lencse jó lenne, és itt nem találtam olyan ami igazán tetszett volna, talán a A-Trix RS ami nem volt rossz, de ahhoz csak 2 lencse van:(

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts
nekem ilyen van /oldal lagalsó a xeno pro/
http://www.neuzer.hu...yID=120#prod_18

én még vmi 7 k körül vettem, kérdezz utána nagyon jó, és strapabíró
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
ilyen hidegben mindenkinek párásodik szerintem, vagyis azoknak akiknek ilyen "olcsóbb" van. bár neked nem tudom mid van, nekem egy movexx van ami ugyan cserélhetõ lencsés, de nem az igazi a szélvédelme, és már törik...

Szóval nem volt valami jó vásár...:( Na mindegy, majd nezek valamit:D

Cuki: a BBB szemcsiket én is néztem, sõt egy holland sráccal is beszéltem a márkáról és azt mondta hogy náluk is elég új (tudniillik a BBB holland:D), de jónak tûnnek, minõségileg!

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Nekem is olyan kéne ami passzol, azért mert könnyen kicsordul a könnyem...(micsoda költõi fordulat:D)

És igen a cseréltehõ lencse sem hátrány...

Néztem egy merida szemcsit, cserélhetõ lencsével meg mindennel 7000 pénzért, de ha egyszer áldozni kell...:D

Én is a könnyezés miatt vettem szemüveget, és nekem is párásodik. A szélvédõ arcmaszk pont alá nyomja a párát, úgyhogy vagy maszkot használok, vagy szemüveget, de inkább szemüveget.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Nekem is olyan kéne ami passzol, azért mert könnyen kicsordul a könnyem...(micsoda költõi fordulat:D)

És igen a cseréltehõ lencse sem hátrány...

Néztem egy merida szemcsit, cserélhetõ lencsével meg mindennel 7000 pénzért, de ha egyszer áldozni kell...:D

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Erre nincs általános recept. Nekem iszonyat begyulladós a szemem. Ezért olyan szemüveg kell, ami nagyon jól passzol az arcomhoz, csak ennek az a hátránya hogy álló helyzetben gyorsan párásodik. Szempont lehet az hogy esetleg több lencse járjon hozzá, elvégre este nem jó a sötét míg erõs napsütésben a világos lehet kevés. Nézz szét sok boltban, mert elég kiszámíthatatlanul akciózgatnak. A mostani szemüvegem (ami párásodik de a búrámhoz prímán passzol) 3-4k között volt, de csak egy lencsével.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
Raycoon BBB+t használ , az ilyen árban van. Talán lencsét is lehet cserélni rajta. Ha jól emlékszem. Nem nézett ki rosszul..

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts

Mint már mondtam, elválik hogy hogyan lesz, egy biztos holnapután igazi kellys tulajdonos leszek!!!!!:D:D

Éljen!

Aztán két keréken fogok közlekedni még a lakában is...:D

A hülyeséget félretéve, tényleg nem tudom hogy lesz, de minhint megtudok valamit, azonnal meg fogom írni...

bocs nem volt edit...

milyen szemüveget érdemes venni, árban max 5-6000 pénzt szánok rá

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Mint már mondtam, elválik hogy hogyan lesz, egy biztos holnapután igazi kellys tulajdonos leszek!!!!!:D:D

Éljen!

Aztán két keréken fogok közlekedni még a lakában is...:D

A hülyeséget félretéve, tényleg nem tudom hogy lesz, de minhint megtudok valamit, azonnal meg fogom írni...

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
md: :D úgyis vácra tervezünk akkor most!

Kmax: amíg nem lesz tartós meleg addig mindenhol sár lesz! egy hete nagyot szívtam egy látszólag enyhe terepen... A maradék sárdarabokat láttad még te is...

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Nekem is tetszik! de nem tudom hogy teljesítek majd egy általatok úgy nevezett hardcore túrán:D

Majdcsak valahogy! szóval szerintem ha minden stimmel, akkor lehet hogy veletek tartok, de még nem mondom csak 50%-ra(vagy igen vagy nem:D), mert vácon lesz valami teljesítménytúra és lehetséges hogy oda megyek!

De ez még elválik..

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
csak ismételni tudom önnmagam...
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
teljesen ok. igazából mindegy, mikor, hova. Megkell nézni még térképen az utvonalat, meg lehet Tiggertõl is kérünk majd pontos infót. Aztán ha minden összeállt, nyomunk arra is.:D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Pláne jó, csak vki vezessen! Kinek volt az ötlete az elõbb említett kör??
Ha nagyon lájtra sikerülne a túra akkor beletehetünk egy pomáz-kalász mászást is akár uh. lehet varáiálni megit a pillanatnyi helyzethez mérten azért is díjaznám ezt a verziót mostanra!

Cuki: a te verzódat meg bevállalhatnánk köv. hétre és akkor az egy ilyen hard core túra lesz, addigra meg már csak tuti jó idõ lesz tartósan

Kinek mi a véleménye??

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Melegben 2 hét múlva lenne kedvem, mert a szintezés most elég volt nekem. A vác felé menõ kompos kör nekem most jobban tetszene a hétvégére. Sík is meg hosszú táv is. Tudjátok amirõl egy hete beszéltük h keszi, vác, tahitótúf, sztendrei sziget kalász...

most hallottam, vácon most adtak át egy új tanösvényt,vmi 8km-es kör.....+lehet nézni azt is, ha érdekel vkit
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Melegben 2 hét múlva lenne kedvem, mert a szintezés most elég volt nekem. A vác felé menõ kompos kör nekem most jobban tetszene a hétvégére. Sík is meg hosszú táv is. Tudjátok amirõl egy hete beszéltük h keszi, vác, tahitótúf, sztendrei sziget kalász...

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
öö háát aszfaltot hanyagoljuk nameg a sárt is ... meg vizet ... a szurdokban nincs kályha mint a forraltborosnál :(
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D