Gratula az új géphez!!!! Használd sokáig a Vaginát kevés defekttel, vagyis kevesebbel, mint én (külsõ csere elött asszem 7vagy 8 folt volt a belsõn, aszóta nem gyarapodott)

Én is gratulálok az uj géphez!Eeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!
Végre igazi Kellyses lettem!!!! Yeahhhhh!
Ma vettem meg a magnust!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Isteni!!!!
Kela14: magnus bordó (én csak vaginának nevezem:D) '05-ös:D
és folyamatosan jár (igaz most döglötthattyú vész van a kompnál)azt nem tom, de én ajánlottam a keszi horányi révet, mert az a legócsóbb...
végülis mindegy hogy hol mész.
Eeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!
Végre igazi Kellyses lettem!!!! Yeahhhhh!
Ma vettem meg a magnust!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Isteni!!!!
Kela14: magnus bordó (én csak vaginának nevezem:D) '05-ös
:D
Cateye HL-EL 120. Kicsi, könnyû, relatíve olcsó (a ledes macskaszemek között legalábbis). Láthatósághoz kiváló, látni viszont nem nagyon lehet vele. Városban, közvilágításban tökéletes.és ti estefelé mivel nyomultok? már annyir mindent olvastam a témában..cateye, petzl, jetlites és más finomságok, meg házimanólámpák...
ja a melegítõs keszi, vác, tahitótfalu az jó lenne...ott már illene nekem is mennem...
nem, nekem egy már nem is tudom milyen nevû órám van. (speedmaster??) szó szerint egy rakás sz@r. nincs rajta olyan funkció hogy ki tudjam kapcsolni az órát, ha már nem használom. DE lehet rajta km-állást állítani. marha nagy ötlet volt aki kitalálta. így minden alkalommal km óra állítás aztán elemkiszedés. már tele van vele a hócipõm. ja és este semmit nem látok belõle. ezért veszek micro wireless-t.Pink fotózott!! Nem az én érdemem!
Mint már mondtam elvégtam a km h kábelét... Gondolkodok egy vezeték nélkülin, de félek h pontatlan, de szemezek a kelly's középkategóriás órájával is... Tanácsokat szeretnék! A legfontosabb h pontos legyen és ne lehessen lenullázni az odo-t véletlenül!!! (a cateye-t csak úgy lehet h hátul egy mélyesztett gombot kell folyamatosan nyomni szóval kizárt a nullázás)
zsmtb: neked kelly1s órád van ha jól tom! Melyik?? Mi a tapasztalatod? Pontosság, vízállóság ilyenek érdekelnének!
Köszi
Mint már mondtam, elválik hogy hogyan lesz, egy biztos holnapután igazi kellys tulajdonos leszek!!!!!
:D
Éljen!
Aztán két keréken fogok közlekedni még a lakában is...
A hülyeséget félretéve, tényleg nem tudom hogy lesz, de minhint megtudok valamit, azonnal meg fogom írni...
Pink fotózott!! Nem az én érdemem!
Mint már mondtam elvégtam a km h kábelét... Gondolkodok egy vezeték nélkülin, de félek h pontatlan, de szemezek a kelly's középkategóriás órájával is... Tanácsokat szeretnék! A legfontosabb h pontos legyen és ne lehessen lenullázni az odo-t véletlenül!!! (a cateye-t csak úgy lehet h hátul egy mélyesztett gombot kell folyamatosan nyomni szóval kizárt a nullázás)
zsmtb: neked kelly1s órád van ha jól tom! Melyik?? Mi a tapasztalatod? Pontosság, vízállóság ilyenek érdekelnének!
Köszi
nekem 500ft-os van és bevizsgáltattam optikusnál és 400as uv védelme van azaz q jó! illeszkedik a fejemre, jól védi a szememet, nem vmi dizájnos de a célnak megfelel...