akkor pattanj bringára és hajts a szabadba (márha itt a cityben lehet arról beszélni) most is kb 10 (najó max 7) fok van:D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's Klub
Started by
raycoon
, 2006. January 11. 20:55
Posted 2006. March 03. - 15:37

Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban.

Posted 2006. March 03. - 13:52

Posted 2006. March 03. - 13:38

Ugyan gyerekek.. A csillagászati tavasz még nem jött el..
Az még majd 3 hét. Addig kár reklamálni.. 
Egyébként nem ritka, hogy áprilisban fagy van, meg néha hó esés..

Egyébként nem ritka, hogy áprilisban fagy van, meg néha hó esés..
vendég_avus_*
Posted 2006. March 03. - 13:14

Jaja, a telet még nem értesítették, hogy már március van és ideje lenne elhúzni a pecsába... Mondjuk nekem ez a hétvége felejtõsnek tûnik, megint el vagyok havazva

Posted 2006. March 03. - 12:40

Vasárnapra van valami tervezett túra? Persze megint hóesést mondanak. :piorun:
vendég_rainman_*
Posted 2006. March 03. - 11:47

Holnap esti programnak érdekel vki egy farsangi futár buli?? (nem csak futároknak) Egy óbudai rock klubban lesz, a zene nem tudom milyen lesz de vegyes az biztos...
vendég_rainman_*
Posted 2006. March 03. - 11:00

Megnézegettem köszi, de sajna úgyis az lesz h mi az ami van a bótban ill amit a fogashoz ajánlanak, de árak takintetében hasznos volt köszi!
www.biker.hu (a -n miatt nem jött be uh. itt van ha vkit még érdekel az oldal)
www.biker.hu (a -n miatt nem jött be uh. itt van ha vkit még érdekel az oldal)
vendég_avus_*
Posted 2006. March 03. - 10:54

Akkor neked jó, 1790-bõl kijön a PC-48-as lánc, míg a PC-49 már 2990. Sõt 8-ashoz jó a PC-38 is, ami meg 1490, bár annál a csapok nyomóereje kisebb mint a 48-asnál (legalábbis az adatok szerint). Nézz szét a www.biker.hu-n a Sram láncok között, elég informatív.A tegnapi mérésnél a mérõ lazán beleeset a láncba...
avus: nekem csak 8-as kell
vendég_rainman_*
Posted 2006. March 03. - 10:34

Posted 2006. March 03. - 09:34

Nekem is hasznos információkkal szolgáltatok, én még szerencsére nem kell még, de észben fogom tartani, és majd veszek láncot... Kösz
Posted 2006. March 03. - 09:17

Nekem még nem volt olyan láncom, ami kibirt volna 3000 km-t. 2000-2200 km után csereérett volt. Bár lehet, hogy bennem van a hiba. Ráadásul a szervizben megszoktam nézetni mennyire kopott. Igaz én nem szoktam váltogatni több láncot is. 2000 km körül elviszem a szervizbe, ott megméretem, azt ha nagyon kopott lecseréltetem..
vendég_avus_*
Posted 2006. March 03. - 01:25

Én 3 db Sram pc49-es láncot használok, ez kb a legolcsóbb 9 sebességes Sram lánc. Ahogy néztem az adatokat, nem vágtam hol a különbség a pc49 éc pc59 között, vagyorlatilag ugyanaz volt minden lényegi adatuk (tömeg, szakítószilárdság), kivéve az áruk...
Edit: mondjuk lehet h pl korrózióvédelem terén többet nyújtanak a drágább láncok.
Edit: mondjuk lehet h pl korrózióvédelem terén többet nyújtanak a drágább láncok.
vendég_rainman_*
Posted 2006. March 03. - 01:13

Köszi srácok a segítséget, az új garnitúrával majd jobban figyelek. Mit tetessek fel?? Olcsó de jó legyen és nem baj ha van nála 2 g-mal könnyebb is...
Posted 2006. March 03. - 01:00

Pedig pont ez a lényeg. Sõt nem csak 3. kör van, hanem még több. Csere-pihi-csere-stb... Így a kopások mértéke egymáshoz képest kiegyensúlyozott. Most nem a láncokra gondolok, hanem a láncok és a fogak kapcsolatára..Na ez megint új h a régit visszatenni 3. körnek.
vendég_rainman_*
Posted 2006. March 03. - 00:44

Na ja, tipikusan az én esetemre mondják h az ember a saját kárán tanul... Túl hiszékeny vagyok és a boltosoknak túl nagy bizalmat adok a tudatlanságom miatt..
:thunder:
:thunder:
vendég_avus_*
Posted 2006. March 03. - 00:37

állítólag elég sokat el lehet használni 3-4 lánc és hajtómû kombót, én is 3-at használok 1szerre, csak nincs még kmórám, ezért saccperkábé alapon cserélgetem a láncokat
Mondjuk a Hauserem 2001 óta nem volt lánccsere, pedig hajtottam ám azt is szépen (és hajtom most is) és vált különösebb probléma nélkül (leszámítva azt amikor ráfagy a víz meg miegymás)
Mondjuk a Hauserem 2001 óta nem volt lánccsere, pedig hajtottam ám azt is szépen (és hajtom most is) és vált különösebb probléma nélkül (leszámítva azt amikor ráfagy a víz meg miegymás)
vendég_rainman_*
Posted 2006. March 03. - 00:29

Posted 2006. March 03. - 00:12

Én is valamelyik itteni topikban olvastam, hogy a sima hosszú lánc-használat miatt a lánc és a fogasok együtt kopnak. Így amikor megérett a csere, akkor az új lánc túl jó a fogashoz és ugrik. Viszont, ha valamekkora idõközönként cseréled-pihenteted a láncot, akkor a következõ lánc még nem fog ugrani és kopik a fogassal együtt. Majd visszarakod a használtat és ott sem lesz akkora a különbség..
vendég_rainman_*
Posted 2006. March 02. - 23:50

Hát akkor ezt jól elszúrtam, bár a bolban nem mondtak ilyet h ennyire sokáig lehet használnia fogast és h kéne láncot cserélni... na mindegy...
ray: Csak Tin és Kboy salamandere sárga tudtommal. Tin bukóban bringázik, Kboy bringája meg téli álmot alszik még... Szóval ismeretlen sporttársat láttál sztem...
ray: Csak Tin és Kboy salamandere sárga tudtommal. Tin bukóban bringázik, Kboy bringája meg téli álmot alszik még... Szóval ismeretlen sporttársat láttál sztem...
Posted 2006. March 02. - 23:42

ehh rég irtam
szal karika: mindegy mint mindíg csak menjünk
kmóra: olyan kellyses nekem is kellene
azÕS: várjuk a képeket:D
volt még valami?
fáradt vagyok. de sokáig tarott elolvasni ezeket onnan.... idáig

szal karika: mindegy mint mindíg csak menjünk

kmóra: olyan kellyses nekem is kellene
azÕS: várjuk a képeket:D
volt még valami?
fáradt vagyok. de sokáig tarott elolvasni ezeket onnan.... idáig
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban.