Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's Klub

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3152 replies to this topic

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Md!!!!!!!
Gratula az új géphez!!!! Használd sokáig a Vaginát kevés defekttel, vagyis kevesebbel, mint én (külsõ csere elött asszem 7vagy 8 folt volt a belsõn, aszóta nem gyarapodott) :)

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 posts

Eeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!

Végre igazi Kellyses lettem!!!! Yeahhhhh!

Ma vettem meg a magnust!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Isteni!!!!

Kela14: magnus bordó (én csak vaginának nevezem:D) '05-ös

:D:D

Én is gratulálok az uj géphez!

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Én dobtam fel egy Tahitótfalus Szentendrei-szigetes kompos útvonalat. akkor ilyesmi legyen most 7végén?

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
De pont az volt h legyen vác mert az olcsóbb és nagyobb a kör is! Vagy ennyire lukas az agyam??

km-h: végülis arra fondoltam h csak az árában jobb a drótos mert fele annyi és ha megtörik a kábel vagy megint elvágom és rosszul mér akkor veszek egy másikat... A rádiós meg a duplája +3 felesleges funkcióval és magasfesz., mobil stb a hátránya. Se még mindig nem tom mi legyen, kábeles nincs is még a nagykernek... :( Naná h csak a drágát lehet venni!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

azt nem tom, de én ajánlottam a keszi horányi révet, mert az a legócsóbb...
végülis mindegy hogy hol mész.

és folyamatosan jár (igaz most döglötthattyú vész van a kompnál) :)
szembe vele meg a szigetmonostor - szentendre/határcsárda...komp szintén folyamatos üzemben, és az még olcsóbb
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 posts
azt nem tom, de én ajánlottam a keszi horányi révet, mert az a legócsóbb...
végülis mindegy hogy hol mész.

ma vettem meg a micro wirelesst. megyek tesztelni.. jól néz ki...

ja és láttam a kelly's 2006-os modelleit. hááát. nekem a 2005-ös Quartz jobban tetszik mint az idei. bár néhány cucc jobb mint ami az enyémen van.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
md: Gratulálok én is a vaginádhoz! :D

voti: Jár már a váci komp??

Ki ajánlota a keszi, vác, komp, tahitót., leány.,sztendre útvonalat egy hete???

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Kúl, már ketten vagyunk :D. Az nyergétõl ne félj, én 1-2 hét alatt megszoktam, sztem te is meg fogod. Vagy nem :)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Isteni!!!!

Gratula hozzá! MIért is vagina??

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts

Isteni!!!!

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Decathlonban van cserélhetõ lencsés szemüveg 1690-ért 2 pár lencsével (sötét és világos). Ilyen volt rajtam is a Kelly's túrán. Ez is rásimul az arcra, nem nagyon megy be mögé a szél. Persze emiatt álló helyzetben hidegben bepárásodik.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Nna, most jutottam géphez..

Nos, szemüvegben én tényleg BBB-t használok és persze tudom, hogy ez reklám és sokszor sz@rt sem ér, de Quick Step hivatalos szemüvegét is õk gyártották csak "szivárványos" lencsével..
Nekem ilyen van: http://www.bbbparts....nge_matblu.html
Cserélhetõ lencse volt hozzá, bár pont a sárga hiányzott, de 200 ft körül van hozzá egy lencse és az nagyon olcsó. Ez is lehet egy szempont.. Nekem csak spec széljárásnál zavarja a szemem (oldalszél) és ez nekem is fontos volt, mert elég érzékeny. Párásodás csak megállásnál volt, de pár méter után lejött..

Gratulálok mindenkinek a hétvégi túrához!

Edit:
Jja és ilyen lámpám van. Brutál, ha fel van tölteve a ceruza akku..
http://www.cateye.co...Id=7&subCatId=2
Igaz, hogy baromi drága, de lehet mellette látni a sötétben, kontrasztos fénye van, és mindezt egy leddel..

