Ja nem párásodik menetközben, csak, ha meg kell állnom, de ahogy nézem ez mindenkinél megvan...
ilyen hidegben mindenkinek párásodik szerintem, vagyis azoknak akiknek ilyen "olcsóbb" van. bár neked nem tudom mid van, nekem egy movexx van ami ugyan cserélhetõ lencsés, de nem az igazi a szélvédelme, és már törik...
Szóval nem volt valami jó vásár...Na mindegy, majd nezek valamit:D
Cuki: a BBB szemcsiket én is néztem, sõt egy holland sráccal is beszéltem a márkáról és azt mondta hogy náluk is elég új (tudniillik a BBB holland:D), de jónak tûnnek, minõségileg!
Nekem is olyan kéne ami passzol, azért mert könnyen kicsordul a könnyem...(micsoda költõi fordulat:D)
És igen a cseréltehõ lencse sem hátrány...
Néztem egy merida szemcsit, cserélhetõ lencsével meg mindennel 7000 pénzért, de ha egyszer áldozni kell...
Mint már mondtam, elválik hogy hogyan lesz, egy biztos holnapután igazi kellys tulajdonos leszek!!!!!
:D
Éljen!
Aztán két keréken fogok közlekedni még a lakában is...
A hülyeséget félretéve, tényleg nem tudom hogy lesz, de minhint megtudok valamit, azonnal meg fogom írni...
most hallottam, vácon most adtak át egy új tanösvényt,vmi 8km-es kör.....+lehet nézni azt is, ha érdekel vkitMelegben 2 hét múlva lenne kedvem, mert a szintezés most elég volt nekem. A vác felé menõ kompos kör nekem most jobban tetszene a hétvégére. Sík is meg hosszú táv is. Tudjátok amirõl egy hete beszéltük h keszi, vác, tahitótúf, sztendrei sziget kalász...