Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
rainman: az egymáshoz kopás illetve az együtt kopás miatt nem ugrik úgy a lánc, ezért többet bír.. Ha jól mondom..

Más. Van valaki köztünk, akinek narancs salamandere van és piros sapkája? Láttam ma reggel valakit az Ajtósi Dürernél..

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Hát most hülyeséget nem akarok mondani de sztem megéri 1 lánc 1 fogas 3500-4000km után mint mondjuk 1 fogas 3 lánc 6000km-re... csak úgy saccoltam de a kopott fogason is ugrik az új lánc uh. sokszor nem lehet láncot cserélni sem...

Fáradt vagyk meg náthás uh lehet h nagy baromságot írtam! Bár azt pihenten egészségesen is szoktam :)

Az érvelésed hibás. Cserélgetve egy lánc élettartama legalább a kétszeresére nõ, a fogaskoszorút meg 10000 alatt nem kell cserélni. És sokat számít, hogy milyen lánc és milyen fogaskoszorú.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Hát most hülyeséget nem akarok mondani de sztem megéri 1 lánc 1 fogas 3500-4000km után mint mondjuk 1 fogas 3 lánc 6000km-re... csak úgy saccoltam de a kopott fogason is ugrik az új lánc uh. sokszor nem lehet láncot cserélni sem...

Fáradt vagyk meg náthás uh lehet h nagy baromságot írtam! Bár azt pihenten egészségesen is szoktam :)

csak esetleg a hajtómû lánctányérok élettartamát is befolyásolja, ami azért kissé lelentõsebb kiadás...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Kergesd a salamanderest a fórumra meg a klubba!! :)
Nekem mindenhol azt mondják h 3e km az optimális élet egy láncnak...

Nem egyet, hanem 2-3 darabot kell váltogatva használni, és így lényegesen hosszabb élettertam érhetõ el. Én pld. 750-1000 km után váltok.

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás
Fõleg ha ilyen idõben is használod hamarabb kopik minden :(

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Kergesd a salamanderest a fórumra meg a klubba!! :)
Nekem mindenhol azt mondják h 3e km az optimális élet egy láncnak...

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern

Azért kicsit elszomorít h 6 hónap után (alatt) ennyit kellett/kell rá költenem..

Biztos közrejátszik h sárban hóban mindenben mentél. Velünk szemben van egy salamander meg egy hasonló árkategóriájú mongoose két évesek, azokhoz még nem nyúltak semmit de csak szárazban max kis sárban esõben vannak használva.

Lánc, fogas az nem kevés egy kicsit a 3600km még ha így is volt használva?

Ilyen õs kellyseket meg szoktam látni én is errefele.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Hurrá hurrá!! Küldd el mailben! Tyû egy igazi õs kelly's!

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Kicsordult a könnyem olyan megható volt olvasni!! Sajnálom! De tényleg elképzeltem ahogy egy ilyen fekete-fehér mintás régi kelly's ott árválkodik a pu.-n és vki trombitának nézi...
Láttam egy kék kelly's nyáron az is legalább 6-7 éves lehetett!

HI! Örömhír! találtam régi fényképeket!!! bár nem látszik a kelly's felirat, de azért látszik a bicaj. A fotókat még be kell szkennelnem.. amint kész megdumáljuk hová tegyem fel...

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Azért kicsit elszomorít h 6 hónap után (alatt) ennyit kellett/kell rá költenem..

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Tegnap este tekertem hazafelé, és egy megálllás után nem akart visszaakadni az spd, megálltam megnéni hogy mi a manó?
Erre látom hogy kiakadt a rugó! szerencsére nem hagytam el semmit, csak nem volt nálam semmi szerszám... de szerencsém volt mert arra járt bátyám:D és meg tudtam oldani:D

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Az én "update"-om volt a legdrágább:D:D Teljes bringa:D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Akkor tényleg megérett a cserére:D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
3600km-t mentem vele.

- lánc, fogas, pofa csere
- teljes átzsírozás, teló pucolás, centír

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Elõzõ év novemberében én is nézegettem a Saphix-ot, akkor azt részben városi, részben pedig "országútra való" bringának terveztem. Alu váza és merev villája volt, 12.6 kiló volt a tömege, és 61900-ért mérték. Az idei már teleszkópos, aminek "hála" 1 kilóval és 11 rugóval lett nehezebb... Aztán most már tárgytalan, mert építtettem egy országutit, bár a városi bringa cseréje még aktuális, de semmiképp nem 60-70 ezret akarok erre fordítani.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

:) örülök ha 20 körül megúszom a salamander felújítását most! én is örülnék ha lenne annyiért bike, de azért én nem boltba járni akarnék új bringát hanem azért h sárban, hóban, szutyokban azt gyilkoljam és ANNAK A PÁRSZÁT FORINTOS FÉKEI KOPJANAK! Jelenleg ez a fék dolog a legfájóbb pontom! 3000 egy pár pofa!! Hát a pofám leszakad! :)

Mennyi ideje használod a Sole-t, hogy betétet kell benne cserélni?

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Rain, mit akarsz te update-elni a szalamandrán?

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Bocs, ez nem igazán vág ebbe a témába, és azoktól kérdezném akiknek egyenes, illetve kicsit ívelt kormánya van! mondjuk Avustól fõleg, mert neki is magnusa van :D szóval én elhoztam az üzletbõl, és a a kormány az úgy van állítva, hogy lefele néz, ível. Vagyis azt szertném hogy ez a természetes?? vagy az inkább jobb lenne, ha magam felé lenne az ív? Szerintem ez a logikusabb, de kikérem a véleményetek, csak így egy kicsit furcsa...

Nehéz most megállapítanom, mert fel van lógatva és köré van rakva minden limlom, de alapvetõen igaz, nem lefelé kéne neki hajlania, hanem felém. Csak nem rátehénkedtél és lekonyult? :D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Az enyém is olyan! Rendben van az! Ez a kayol kormány ilyen, de ha be tod fogni a stucniba és neked úgy jobb akkor forgasd ahogy jól esik! Gyorsabb vagy ha alacsonyabb és jobban bedõlsz! Lásd city és outi közt a tartásbeli és felépítési eltéréseket!