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 posts
Amikor vettem a bicot akkor én is egy HL-EL 120-ast vettem, de ez tényleg csak láthatóságnak jó, tavaly összel viszont meguntam hogy nem látok haza felé (pl.az összekötõn) és vettem egy HL-EL 510-est .
Szoval én amondó vagyok,hogy aki látni is akar annak itt kezdõdik a világítás.(elsõ alkalomal haza felé végig vigyorgott a fejem hogy végre látok valamit) :)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Kela: És hogy megy az odo nullázása? meg a többit hogy lehet nullázni?? olyat nem akarok venni amivel könnyû törölni mindent... Esõben, fagyban mentél már vele?? Van értelme a sok funkciójának?? pl. hõmérõ
A másik nagyon fontos dolog h nem zavar be neki mobil vagy magas feszültség??

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

és ti estefelé mivel nyomultok? már annyir mindent olvastam a témában..cateye, petzl, jetlites és más finomságok, meg házimanólámpák...

ja a melegítõs keszi, vác, tahitótfalu az jó lenne...ott már illene nekem is mennem...:)

Cateye HL-EL 120. Kicsi, könnyû, relatíve olcsó (a ledes macskaszemek között legalábbis). Láthatósághoz kiváló, látni viszont nem nagyon lehet vele. Városban, közvilágításban tökéletes.

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 posts
és ti estefelé mivel nyomultok? már annyir mindent olvastam a témában..cateye, petzl, jetlites és más finomságok, meg házimanólámpák...

ja a melegítõs keszi, vác, tahitótfalu az jó lenne...ott már illene nekem is mennem...:)

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 posts

Pink fotózott!! Nem az én érdemem!

Mint már mondtam elvégtam a km h kábelét... Gondolkodok egy vezeték nélkülin, de félek h pontatlan, de szemezek a kelly's középkategóriás órájával is... Tanácsokat szeretnék! A legfontosabb h pontos legyen és ne lehessen lenullázni az odo-t véletlenül!!! (a cateye-t csak úgy lehet h hátul egy mélyesztett gombot kell folyamatosan nyomni szóval kizárt a nullázás)

zsmtb: neked kelly1s órád van ha jól tom! Melyik?? Mi a tapasztalatod? Pontosság, vízállóság ilyenek érdekelnének!

Köszi

nem, nekem egy már nem is tudom milyen nevû órám van. (speedmaster??) szó szerint egy rakás sz@r. nincs rajta olyan funkció hogy ki tudjam kapcsolni az órát, ha már nem használom. DE lehet rajta km-állást állítani. marha nagy ötlet volt aki kitalálta. így minden alkalommal km óra állítás aztán elemkiszedés. már tele van vele a hócipõm. ja és este semmit nem látok belõle. ezért veszek micro wireless-t.
amúgy a sisakom kelly's :) az jól mûködik...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Mint már mondtam, elválik hogy hogyan lesz, egy biztos holnapután igazi kellys tulajdonos leszek!!!!!:D:D

Éljen!

Aztán két keréken fogok közlekedni még a lakában is...:D

A hülyeséget félretéve, tényleg nem tudom hogy lesz, de minhint megtudok valamit, azonnal meg fogom írni...

Bocs lehet vissza kellett volna olvasnom de magnusod lesz?

Idei vagy tavalyi?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Pink fotózott!! Nem az én érdemem!

Mint már mondtam elvégtam a km h kábelét... Gondolkodok egy vezeték nélkülin, de félek h pontatlan, de szemezek a kelly's középkategóriás órájával is... Tanácsokat szeretnék! A legfontosabb h pontos legyen és ne lehessen lenullázni az odo-t véletlenül!!! (a cateye-t csak úgy lehet h hátul egy mélyesztett gombot kell folyamatosan nyomni szóval kizárt a nullázás)

zsmtb: neked kelly1s órád van ha jól tom! Melyik?? Mi a tapasztalatod? Pontosság, vízállóság ilyenek érdekelnének!

Köszi

A kelly's rádiós órája nagyon jó és 0,5 km/h pontossággal mér.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

:D nekem 500ft-os van és bevizsgáltattam optikusnál és 400as uv védelme van azaz q jó! illeszkedik a fejemre, jól védi a szememet, nem vmi dizájnos de a célnak megfelel... :)

Ha a cél az, hogy folyton ledobáld. ;)